İnternette çocuk ve liseli kızlara cinsel istismar

  • GİRİŞ29.11.2013 09:34
  • GÜNCELLEME29.11.2013 09:34

Ben mecbur muyum her sabah özel hesabıma girdiğimde kendimi bilmediğim tanımadığım kurum kişi ya da kuruluşları takip ederken bulmaya?!

Hani şifremi benden başka kimse bilmiyordu? Sen biliyorsun, bunu da kötüye kullanıyorsun!

Dünyanın en çok sanal gezinti yapıldığı iki sosyal paylaşım sitesinden T harfli ile başlayanının milletten para alıp, parasını aldığı kişinin reklamını yapma yönteminden söz ediyorum. F ile başlayanı zaten o kadar çetrefilli yollardan sizi hiç bilmediğiniz sayfalara yönlendirmek için kurnazca planlanmış ki… İnanılır gibi değil.

Her ikisi ve diğerleri yani hepsi kişisel haklarımıza tecavüz ediyor. Bizler ses etmiyoruz, bön bön bakıp 'Ne yapmışım ben yahu, bu da kim, ne zaman tıklamışım üstüne' deyip bu siteleri kullanmaya devam etmekten başka birşey yapmıyoruz.

Ohh reklam paralarını cebe indirirken hiç birinin gıkı çıkmıyor. Şahsi hesaplarımıza kendiliğinden beğeni koyarak tecavüz ediyorlar onda da bizim gıkımız çıkmıyor.

Koyun, sürü ve çoban halinde yüzeysel yaşamımızı sürdürürken, gözümüzdeki çapağı silmeden girdiğimiz bu sitelerin aptal saptal hamlelerine daha ne kadar seyirci kalabiliriz bilmiyorum. Neticede düdük onların elinde, bizler de yalandan şifreler mifreler girip, kendimizi kandırıyoruz. Yahu adamlar resmen senin sayfan üzerinden kitle oluşturup, bilinçli ya da bilinçsiz yönlerdirme yapıyor. O sürünün içinde sen de varsın, aman ne güzel…

Bir arkadaşım kendini 'Liseli Kızlar F……' adında ki bir sayfayı beğenirken bulmuş. Acaip morali bozulmuş, iki evlat sahibi olması hasebiyle iki gözü iki çeşme bunun nasıl olduğunu araştırmaya başlamış. Etkilenmemek mümkün değil…

Sen evladının saçını ne dualarla iki örgü yapıp okula yolluyorsun, o iki örgüyü cinsel fantazisine katan insan olmayan iki ayaklıklar da bunu o sayfalarda ahlaksızca, hayasızca kullanıyor. Kullanmaya çalışıyor demiyorum, kullanıyor diyorum. Bu işin sıcak satışını yapıyorlar ! Arz var, talep var kısaca! Ne kadar korkunç...

Binlerce beğeni almış sayfalardan söz ediyorum. Türkçe yazılmış sayfalardan! Her paylaşılan resmin altında ağzından salyalar akan iki ayaklı hayvanların yorumları var. Kız erkek ayrımı olmadan, cinsel tercihsizlikle kar topu gibi büyüyen bu sapkınlıklar, evlatlarımızın başına gelse ocağımızı söndürür, kalbimizi söker yerinden.. ( Allah'ım büyük Allah'ım sen bizlere yardım et. Bizleri bu musibetten uzak tut. )

Dualar elbette yerini bulur fakat seyirci kalmamak gerek. Susmamak gerek.

Paraları cukka yapıp reklamlarını sayfalarımıza iznimiz olmadan katan bu sosyal paylaşım sitelerini en azından bu konuda durdurmak için yapılacak şeyler olduğuna inanıyorum. Bu sapıklıkların yayılmasında parmağı olan her kim ya da kuruluş var ise hepsinin kökünün kararlılık ve eylemle kuruyabileceğine inanıyorum.

Tüm mesele küçücükmüş gibi görünen bu köpüğü kocaman bir dalgaya dönüştürmekle başlıyor.

ÇOCUK VE GENÇ İSTİSMARINA DUR !

Buna dur demek için, işe girilen her sayfanın şikayet bölümüne rastladıklarınızı şikayet etmekle başlayabilirsin… Başlayabiliriz…

Yazım ihbar niteliğinde olup ve konuda çok mühimdir.

Liseli kızlar adına açılmış yüzlerce sayfa var. Sayfaların beğeni köşeleriyse sübyanları cinselliğe alet eden, genç kız ve erkek çocuklarımızı seks objesi gibi gösteren ve bundan ticari olarak beslenen onlarca sayfayla dolu!

T de F de şimdilik parasını vermiş ve reklamını yapmak isteyenler için kişisel haklarımıza tecavüz ediyorlar… Lakin büyük bir ustalıkla yazdıkları programlar da BU SAPIKLIĞI engelleyecek yazılımlara YER VERMİYORLAR!

NEDEN?

Ben bir adım attım, söz sizde, öksüz bırakmayın yazıyı, yorumlarınız çok önemli… Kocaman bir dalga için buyrun, yazın ve 'Gönder' e tıklayın. Ortalığı çok boş bıraktık yeterince zaten.

Serdem Coşkun Haber7
serdemcoskun@gmail.com

Yorumlar3

  • Cömert Akpaça 10 yıl önce Şikayet Et
    Üstüne Ne Söz Söyleyebiliriz ki. "Mü'minler arasında hayasızlığın yayılmasını arzu edenlere, işte onlara, dünya ve âhirette can yakıcı azâb vardır. Allah bilir, siz ise bilmezsiniz."NUR suresi 19. ayet
    Cevapla
  • yusuf iffetli 10 yıl önce Şikayet Et
    bu konuda duyarlı insanlar var mı..... tesbitler...sıkıntılar..proplemler...biz sizin kadar bilgili değiliz...bizim bu konuda katkı sağlayacağımız bir çözüm yolu varsa bunu bize yazın....(benim önerim MUHAFAZAKARLARI !! bu işlerden uzak tutabilirsek herşey düzelir... yani bize destek vermesini umduğumuz kişilerdir belkide bu yanlışları yapanlar...sadece f ile t nin kendisi değildir bu işleri yapanlar....)
    Cevapla
  • Hicret Taylan ÇAKMAKCI 10 yıl önce Şikayet Et
    Serdem hanım,. Çok korkutucu bir boyuta giden bir konuya değinmişsiniz. Birazda devlet değinse çok iyi olacak.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat