Dekolte konusunda yüzüm kızardı! Özür dilerim!

  • GİRİŞ25.02.2011 16:37
  • GÜNCELLEME25.02.2011 16:37

Özür

Dekolte-taciz” tartışmasının ciddiyetini hemen fark edemedim. Üzerinden bir haftadan uzun bir süre geçtiği halde ne yazacağımı bilmediğimi fark edince yıkıldım, dağıldım. Yazarlık bu mudur! Okuyucularımdan bin özür dilerim.

Lafı eğip bükmeden söyleyeyim ki, yazmaya niyetlenir niyetlenmez, Orhan Çeker Hoca’nın yanındaymışım/yanında olmam gerekirmiş gibi hissettim.Yüzüm kızardı. İnsan içine çıkamaz oldum. Bu affedilebilirdi belki, ama dahası da var.

Asıl “Dekolte giymek taciz sebebidir” cümlesini tahlil etmeye başladığımda yerin dibine girdim. Baktım ki “dekolte giyinmiş kadın erkeği tahrik eder, tahrik edilen erkek de tacize zorlanabilir…” yollu akıl yürütmeler beynimde cirit atıyor; kahroldum. “Dekolte giyinmeseniz daha iyi olur, bacım!” diyesiye nasihatler de birikmemiş mi içimde; elim ayağım dolaştı.

Allah’ın bildiğini kuldan niye saklayayım. Halim budur.

Tek ümidim, okuyucularımın bu ayıbımı anlayışla karşılamaları. Bir de haber7.com yöneticilerinden anlayış bekliyorum. Kamusal alana hizmet için bana verilmiş bu sütunu bugünlük kişisel menfaatim için kullanacağım. Kafama dank etsin diye, kendime ceza olsun diye aşağıya “Dekolte giyinmek taciz sebebi değildir” yazacağım Siz de copy-paste ederek yazdığım cümleleri tek tek okursanız, hem içinizde sakladığınız/sakladığınızı fark etmediğiniz o korkunç utançtan kurtulabilir hem de benim adıma da tövbe istiğfarda bulunmuş olursunuz. Eğer bu konuda benim gibi bir bilinçaltına sahipseniz, aşağıda yazılı cümleleri yazıldığı gibi 12 kere tekrarlamanız yeter.

Ancak ben kendimi daha suçlu bildiğim için, sizden farklı olarak bu gecemi “Dekolte giyinmek taciz sebebi değildir” cümlesine “çünkü…”  diye başlayan inandırıcı ve yola getirici gerekçeler bulmak için ayıracağım. Lütfen okuyun ve bir gecelik uykuma mal olacak “çünkü…”leri bekleyin.

  1. Dekolte giyinmek taciz sebebi değildir.
  2. Dekolte giyinmek taciz sebebi değildir
  3. Dekolte giyinmek taciz sebebi değildir.
  4. Dekolte giyinmek taciz sebebi değildir.
  5. Dekolte giyinmek taciz sebebi değildir.
  6. Dekolte giyinmek taciz sebebi değildir.
  7. Dekolte giyinmek taciz sebebi değildir.
  8. Dekolte giyinmek taciz sebebi değildir.
  9. Dekolte giyinmek taciz sebebi değildir.
  10. Dekolte giyinmek taciz sebebi değildir.
  11. Dekolte giyinmek taciz sebebi değildir.
  12. Dekolte giyinmek taciz sebebi değildir.

Senai Demirci - Haber 7
senaidemirci@gmail.com

Yorumlar36

  • sen yilmaz 13 yıl önce Şikayet Et
    Dr. Senai Beye:. Orhan hoca tam bir erkektir ve erkeklerin duygularına tercüman olan ve ızdıraplarını ifade eden bir açıklama yapmıştır. Elbette her tahrik olan erkek hemen harekete geçmiyor teciz vs. için ama hormanlarının verdiği ızdırabı dudaklarını ısırarak geçiştirir. Ama harekete geçmekte beis görmeyenleri unutuyorsunuz. Bir erkek olarak bu durumu anlayamıyorsanız bir doktor olarak bilmek zorundasınız.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Ahmet Ar 13 yıl önce Şikayet Et
    YİNE Mİ TAKILDIK SEVGİLİ EDİTÖRÜM?. EDİTÖR’ÜN NOTU: Lütfen bakınız Haber7 yorumları için genel bir ikaz http://www.haber7.com/haber/20080624/Haber-7-yorumlari-icin-genel-ikazlar.php selamlar…
    Cevapla
  • Ruslan 13 yıl önce Şikayet Et
    Sanırım. Anlaşılan Senai Dimircinin gençlik yıllarında hiç kız arkadaşı olmamış ve olanlara gıpta ile bakmış ve ordan kalma bir bastırılmış arzuyla magazin ve açık kadın muhabetlerine ve Defne Joy gibi magazinsel gündem maddelerini sürekli işliyor.
    Cevapla
  • Ahmet Ar 13 yıl önce Şikayet Et
    SENAİ BEY E BİR HALLER OLMUŞ!. Kur an ortada, hadis-i şerifler ortada, evliyaullahın hayat ve sözleri ortada, Senai Bey in pek bağlı bulunduğu zatların beyanları ortada... Öyleyse ne oluyor sana kuzum? Yüzüne kimler üfledi? Beynini kimler is e dumana boğdu? Merhamet, tamam... Hoş görü tamam.. Ama merhamet, hoşgörü bile İslam a uygun olmalı değil mi? Hoşgörü demek yalama olmak demek mi? Birisi Senai Bey i kollarından tutup kuvvetlice silkelesin, kendine getirsin. Değilse durum vahim.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • mustafa yavuz 13 yıl önce Şikayet Et
    ahzab suresi 59.ayet,tartışmayı bitiriyor.. (Ey Peygamber! Hanımlarına, kızlarına ve müminlerin kadınlarına söyle, bedenlerini örtecek elbiselerini giysinler. Bu onların tanınıp incitilmemelerine de daha uygundur. .)tesettürün sebebi, münafıkların ve kalplerinde hastalık bulunan sapıkların, hafifmeşrep kadın sanılarak söz atmalarından, rahatsız edilmelerinden kurtulmalarını sağlar. görüldüğü üzere allah kadını tesettürle koruma altına alıyor.yani tacizi sebebi olarak açık saçıklığı işaret ediyor.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
Daha fazla yorum görüntüle
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat