97 kişi öldü oyunuzu HDP'ye verin

  • GİRİŞ12.10.2015 12:14
  • GÜNCELLEME14.10.2015 08:14

Türkiye tarihinin en büyük terör saldırısına maruz kalırken bir yanda yitip giden canlar bir yanda bunu siyasi malzeme haline getirip oy devşirmeye çalışan merhamet yoksunlarını ve bunu yine hükümeti yıpratma malzemesi getirenleri izledi.

Böylesine büyük bir acı yaşanırken terör örgütünün siyasi uzantısının eş başkanı timsah gözyaşlarının ardından gülerek objektiflere poz veriyor. Dönemin yönetmeni Cihangir gediklisi zat yine bir fıkra anlatıyor olmalı ki,

DiSK başkanı Kani Beko'yla epey bir eğlendikleri anlaşılıyor.

Türk solundan transfer diğer eş başkanın da keyfine diyecek yok. Anlaşılan 95 insanın ölümü bu kadar komik!

Derken Demirtaş meydanda toplanan kalabalığa seslenip açık açık oy istiyor.

"Biz mazlumlar" diye başlayan arkaik bir cümlenin ardından 1 Kasım seçimlerine işaret ederek mini bir miting yapmayı ihmal etmedi. 

Bu arada malum medya grupları da mevzideki yerlerini çoktan almışlardı. 

Doğan Grubu'nun batan gazetesinin internet sitesinin başına Tansel Çölaşan mı geçti bilinmez haberi şöyle paylaşmayı uygun bulmuşlar " Patlamanın ardından tekbir sesleri duyuldu" Aman ne kadar güzel bir algı!

Zehirli yapının alçak televizyonu Erdoğan'ın söylemediği sözleri ekranına taşıyarak kahpece bir algı operasyonu gerçekleştirme telaşındaydı. 

Can Dündar "Nemrut'u devirmeliyiz" diye bir tarafından kusuyor, HDP istanbul vekili partisinin bundan sonra ( patlamayı kastediyor) baraj sorunu olmadığından bahsediyordu. 

İşte bir katliamın ardından her şey terör örgütü ve siyasi partisinin suyuna girsin diye oyuncuların sergiledikleri performanslar yukarıda anlatıldığı gibidir. 

Amaç ne mi? PKK denen eli kanlı örgütün 3 ayda yaptığı katliamları, alçakça pusuları bu millete unutturmak.

 

Yorumlar3

  • Abdullah 8 yıl önce Şikayet Et
    Küfür tek millettir .. PKK, DHKP-C, PYD, HPG, YPG,DAEŞ (IŞID) ne derseniz deyin .. Şifre şu ; HDP ordamıydı ? (HAYIR) Demirtaş olaydan sonra PİS PİS sırıta sırıta çıktığı otobüsün tepesinden OY İSTEDİMİ ? (EVET)... ANLAYIN İŞTE "KÜFÜR TEK MİLLETTİR"
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • reis 8 yıl önce Şikayet Et
    Ankara katliamını PKK yaptı.... Kimse kendini kandırmasın.....
    Cevapla Toplam 12 beğeni
  • Lenet 8 yıl önce Şikayet Et
    Terörü lanetliyorum!
    Cevapla Toplam 7 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat