Kaka Geliyor

  • GİRİŞ24.05.2012 09:28
  • GÜNCELLEME24.05.2012 09:28

Kimler Geliyor Kimler…

Kan davaları ile sona erdirebildiğimiz ligimiz nihayet bitti. Şimdi sırada 2012-2013 futbol sezonu için süper kadroları kurmaya geldi. Öteden beri adet üzerine spor basını bugünlerde flash transferlerle haberlerini dinamik tutma telaşı içindeler. Hal böyle olunca da eski alışkanlıklarımız tekrar hortlamaya başladı. O geldi bu geldi, anlaşmak üzere, imzaladı imzalayacak. Bu sene bu haberlerde isimler noktasında sanki geçen senenin bir tekrar görüyor gibiyim. Geçen yıl yazılan transfer haberleri sanki kopyalanarak tekrar servis ediliyor. Real Madrid’de mutlu değil, Kaka Geliyor, beraberinde Nuri de geliyor. Hamit kapıdan içeri girdi girecek, Drogba; 'Türkiye hayallerimin ülkesi, futbolumu burada taçlandıracağım', Forlan; 'İnter’e gittiğime bin pişmanım, Türkiye Türkiye cennetim benim.'

Geçen sezonu başında ve ortasında malesef aynı haberleri okumuştuk. Nuri’yi kenara koyuyorum bu bahsedilen isimler artık futbolculuk kariyerlerinde son imzalarını atacaklar, bu nedenle öncelikleri para olacaktır. Bu parayı Katar’da mı, Japonya’da mı yoksa Türkiye’de mi bulurlar bu onların menajerlerinin işi. Bir Haci  olacaklarsa ne ala ama ben aralarında Haci’nin hırsını taşıyan futbolcu göremiyorum. Dilerim kulüplerimiz maceraya atılıp paralarını çarçur etmezler.

Konuşulanlara Bir Bakalım

Mustafa Denizli Beşiktaş’a teknik direktör olmalı mı; evet olmalı.

Emre Belezoğlu Fenerbahçe’de kalmalı mı; evet kalmalı.

Melo Galatasaray’da kalmalı mı; evet kalmalı, zira yerine bu kalitede oyuncu bulunamaz.

Burak Yılmaz Trabzonspor’da kalmalı mı; Burak’ın tercihini bilemem ama Trabzonspor elinden geleni yapmalı.

Fenerbahçe Krasiç’i Sow’un partneri olarak almalı mı; bir dakika bile düşünmemeli, hemen almalı.

Hamit Altıntop Galatasaray’a faydalı olur mu? Engin’in olduğu yerde hayli hayli olur.

Beşiktaş Zico ile anlaşır mı? Beşiktaş önce Çarşı ile anlaşırsa olur. Zico iyi hoca ama camia bu ismi istemez.

Transfer sezonu açıldı, bakalım önümüze başka hangi isimler gelecek. Dilerim futbolumuzu yönetenler transfer politikalarını doğru yürütürler ve 2012-2013 sezonunda kaliteli oyunculardan kurulu seyir zevkli bir lig yaşatırlar.

Seçkin Çakır - Haber 7

seckincakir52@hotmail.com

Yorumlar1

  • Ahmet Gül 11 yıl önce Şikayet Et
    aman orda kalsın bizde yeteri kadar kaka var !. ......:
    Cevapla
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat