Kredi kartları çok kişinin canını yakıyor

  • GİRİŞ29.02.2012 08:59
  • GÜNCELLEME29.02.2012 08:59

Orhan Bey;

Kredi kartları ben dahil pek çok kişinin gerçekten canını yakmaya, yuvalarımızı yıkmaya devam ediyor. Büyüklerimize ve yetkililere sesleniyorum, ne olur sesimizi duyun. Ödemeyelim demiyorum, sadece faizleri bu kadar abartılı olmasın. Bizde suç yok mu var. Yine de  bu suç kadar yıkıcı olmamalı.

Bu konuyu sık sık işlerseniz duacınız oluruz.

Saygılarımızla.

Batık

Sevgili Batık;

Çek, krediler, kredi kartları günümüzün kanayan yaraları. Aslında bu kavramlar kötü değil, kötü olan bunları doğru kullanamamız. Borç yiğidin kamçısıdır derken, elindeki değil sırtındaki kamçıdır bilene. İşte bu yüzden bu kavramlari çok dikkatli öğrenip kullanmalıyız. Yoksa pek çok kişinin canı yanmaya devam edecek gibi görünüyor.

Konuyu sık sık işlemeye gelince, sizlerden gelen maillere göre öncelik verip sık yayınlıyorum. Yani bu bana değil sizlere bağlı.

Sevgilerimle.

Orhan Çınar'la Paylaşım-Haber7
orhancinar01@gmail.com

Yorumlar3

  • faran 14 yıl önce Şikayet Et
    müslüman mahallesinde bir batık!. kardeş,faize karşı değilsin de oranına karşısın, yanlış mahalleye mi düştün yoksa site el değiştirdi de benim haberim mi olmadı?
    Cevapla
  • YaŞaM_ 14 yıl önce Şikayet Et
    ... bankaların hatası birse kullananın iki. hangi akla hizmet olmayan para harcanır.bazen avantajları olsa da bazı insanların elinde özellikle(hesabını bilmeyen)patlamaya hazır bombadan farkı yok.
    Cevapla
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat