CHP'ye neden memleket teslim edilmez

  • GİRİŞ29.01.2019 08:44
  • GÜNCELLEME30.01.2019 08:33

15 Temmuz gecesi milletin kanıyla canıyla kendi doğal mecrasında ortaya çıktı Cumhur ittifakı. Sonrasında gelişen siyasi atmosferde Bahçeli'nin Türk devletinin bekası meselesini her şeyden daha önemli olduğuna dair çizdiği politika 16 Nisan referandumuyla taçlanınca Türkiye için artık yeni bir dönemin kapıları da açılmış oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın liderliğinde Türkiye, mütekkebirlere artık başka bir dönemin başladığını da açık açık söyledi. Gelen ve gelecek her türlü saldırı yapılan sistem değişikliği içindi. Bu, son yüzyılın devletin kuruluşundan sonraki en büyük hamlesiydi.

 

 

 

Neticede başarılı da oldu. Millet bu ittifakı hem çok benimsedi hem de bu yönde devam edilmesi hususunda ısrarcı oldu. Peki ya diğerleri yani 'Millet ittifakı' nasıl husule geldi? Tamamen seçim odaklı ve tek amaç 'Erdoğan'ın gitmesi' üzerine kurulu bir senaryo. İşin içinde kimler yok ki? Kendini milliyetçi olarak tanımlayan parti, Atatürk'ün kurduğu parti olarak kendine sürekli pay biçen CHP, Kandil'den yönetilen terör örgütü PKK'nın siyasi uzantısı HDP, ve kendini İslamcı olarak lanse eden SP. Peki buradaki büyük çelişki artık çöküyor mu?

Terör örgütünün siyasi uzantısı İstanbul, Ankara, İzmir'e aday göstermeyerek İP ve CHP'nin adaylarını destekleyecek. Kendini milliyetçi olarak tanımlayan İP ve CHP seçmeni terörist cenazesi kaldıran partiyle aynı yere mi oy verecek? Gerçi şimdiden istifalar başladı. İP'ten ilk istifa geldi. Bakın gemi su almaya başladı. Kadıköy'e HDP'nin adayı pardon CHP'nin adayının nasıl krize neden olduğunu gördük.

CHP'nin parti meclisi dağıldı, İstanbul İl başkanı istifa edip geri döndü. Bakın gerçekten bu olayların en güzel tarafı da şu: CHP'ye neden memleket teslim edilmezin cevabını verdiği için kendilerine bir kez daha teşekkür Ediyoruz. Düşünün ki, bir belediye için bile birbirine giren bir parti devleti yönetince neler olur?, Düşünmesi bile korku filmi gibi. Ha bu arada bir de CHP'nin İzmir Büyükşehir adayının kim olduğu ayan beyan ortada.

Kendini az çok milliyetçi olarak tanımlayan kim olursa olsun CHP'nin İzmir adayına oy vermez, vermemeli. Ne diyordu Cumhurbaşkanı Erdoğan "Bunlar iki koyunu güdemez" yok yok geçtim artık koyunu bunlar tavuk bile yemleyemez. 

serkan.ustuner@haber7.com

 

 

 

Bu yazıya ilk yorum yapan sen ol

Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat