Sofuoğlu'nu görmezden gelemeyiz

  • GİRİŞ26.09.2012 09:31
  • GÜNCELLEME26.09.2012 09:31

Kenan Sofuoğlu yaşadığı binbir güçlüklere rağmen bu yılda Dünya Supersport Şampiyonu oldu. Onu başarıya götüren bir çok etkenlerin yanında idealistliği de gözlerden kaçmamalı. Yaşantısı ve dünya görüşü onu magazinselleştirmemesine rağmen eminim ülkemizde bir çok kişinin gönlünde taht kurmuştur. Satır aralarına dönüp baktığımızda bu gencimiz namazında, niyazında, Filistin davasına gönül veren, bahis oyunlarından gelen yüklüce paraları kabul etmeyen ve yine bahse konu olan firmaların sponsorluğunu kabul etmeyen bir şahsiyet. Bunların yanı sıra o bir Dünya şampiyonu.

Ülkece Bağrımıza Basmalıyız

Daha önce de Sofuoğlu için yazmış ona gereken desteği vermediğimizi belirtmiştim. O dönemde sadece bir okuldan bir idareci arayarak Sofuoğlu'nu okulumuzda Gençlere tecrübelerini aktarırken görmek isteriz demişti. Ne var ki, o dönemler Sofuoğlu'nun zor günler geçirdiği dönemlerdi. Çok şükür ki, kadere inancı yüksek  olan bu gencimiz inanç ve azmi ile bu kötü günlerini aşarak ve en önemlisi çok çalışarak yine ülkemize Dünya Şampiyonluğu getirdi.

Bugün Baktığımızda…

Bugün ülkemize bu şampiyonluğu bizlere getiren gencimize baktığımızda onu yine yalnız görüyoruz. Dün basın toplantısı düzenlendi. Gözlerdne kaçmayan detay yine aynıydı. Sofuoğlu'na gerçek anlamda sahip çıkması gereken kurumları yine yanında göremedik. Oysa bu genç, yaşantısı ile gençliğimize model teşkil edebilecek bir şahsiyet ve başarı dolu bir kariyere sahip. İçimizden bu tarz kaç kişi çıkartabiliyoruz ki. Maalesef her zaman belirttiğim gibi sanki üstümüzde bir ölü toprağı var. Her şeye duyarsız kaldığımız gibi bu değerimize de duyarsız kalıyoruz. Yine de ben seslenmekten vazgeçmeyeceğim. Lütfen Kenan Sofuoğlu gibi gençlerimize sahip çıkalım, onların yanında olalım ve bu isimlerin koluna girip her zaman onların yanında olalım.

Dilerim Sofuoğlu'na hak ettiği değeri verir ve onu layık olduğu yere taşırız.   Çünkü o bunu çoktan haketti…

Seçkin Çakır - Haber 7

seckincakir52@hotmail.com

twitter.com/scknckr

Yorumlar2

  • Müslüm 11 yıl önce Şikayet Et
    görmezler.... futbol ile yatıp kalkanlar var oldugu sürece, kenan sofuoğlu gibi başarılı sporcular ne yazık ki hak ettikleri ilgiyi ve önemi göremezler. kenan sofuoğlu dünyanın her yerinde bayrağımızı dalgalandırıyor ama bizim medyamız bunu haber bile edemiyor..! bu mudur verilen değer. bu mudur gösterilen ilgi. ama her seye rağmen kenan sofuoğl, vatanına ve milletine bağımlı bir isim. ALLAH inancı üst düzey de oldugu icin, bu gibi nankörlükleri büyütmeyecek kadar da erdemli ve onurlu bir kardeşimiz. rabbim başarılarını devam ettirsin.
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • kelimat 11 yıl önce Şikayet Et
    hainler görmezler.. zira müslüman birisinin hem ALLAH'a abd olması hem de dünya şampiyonu olmak, kendi fikirlerini çürüttüğü için görmezler. tesettürlü kızın dünya şampiyornluğunu görmedikleri gibi...
    Cevapla Toplam 3 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat