Kızları kandıran erkeklerin suçu yok mu?

  • GİRİŞ05.03.2012 09:22
  • GÜNCELLEME05.03.2012 09:22

Orhan Bey;

Cuma günkü yazınızda yine  kadınları suçlamışsınız. Peki gencecik hatta çocuk yaşta kızları çeşitli vaatlerle kandıran erkeklerin hiç mi suçu yok?  Kanmasınlar demeyin günümüzde biz kadınları bekleyen o çok kadar tehlike var ki. Siz hiç genç bir bayan olmanın zorluklarını yaşadınız mı ? İş hayatında veya günlük yaşantıda, bizlerin neler çektiğimizi biliyor musunuz ?

Önce bu konuda gerekli araştırmaları yapıp sonra ahkam kesin. Elinizde bir keser hep erkeklerin tarafına yontuyorsunuz. Bu kadar da olmaz. Ya iki tarafa da adil olun ya da yazmayın.

Feminist

Sevgili Feminist;

Ben demekten yoruldum sizler, anlamamaktan yorulmadınız. Benim işaret ettiğim kesim siz ve sizler gibi düşünler değil, o nahoş hareketleri yapanlar. Bırak da onlar tepki versin. Biri bana şahsımda olmayan şeylerle şeylerle saldırırsa ( yorumcularım bidat, nifak, hatta gizli şirk bile yaptığımı söylüyorlar)  umursuyorum ama tepki vermiyorum çünkü olan veya olmayan şeyleri söylemek onların hakkı. Kızıyor muyum hayır. Çünkü herkes isteğini söylemekte özgür.

Niçin tepki vermediğime gelince, paranın iki yüzü gibi benim tarafımdan yazı görünen, karşıdan tura olabilir. Bu o kişi veya kişilere kızmam anlamına gelmez. Dinlerim, anlarım haklılılarsa değişirim, değilse yoluma devam ederim. Sende aynını yap bak hayat ne güzel oluyor.

Sevgilerimle.

Orhan Çınar'la Paylaşım - Haber7
orhancinar01@gmail.com

Yorumlar2

  • YaŞaM_ 12 yıl önce Şikayet Et
    feministlik = adelet= komik :). bu ahlaksızlıklar tek tarafa yüklenemez.iğrenç erkek modelleri mevcut ewet ama kadınlar da çok masum değil malesef.tesettürde kadın neden daha fazla muhafaza edilmiş.her konuda sınırlar belirlenmiş.herkes kurallara uysun mutlu olsun
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • turgut1 12 yıl önce Şikayet Et
    Feminist demek Anarşist demek değildir!. Sevgili feminist mesele ne biliyor musun,mesele denge meselesi.kadınlar erkeklerin şiirinde bazen açan gonca bir güldür,bazen güldür,çiçektir..genelde hep bu tarz ifade edilir..çiçek,esen rüzgara yenilmemek için zaman zaman bi tarafa bükülür,bazen bir iki taç yaprağından olur,ama rüzgar onu koparayım derken onun güzel kokusunuda esebildiği yere kadar adeta sırtında götürür..kadınlar şiirlerde oduna benzetilmemiştir..evet romanlarda kazanı olup cadılık yapanları yok değil lakin genel anlamda kadın zerafettir..rüzgar esmeden çiçeğin savrulduğunu gördün mü..işte bu günün problemi bu.Amansız fırtınayı bırakın küçük bir esintide dalından yaprağından olan çiçeği kim netsin..bırak ulaşılmaz ol,dirençli ol,kök saldığın toprağına tutun..o zaman göreceksinki üfürükle kopmayı bırak fırtınayla baş ediyor olacaksın..erkek bu, senide alır senin arkadaşınıda..yani sade sana güzel laf etmez ki..sen köküne sadık kalırsan seni kökünden koparacak olanın sana sadakatide köklü olacaktır.
    Cevapla
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat