Orhan Çınar ile son paylaşım

  • GİRİŞ10.03.2012 09:47
  • GÜNCELLEME10.03.2012 09:47

Haber 7'de sizlerle birkaç yıl süren birlikteliğimiz bu yazı ile sona eriyor. Bu Haber7 okurları ile vedalaşma yazımdır. Haber 7'ye yeni yayın döneminde yeni genel yayın yönetmeni ile başarılar diliyorum....

Orhan Çınar ile son paylaşım dedik yazımızın başlığına ama bu Haber7 üzerinden olan soy paylaşımımız.

Orhan Çınar ile Paylaşımın yeni adresi www.mistikalem.com sitesidir. orhancinar01@gmail.com adresine gönderdiğiniz paylaşımların çoğunu burada görebilirsiniz...   Bu sitede de Haber7'de olduğu kadar bereketli ve başarılı olmamız için duanızı bekliyorum.

Sevgilerimle...

Orhan Çınar'la Paylaşım - Haber7
orhancinar01@gmail.com

Yorumlar11

  • faran 12 yıl önce Şikayet Et
    orhan bey... üstad,ölüm kaçınılmaz,hesap zor,çetin.. bir şekilde isteyerek veya istemeyerek kırılmanıza ve/veya sadrınıza sıkıntı verecek bir iş/eylem üzere olduysak helallik/eman talebi makamındayım.hoş,her beraberlik muhakkak peşisıra hak/hukukunu sürükler,taşır..akıbetiniz hayr olsun,Allah cc sizi hayırlı işlerde kullansın,hayrlara vesile olun.baki selam ,dareyn saadet..
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Hasan Seyre 12 yıl önce Şikayet Et
    Burçları anlamayanlar ve küfür sınıfına sokanlar... acaba kainat denilen soğuk kozmosu nasıl anlayacaklar. Gezegenleri keşfedecekler, içindeki varlıkları ve yaşamı nasıl açıklayacaklar. Sizin İslam anlayışınızın niye müslümanların ilerlemesine, doğa olaylarını çözmesine, varlıklarda tasarruf etme engel oluyor çözmek mümkün değil. Burçlar gibi basit bir konuyu aşamayanlar ve İslama aykırı görenler..Aslında İslamın geri kalmasına, çağdışına itilmesine yol açıyorsunuz. İslama siz hizmet etmiyorsunuz. Donanımlı ve bilgili insanları yok ederek, ortadoğu coğrafyasında var olan ve sözde İslamdan geldiği söylenen, aslında geri kafalı insanlardan tarafından körüklenen bilim düşmanlığını körükleyerek Bu dinin yok olmasına yola açıyorsunuz. Asıl bu dine siz zarar veriyorsunuz. Biz tabiatı araştıran insanlar olarak öyle rahatızki.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • okan merter 12 yıl önce Şikayet Et
    isabet olmuş. efendi, zaten bu köşe haber7 ye yakışmıyordu. üstelik anasyfada sürekli göze sokulması rahatsız edici bir şeydi. bırakın medyanın güzin ablaları bu işi yapsın. islami duyarlılıkta yeterince psikolog vs. zaten var. onlar insanlara yardımcı olabilirler pek ala..
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Nasuh BİLEN 12 yıl önce Şikayet Et
    ŞARKIDA DİYOR. Bülbül sende ağlar gül sende solardı
    Cevapla
  • kartal 12 yıl önce Şikayet Et
    şaşırdım. valla hayırlı olsun demekten, yeni sitenizde buradakinden çok daha bereketli ve başarılı olmanız için dua ve güzel temennilerde bulunmaktan başka ne diyeceğimi bilemedim. Allah yolunuzu açık etsin. ben söyleyeyim ben takip ederim yeni sitedenizden her daim..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat