Emenike sahaya yansımamıştır

  • GİRİŞ03.05.2012 09:22
  • GÜNCELLEME03.05.2012 09:22

Şikeye Sıfır Tolerans Ortadan Kalktı

Türkiye Futbol Federasyonu, şikeye sıfır tolerans gösteren 58. Maddenin genleriyle oynayarak bir karara vardı. Değişikliğe gidilen yöntem ise bir hayli ilginç.  Karar öncesi Antalya’da  toplanan TFF yetkilileri Etik Kurulu'nun raporunu şüpheli maçlarda şikenin sahaya yansıyıp yansımadığını, Spor Toto Teşkilatı'nın bahis sistemiyle ölçmüş . Yani Federasyon  şike kokan maçlar için Spor Toto'ya yazı yazmış. Spor Toto’da bahsi geçen maçlarda sistemin alarm vermediğini belirten raporu federasyona iletince, federasyon da  şike sahaya yansımamıştır kararı vermiş. Yani kısaca ‘Emenike Sahaya Yansımamıştır’ kararı çıkmış. Adamlar haklı galiba! Kadıköy’deki ilk maçta Karabükspor’un gol makinesi Fenerbahçe defansını hallaç pamuğuna çevirip bir de golünü atmıştı. İkinci maç son derece önem taşıyordu ve rakibin gol makinesinin adı Fenerbahçe ile anılıyordu. Anılanlar doğru çıktı ve Emenike oram buram deyip Karabük formasını giymedi. Sonrasını biliyorsunuz. O hızla Fenerbahçe formasını da giyemeden ver elini Rusya dedi. Yani şike sahaya yansımadı. Anlaşılan TFF örtbas holding olmuş. Hadi hayırlı işler, başka ne diyelim…

Galatasaray kendi göbeğini kesemiyor

Final maçlarına 5 puan önde giren Galatasaray, kendi sahasında oynadığı maçlar ile avantajını dezavantaja çevirdi. Anlaşılan Galatasaray kendi göbeğini kesmesini bilmiyor. Bu akşam bütün Galatasaraylılar Beşiktaşlı olacaktır ve aynı Galatasaraylılar Trabzonsporun Fenerbahçeyi Avni Aker’de yenmesini bekleyecektir.

Evdeki hesap çarşıya uymadı

Oysa ellerinde ne büyük avantaj vardı. Demek ki, evdeki hesap her zaman çarşıya uymuyor. Bakalım Galatasaray maçı sonrası cezalandırılan çarşının olmadığı Beşiktaş bu akşam Fenerbahçe karşısında ne yapacak. Sinirlerine hakim olan ve kontrollü oynayanın maçı kazanacağı aşikar. Yani bu maç Aykut Kocaman ve Tayfur Havutçu arasında geçecek. Bakalım iki teknik adam maçın kaderine nasıl etki edecek. Akşam izleyip göreceğiz.

Seçkin Çakır - Haber 7

seckincakir52@hotmail.com

Yorumlar10

  • HalitBinVelit 11 yıl önce Şikayet Et
    Mahkeme niye uzun sürüyor???.... 1-Kesin delil yok? aylardır delil arıyorlar şüpheliler niye içerde tutuyorlar Çünkü delil karartmasınlar diye? yani hala dışardaki tutuklu şüpheliler konuşur umudundalar? ama nafile şike olmadığı için kimse konuşmuyor? çünkü Etik kurulunun raporuna görede şike yok? 2-Aziz Yıdırımın açıklamalarına göre esas dava şike davası değil? dava siyasi,ama kamuoyuna şike davasıymış gibi lanse ediliyor?, Aziz Yıldırım bizim çözemediğimiz bir şeye zorlanıyor? yani o zorladıkları her neyse vazgeç veya konuş seni serbest bırakırız gibi?. 3-Fenerbahçe Camiası çok büyük ve yankı uyandırdığı için ellerine yüzlerine bulaştırdılar şimdi kaosda bu yüzden.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • HasanKadi 11 yıl önce Şikayet Et
    Fahrettin Bekiroğlu. Her klüp ve her taraftar kirli, sen temizsin kardeşim. İsminin baş harfleri seni özel kılıyor. :) O yüzden sen ne desen haklısın.:)
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • ahmet enes 11 yıl önce Şikayet Et
    Size baskı yaparak zorla top oynattığımız için özür dileriz..Acınızı paylaşıyoru. Tapeler sağlam olsa 1 yıl karar verilmesi beklenmez.Takımımızı savunacağız çünkü bizi de bu iddialar tatmin etmedi.Zerre şike varsa hiç durmasınlar düşürsünler.Milyonlarca fenerlide benim gibi düşünür.Biz şike apacak olsak 2 sezon son dakika şampiyonluk vermezdik.Hakkımızı bile aramadık.Denizli maçını hangi aklı selim insan devam ettirirdi.Acaba Fenerin başına gelenler TS gelse terör estirirdiniz.Siz saldırdığınız için savunma içine geçiyoruz.Savununca da şike yaptınız diyerek ahkam kesiyorsunuz.O zaman Türk Milletinin Hakimleri neyi bekliyorlar.Dinlemesinler savunmayı.Tapeler ortada hepiniz içeri desinler.Hukuk sizin gibi yönetilsin.Sabahtan beri TS nin tüm yetkilileri çımış açıklama yapıyor.Canları çok acımış GS den puan aldıkları için.Size top oynatma baskısını yaşattığımız için özür dileriz.
    Cevapla
  • fahrettin bekiroğlu 11 yıl önce Şikayet Et
    FENER. Türkiyede hiçbir kulüp şikeden bir yıldır içerde olan başkanını o kulüpte tutmazdı.Konuşmalar(TAPE) meydanda neyi savunuyorsunuz?Demirörenden kurtarıcı olsa kendi kulübünü kurtarırdı.Bu lekeyi Türkiyede hiçbir detarjan temizlemez
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • alparslan çakmak 11 yıl önce Şikayet Et
    komedi dükkanı. sayın yazrar!: futbol oyun kuralları nedir diye sorsam sayamacağından eminim. tabi google amcana sormazsan şayet. '' HİZMET '' sektöründe kendinizce hazırladığınız ve oynadığınız oyunun figüranı olarak '' FENERBAHÇE'' yi seçtiniz ama evdeki hesap çarşıya uymayınca çok sevgili '' HİZMET '' sektörü üyelerinizle birlikte yeni stratejiler geliştirmeye başladınız. siyaset yaz, dış politika yaz, makâle yaz, magazin yaz ama futbol yazma kardeşim. bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olma rezil olmaya müsaitsin dikkat et.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
Daha fazla yorum görüntüle
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat