Ben aslan burcuyum. Kız arkadaşım boğa

  • GİRİŞ04.03.2012 09:02
  • GÜNCELLEME04.03.2012 09:02

 

Orhan Abi;
 
Yazılarınızı zevkle ve bilgilenerek okuyoruz. Siz yorumlara bakmayın emin adımlarla bizlere yardımcı olmaya devam ederseniz çok mutlu olacağız. Orhan abi ben aslan burcuyum. Kız arkadaşım boğa. Sevgi konusunda çok iyiyiz. Yalnız o ara ara benim zıddıma giden konularda üstüme üstüme geliyor. Sizce ne yapmalıyım.
 
Saygı ve sevgilerimizle.
 
                                                                                                                               Aslan
 
 
Sevgili Aslan;
 
Namık Kemal'in "hak bildiğin yola yalnız gideceksin, kıran olsa kırıl sakın eğilme " sözü benim de düsturumdur. Korkmayın olabildiğim sürece sizlerleyim. Soruna gelince aslan burcunun düşmanı boğadır. Yani her zaman olduğu gibi, zıtlar biribirini çeker ilkesini maalesef sende ispatlamışsın.
 
Başta o zıtlıklar hoş ve çekici olabilmekte ardından doygunluklar başlayınca kusur bulmalar başlamakta. Kız arkadışının fevriliklerine ve inadına dayanabileceksen bu ilişki yürür yaksa sen onu parçalarsın bilesin.
 
Sevgilerimle.
 
Orhan Çınar'la Paylaşım-Haber7
orhancinar01@gmail.com

Orhan Abi; 

 Yazılarınızı zevkle ve bilgilenerek okuyoruz. Siz yorumlara bakmayın emin adımlarla bizlere yardımcı olmaya devam ederseniz çok mutlu olacağız. Orhan abi ben aslan burcuyum. Kız arkadaşım boğa. Sevgi konusunda çok iyiyiz. Yalnız o ara ara benim zıddıma giden konularda üstüme üstüme geliyor.

Sizce ne yapmalıyım. Saygı ve sevgilerimizle.

Aslan  

Sevgili Aslan; 

Namık Kemal'in "hak bildiğin yola yalnız gideceksin, kıran olsa kırıl sakın eğilme " sözü benim de düsturumdur. Korkmayın olabildiğim sürece sizlerleyim. Soruna gelince aslan burcunun düşmanı boğadır. Yani her zaman olduğu gibi, zıtlar biribirini çeker ilkesini maalesef sende ispatlamışsın. Başta o zıtlıklar hoş ve çekici olabilmekte ardından doygunluklar başlayınca kusur bulmalar başlamakta. Kız arkadışının fevriliklerine ve inadına dayanabileceksen bu ilişki yürür yaksa sen onu parçalarsın bilesin. Sevgilerimle. 

Orhan Çınar'la Paylaşım-Haber7

orhancinar01@gmail.com

 

Yorumlar4

  • turgut1 12 yıl önce Şikayet Et
    Belgeseldeki boğa Aslan Yavrusunu Öldürdü. Boğaların aslanlara gıcıkları vardı,aslanın yavrusuna denk geldiler bütün boğalar boynoz darbesiyle yavruyu imha ettiler,aslan yavrusu öldükten sonra yavruyu koklamaya yalamaya başladılar..burda şunu gördümkü boğa hem darbecidir hemde sevecen..onun boynozlarına karşı junyir kalmayacaksanız trene bakar gibi seyirdedirler..
    Cevapla
  • faran 12 yıl önce Şikayet Et
    boğa :). ben de boğa yım demek çok acayip geliyor:) hani şöyle diyeyim,doğum tarihim itibari ile ''sözde'' burçlardan boğaya isabet ediyorum:) olumsuz tanımlamaları hiç üzerime alınamıyorum,yok öyle bişey yav:)
    Cevapla
  • faran 12 yıl önce Şikayet Et
    syn azuremavi... alakanız için hasseten teşekkür ederim,hamdolsun,şükrolsun,yaşayıp gitmekteyiz..sizler?
    Cevapla
  • faran 12 yıl önce Şikayet Et
    ne tavsiye ederim!. bu kıafayla sizden hiçbir halt olmaz..kuracağınız birlikteliğin de aile ile uzak yakın bir akrabalığı olmaz...gidin önce kendinize değer katın,vasıflanın biraz...komik şeyler!
    Cevapla
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat