Büyük Britanya aklı, Rothschild ailesi üzerinden yönetilir

.

  • GİRİŞ11.10.2022 08:45
  • GÜNCELLEME11.10.2022 08:45

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in Donbas, Zaporijya, Luhansk ve Herson bölgelerinin bağımsızlık kararları ve arkasından gelen ilhak kararları yeni bir planlamanın habercisi. Batı merkezli savaşın finansman kısmının desteklenmesi savaşın uzun süreceği anlamını taşımaktadır. ABD ve İngiltere merkezli akıl locası ve planlama dairesi yüz yılık güven koridoru adı altında yeni bir plan hazırlığı içerisinde. Çin merkezli küresel güç de bu süreçte boş durmuyor. Küresel aklın yeni merkezlerinin oluşumu ve yeni dünya ticaret yönetiminin sitemi içim liderlik savaşı veriliyor.

Rusya’nın toprak bütünlüğünü, güvenliğini ve egemenliğini korumaya yönelik çeşitli adımlar atılmasının gerektiğine işaret eden Putin, her ne pahasına olursa olsun, tahakkümlerini sürdürmeye çalışıyor. Batı aklı Ukrayna’yı kurban eden açıklamalar ve silah lojistik desteğinin sürdürülmesi savaş sanayisinin yeniden şekillenmesi, bölgesel paylaşımlar ışığında yapılan bir çalışmadır.

Çin’in Pasifik’teki gücünü artırması ABD tarafından kabul görmeyen aynı zamanda sinir ve asimetrik harp yönteminde ABD’yi tehdit eden bir kuvvet taşımaktadır. ABD ilk kez bu denli bir daralma yaşıyor. Baskılanmış bir politika ile alan kaybetmiştir. Bu savaşın bilinçli bir yöntem kullanılarak icra edilmesine müsaade edilmiştir. İngiltere geleceğin savaş sahasını iyi bir şekilde kurguluyor. İngiltere’nin geleceğini teminat altına almak için nasıl acımasız bir yöntem kullanacağı iyi analiz edilmelidir.

Çin’in büyüyen ekonomisi ile dünyayı tedirgin eden açıklamaları, küresel piyasalarda söz sahibi olması emperyalist bir ticaret aklı ile de devletleri krediye bağlaması, İngiltere ve ABD’yi rahatsız ediyor. Çin önümüzdeki yüz yıla hazırlık paradigmasını güncellemiş durumda ve aynı zamanda ülke ekonomisini teminat altına almak için insan gücü odaklı bir ticaret istilası ile yayılmacı politikasını sürdürüyor. Bu durum da sömürgeci Britanya’yı rahatsız etmektedir.Anglosakson hinterlandı ne yaptığını iyi bilmektedir. Dünyayı yöneten biraderler birliği büyük Britanya’yı teminat altına almak için geleceğin hiper savaşlarını finanse etmekten kaçınmayacaktır. 

Asya merkezli istilacı bir yaklaşım dünya açısından ciddi bir risk olarak görülüyor. Başta ABD ve İngiltere açısından bu bir sorundur. Çin ve Rusya arasındaki ihtilaflı bazı bölgeler soğutulmaya bırakılsa da, geleceğin sınır savaşları noktasında yeni savaş sahaları hazırda bekliyor. Bu bütün oyunlar Ukrayna üzerinden kurgulanıyor. Yani kısacası Ukrayna kurban edilmiş bir devlet olarak planlanmıştır. Tüm bu senaryoyu Türkiye’nin iyi analiz edip, Türk dünyası üzerinden geleceği görmesi gereklidir. 

Anglosaksonaklı dünyayı ateşe vermek için bütün gemileri yakmış, derinlemesine yeni dünya düzeni kurmak için birçok ülkeyi kurban edecektir. Pasifik’te Tayvan, Japonya ve Güney Kore’nin durumu gibi çok net görülmektedir. Yani kısacası oyun iyi kurgulanmış sadece piyonlara ihtiyaç duyulmakta… Bu saydığımız devletlerin ise korku imparatorluğu üzerinden yerlerini koruduğunu görmekteyiz. 

Kraliçe’ye bağlılığın sadece devletler düzeyinde olmadığını ve bununla sınırlı kalmadığını iyi bir analizle idrak edebiliriz. Birinci dünya savaşından sonra birçok devlet, Anglosakson aklı tarafından işgal edilmiştir. Edilmeyen devletler ise zihin kodları ile yerelde işgal edilmiştir. İngiliz derin devlet geleneği küresel aile olarak bildiğimiz Rothschild ailesidir. İngiliz aklının şekillendiği merkezin adresi bu ailedir. Bu aile dünyada oligark ve devlet yönetimini, eğitim ve kültür ile ihraç ederek, yerel mülkiyeyi esaret altında tutmaktadır. Örneğini vermek gerekirse birkaç kelimeyle ifade edelim. 

Arap merkezli devlet kadroları mülkiye yönetim sistemiyle Kraliçe’ye bağlı olduğunu saklamaz. Bunun arkasında Asya merkezli devletler yönetimi eğitimlerini ve mülkiye hizmet yönetim sistemi açısından İngiltere’ye bağlı olduğunu biliyoruz. Rusya’nın ve Balkan devletleri yönetim kadrolarının İngilizler tarafından yönetildiğini Sergey Lavrov’un yanı sıra Rus devlet dairesinde binlerce bürokrat ve oligarkın İngiliz çiftliğinden mezun olduğunu da biliyoruz. İngiliz aklını hafife almak beyninizi kullanmaktan aciz olduğunuzun kanıtıdır. Türkiye’den mülkiyeli binlerce yöneticimiz İngiliz aklı ile eğitim görmüşlerdir. 

Bu bütün analizlerle açıkça söylemek istediğimiz, savaş bir komplo teorisi değildir. Kraliçe aklı üzerinden büyük Britanya dünyası yeniden şekillendiriliyor.  Savaş sanayisinin durma noktasında olduğu süreçte yeniden bir çıkış kapısı olarak Batı’nın dövülmesi iyi hazırlanmış bir eylem planıdır. Yeniden güçlü Britanya aklıyla planlama yapılarak ABD kobay askeri güç ilan edilmiş, İngiltere çıkarlarına hizmet için sahaya sürülmüştür. Çin’in gelecek açısından tehdit olarak görüldüğü, bunun için Ukrayna’nın Rusya’ya kurban olarak verildiği görülmektedir. İngiltere, Çin’i kontrol altına almak için Rusya’dan vazgeçemez.

Vesselam…

YENİ AKİT

Yorumlar3

  • Doğrucu Davud 1 yıl önce Şikayet Et
    Yahudiler ve ingilizler şeytanın askeridir !..
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • Bülent DUMAN 1 yıl önce Şikayet Et
    allah razı olsun.evet çok şeyler dönüyor.dikkatli olmak lazım.bu ingiltere ve israil her şeyi yapar ve yapıyor.bizi de yunanistanı kürtleri kurban edecekler.
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • İbrahim 1 yıl önce Şikayet Et
    "zihin kodları ile yerelde işgal" Hocam ellerinize sağlık. Miçotakis diyor ki "Erdoğan Osmanlı Hayali Kuruyor". Yani Osmanlı'ya kızıyor. Böyle dediği anda bu Miçotakis "Cumhuriyete Razıyım" demiş olur. Miçotakiç bizim Cumhuriyetimize razı ise bu vaziyet bizim zihnen işgal edilmişliğimizi gösterir. Geçmiş olsun bize. Diğer taraftan Yunan Devleti ile Türk Devletinin idare olarak herşeyi aynı. Bu nasıl olur ?
    Cevapla Toplam 1 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat