Çarşı tekbir getirerek saldıramazmış!

  • GİRİŞ26.09.2013 10:37
  • GÜNCELLEME26.09.2013 10:37

Bununla birlikte vatanımızı bölmeye çalışan ve Taksim olaylarında da çirkin görüntülere sebep veren bu iki ayaklı canlılar Dünya'nın gözü önünde ülkemizi lekelemekten başka birşey yapmamıştır.

Maçın son dakikalarında kendilerini sahaya salanlar zincirlerini koparırken yine kendilerinden geçtiler. Bizlere çoluk çocukla maç izlenmeyeceğini bir kez daha kanıtladır.

SOSYAL MEDYAYA TAŞINMIŞ BAZI GÖRÜŞLER

-'Çarşı tekbir getirerek saldırmaz'…

- 1453 bizden değildir.

Merak ettiğim konu; ''Çarşı 'Tekbir' getirerek, Allah Allah diyerek saldırmaz'' diyenler neyi kastediyorlar? Çarşı nasıl saldırırmış peki?

Bi deyiverin açık açık… ALLAHU EKBER deyince ne oluyor? Onlar sizden olmuyor mu? Ayrımcılığın da ayrımcılığını kimler yapıyor bu durumda?

Beşiktaş'ta bu Ramazan birlik vardı, beraberlik vardı. Orucunu birlikte açanlar şimdi düşmanmış gibi gösterilmeye çalışılıyor. Bunlar başka zihniyetlerin oyunları ve çok çirkin oyunlar.

'ÇARŞI TEKBİR GETİREREK SALDIRMAZ' diyenlerin 'Çarşı' ile yakından uzaktan alakası yok diye düşünüyorum. Hele hele 1453 sloganlarıyla irkilen ve bu gerçeği inkar edenlerin de insanlıklarıyla sorunları olduğunu düşünüyorum. Sokaktaki sahipsiz minik kediciği evine götüren zihniyet, din kardeşinin yere yığıldığını görünce elbette ki tepkisiz kalamaz. Onlar bizden değil derken siz kimlerdensiniz sorusu doğuyor.

ÇARŞI'YI ALET ETTİLER. BEŞİKTAŞ'I DA YAKTILAR.

'Allahu Ekber' demek 'Allah en büyüktür' demektir. Ve bu her dinde böyledir.

Ben satır aralarında takıldım kaldım… Detaylar içersinde hayretlere düştüm.

Şimdi bir düşünün, ben istediğim yerde içerim kim karışır diyenlere söylüyorum. Hani bu konu da çok irdelendi ya…

Geçen gün sahalara inenlerin bir de alkollü olduklarını düşünsenize?

Alınan kararlara, bu kararları alan kişilerin sırf 'Din sever' yanları ağır basıyor diye rahatsızlanıp itiraz edenler aslında HERŞEY BİZİM İÇİN, SENİ BENİ YOK BU İŞİN…

Allah korkusu olan adam, ne sahaya iner, ne Taksim'e  ne de konjektör değişti, artık böyle deyip yalandan namaza gider!.

Biz günahımızla da sevabımızla da Allah diyelim evvela… Allah demek istemeyen zihniyetlerin işleri bunlar.. Çarşı'nın, 1453 ün ya da çoğunluğun azınlığın değil...

Gelmeyelim o oyunlara…

Serdem Coşkun - Haber7

serdemcoskun@gmail.com

Yorumlar2

  • mermus 10 yıl önce Şikayet Et
    Çarşı tekbir getirerek saldıramazmış!. hurrrraaaaaa diyemi saldırıyolar?
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • turgut1 10 yıl önce Şikayet Et
    kişi harama besmele ile başlayamaz. allahın haram kıldığı bir işe tekbirlede başlayamaz...kişilerin canına kıymak,bedenine işgence,yüze tokat gibi bir dizi şeyler islamda haramdır...allahın emri olan işlerde besmele çekebilirsin,tekbir getirebilirsin...islamda,futbol oynanırken karşı taraf seyircilerine dalanır diye emir olmadığından,sayın serdem hanım tekbir getirip dalışa geçemezsin..tekbir allahı en büyük görmektir,eğer ağızdan çıkana iman ediyorsan,sen kim oluyorsunda senden büyük allah vaken karşı taraftarları darb etmeye kalkıyorsun..yolda bir taşı ola ki geçenlerin ayağına takılır diye yolun dışına atmak bile ibadet iken,yüze tokat vurmak "sureti hakdan yaratıldı" hatrına yasak iken,nasıl olurda karşı taraftarları tekbir ile dövmek hakdan olur....kaldı ki her kul kendisi adalete dair cezaları uygulayamaz..kanunları uygulayan birimler var..varsa suç,cezasını vermek birmeylere düşmez...
    Cevapla Toplam 7 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat