Öğretilmiş Kemalist Arap düşmanlığı

  • GİRİŞ05.03.2024 08:31
  • GÜNCELLEME05.03.2024 08:31

Son zamanlarda Arap ve İslam Düşmanlığı adı altında batı propaganda dili kullanılmaktadır. 

Bu dil tamamen marjinal ve ayrıştırıcı bir dil olmakla birlikte ırkçı bir söylemden öte Türkiye’yi izole etme planıdır. Köklü bir medeniyete sahip olan Türkiye’nin medeniyet köklerinden koparılması için çalışan bazı mahviller alan kazanma adına Arap düşmanlığını körüklemektedir.

Osmanlı’nın çöküşünün dış nedenleri arasında Fransız ve İngiliz emperyalizmi birincil yeri tutar. Anadolu’yu da onlar işgal etti, Yunan, Ermeni mezalimlerinin arkasında da onlar var… 

Hatta bugün Gazze’de İslam dünyasında akan kanın arkasında da ABD ile beraber yine onlar var.

Ama onlara hayransınız değil mi? 

Bırakın bu ırklara düşmanlık ayaklarını. Aksine bazı Kemalistlerde özellikle seküler milliyetçilerde nevrotik düzeyde hep bir İngiliz, Fransız vs. özentiliği vardır. 

Dillerinden duruşlarına kadar; İngilizce, Fransızca konuştun mu çağdaş; Arapça konuştun mu gerici… Arapça tabela görürse milliyetçi duyguları kabarır, İngilizce tabela gördü mü ilerici duygular?

Arapça’nın orta çağda bilim dili olduğunu dahi bilmezler bu mübarekler. Bugün biz Türkçe’yi hâlâ bilim felsefe dili yapamadık ama bunu dert edinmezler, esas problem bu.

Peki, sormak lazım Anadolu’yu Araplar mı işgal etti? Osamnlı’yı Araplar mı çökertti? Hayır. O halde nedir bu Arap düşmanlığı? Bu aslında örtülü bir İslam düşmanlığıdır. Ve bunu kabul etmekten de acizsiniz. Bizde bazı omurgasızlar, kadınlarının batı erkeleri ile dans etmesini ve evlenmesini bile çağdaşlık adı altında görüyor. Kimi kime pazarlıyorsunuz?

Direkt bu milletin Müslüman olmasından rahatsız olduğunu söyleyemeyenler bu düşmanlığı Araplar üzerinden, Atatürk üzerinden yapıyorlar hepsi bu… Araplar şöyle imiş böyle imiş… Efendim her milletin şöylesi böylesi, haini, kahramanı vardır. Türklerin de var. Yanlış yapanı gereksiz olanı sınır dışı edersin olur biter. Devlet demografik yapının bozulmasına izin vermez, iş hallolur gider. Efendiler, ırkçılık şeytani bir hastalıktır zira ilk ırkçının başı şeytandır. Öyle ki; şeytan kendisi ateşten olduğu için ateşin topraktan yaratılan Adem’den üstün olduğunu iddia etti.

Bizde Arap düşmanlığı, Kâbe düşmanlığıdır, Bizde Arap düşmanlığı Filistin düşmanlığıdır. Bizde Arap düşmanlığı, Harem-i Şerif düşmanlığıdır. Unutmamak lazım ki, Allah’ın şanı yüce Peygamberimiz de Arap’tır…

Bağdat, Endülüs, Kurtuba, Buhara, Semerkant merkezli İslam rönesansını yapanlar, Kindi’den başlayarak İbn-i Haldun’a, İbn-i Rüşd’e İbn-i Bacce’ye kadar sayısız büyük âlimler yetiştiren parlak bir medeniyet kuran, Avrupa’yı etkileyen, İstanbul’un, Paris’in kapılarına dayananlar da Araplardır.

Bugün kötü durumda olabilirler ancak bu tek bir ölçü kıstas değildir. 

Diyeceğim o ki her milletin inişleri çıkışları faziletleri, reziletleri vardır, bu sadece Araplara özgü değildir. Milletimizi, vatanımızı, dilimizi, kültürümüzü sevmeye evet, ırkçılığa kapı aralayan diğer milletleri aşağılayan seküler antropolojik milliyetçiliğe hayır diyebilmeliyiz.

Biraz acı olacak ama Filistin halkına Arap gözü ile bakan içimizdeki Siyonist at gözlüklü İslam düşmanları veya Suriye’yi dışlayan geleneksel kabalizm bizi temsil etmediği gibi, batının yayılmacı elçisi konumundan kendilerini alıkoyamazlar. Halen içimizdeki Siyonist soytarıların varoluş sebeplerini batıya bağlamaları ve köklerini onlarda bulması milletin gözünde birer babası belli olmayan oldukları gerçeğini değiştiremez.

Bugün Filistin davasına ihanet eden içimizdeki seküler ve jön Türkizm ile batının çarkına soysuzca bağlı olan sözde siyasal düşünceler vardır. Hatta içimizdeki bazı siyasal cemaatlerin birer siyonistan uşağı olup batıya hizmet ettiğinden kuşkunuz olmasın. 

Batı, ABD ve Siyonizm amaçlarına hizmet ederek üzerine düşeni yapıyor. Onlar tarafı olduğu kısmı üzerinden kendilerince onurlu olduklarını düşünürler ya bizdeki onursuzlar kimin tarafı?

Biz ne yaptık, Filistin davasına sahip mi çıktık? Türkiye maalesef geçmişte İsrail’in kuruluşuna destek veren ilk ülkedir. İsrail’i ilk tanıyan İslam ülkesi Türkiye’dir. Arapları suçlamak kolay tabii… 

İçimizdeki siyonistan aklı batı hayranlığı üzerinden yol almaktadır. Kabalizm ve Kemalizm, Fransız devrim hastalığından kendini alıkoymadığı gibi köklerini inkar ederek prim yapmaktadır.

Halen Arap düşmanlığı üzerinden kendini çok Türk sanarak Batı’ya hizmet eden ahmakların çoğalması, ülkemin yarınlarına tehdittir.

Anlamayan bazı siyasi zihinler, nasıl büyük bir felaketin kapısının aralandığının farkında değil.

Vesselam…

Yeni Akit

Yorumlar3

  • okan 25 2 ay önce Şikayet Et
    Çok güzel özetlemişsiniz hocam, saldırı Ülkemize, Müslümanlara,İslama arap bahanesiyle gerici yaftası vurup kötü emellerine kavuşmak istiyorlar, ama olmayacak en basit klasik Türk islam aile birliğini korursak hiçbirşey olmaz...
    Cevapla
  • H.Ç. 2 ay önce Şikayet Et
    Elinize ve kaleminize sağlık Allah size güç kuvvet versin İnşallah ibret alırız.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Semendire 2 ay önce Şikayet Et
    Hocam çok güzel bir noktaya deginmişsiniz. Teşekkürler
    Cevapla Toplam 2 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat