İzmit'te Kadın Sosyal Yaşam Merkezi

  • GİRİŞ07.03.2012 06:05
  • GÜNCELLEME07.03.2012 06:05

Merhaba  Orhan Bey;

Komşu şehir Kocaeli'den İzmit Belediyesi'nin 8 Mart Kadınlar Günü dolayısıyla hazırlamış olduğu etkinliği duyurmak ve sizleri davet etmek için yazıyorum. 

Bu paylaşım için en doğru yerlerden birini seçtiğimi düşünüyorum. Kadınların kimi zaman kızdığı ancak takip etmekten de vazgeçemedikleri bir köşe sizinkisi. Doğru söylediğinizdendir belki :).

Belediye Başkanımız Dr. Nevzat Doğan kadın hakları konusunda çok hassas. Yalnızca kadınların kullanımı için planlanan Kadın Sosyal Yaşam Merkezi güzel örneklerden biri.  Bu proje hayata geçtiğinde Türkiye'ye örnek olacak nitelikte.

Belediyemiz kadın etkinliklerini tek bir güne sığdırmamakla birlikte hiç bir özel günü de atlamamakta. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle İzmit'te kadınlarımızı kadın yazarlarımızla buluşturuyoruz.  Belgesel gösterimi, söyleşi, imza ve fotoğraf sergisi şeklinde gerçekleşecek programımızda Başkanımız günümüzü kutlayacak. İkram ve hediyemizin olacağı etkinliğimiz müzikle renklenecek. İzmit Belediyesi Kadın Meclisi'nin organize ettiği programımıza siz ve camianızdan gelmek isteyen herkes  davetlisiniz.

Saygılarımla.

Asuman Sert

İzmit Belediyesi Kadın meclisi koordinatörü

Sevgili Asuman;

Öncelikle tüm kadınlarımızın 8 mart kadınlar gününü kutlarım. Her ne kadar çoğu zaman bayan okurlarımızın haksız tenkitlerine maruz kalsam da, ben kadın gibi kadınlara hep hürmet etmişimdir. Benim eleştiri ve tenkidim kadınlık vasfına haiz olamayanlar için.

Nazik davetin için teşekkürler. Kadına şiddetin ve haksızlıkların yoğun yaşandığı günümüzde, kadın olsun, erkek olsun hepimizin duyarlı bir şekilde bu konuların üstüne gitmekte fayda var. Yaptığınız çalışmalar için hepinizi kutlar, başarılarınızın devamını dilerim.

Orhan Çınar'la Paylaşım-Haber7

orhancinar01@gmail.com

Yorumlar4

  • faran 12 yıl önce Şikayet Et
    hak!. kadın hakları tasnifi ifrat tır zannımca; insan hakları paydasında değerlendirilmeli,kadına düşen erkeğe düşen diye şerhedilebilir en fazla! kadın hakları konusunda kadınları,erkek hakları konusunda erkekleri çağırırsanız sonuç alabilir misiniz:) ya birlikte çağrılmalı ve yahut biri diğerine gelecek şekilde!ama asıl önemlisi şu bence;ölçü ne? hak noktasında kriter,baz ne? vahiy ise (ki hangi partiden olursa olsun islamı referans alacak bir babayiğit göremiyorum) o vakit 'ya eyyuhennas' paydasında insanları cinsiyet ayrımına tabi tutmadan üst başlıkta birleştiriyor..aşağılık kompleksi midir nedir,evrensel değerler adı altında batının zamanında doğudan çalıp yamulttuğu,tanınmaz hale getirdiği değerleri baz alır oldular! batı batılı üzere kadını mahvetti şimdi bu tecrubeye rağmen mi bo kopyala yapıştır? siz doğunun doğrularına meyledin,yanlışını yaşayanlara inat doğruları üzerinde uyuyanları uyandırın...
    Cevapla
  • turgut1 12 yıl önce Şikayet Et
    Kadın Sosyal Yaşam Merkezi. Ankara belediyesinin Aile soyal yaşam merkezleri kıvamında olacağını düşünmüyorum..
    Cevapla
  • Nasuh BİLEN 12 yıl önce Şikayet Et
    HERKES HEPİMİZ HASSASIZ. Bizim hassasiyetimiz gün ve programlarla sınırlı değil yaşamımızın her saniyesinde.
    Cevapla
  • Nasuh BİLEN 12 yıl önce Şikayet Et
    BİRİNE TEKRAR TEKRAR. Sakin arkadaşınız bu telkininizle kızmaya başlar.Kadın hakları konusunda da o kadar haksız itham yapılıyor ki suçsuz suçlunun işkencesini çekiyor.
    Cevapla
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat