Helal olsun Haşim Kılıç'a!

  • GİRİŞ27.04.2014 10:27
  • GÜNCELLEME27.04.2014 10:27

Eğri oturup, doğru konuşmak lazım. 'Sakalsız ve çetesi' ve onlarla beraber hareket eden 'Halaycıbaşı' aklından geçirdikleri proje için ortaya koydukları çabalar yavaş yavaş meyvelerini vermeye başladı. Önceki gün Haşim Kılıç elindeki metni Başbakan Erdoğan'ın yüzüne baka baka okurken ben de CHP'li bir arkadaşımla kahve içiyordum. "İşte budur ya! Budur! Yapsınlar bu adamı Cumhurbaşkanı adayı olsun bitsin, gitsin şu Tayyip!" diyerek havalara zıpladı.

Meyvelerini topluyorlar dediğimden kasıt bu. Daha düne kadar eşi başörtülü ve AKP kapatma davasında gösterdiği özgürlükçü tavır nedeniyle Laik, Ulusalcı ve Kemalist güruhun istemediği, reddettiği adam olan Haşim Kılıç bir anda fenomen oldu bizim ahali arasında. Dün manşetlere de yansımıştı bu tespitim. Bu güruhun elinden düşürmediği, her gün mütemadiyen iktidara çakan gazete bile yerlere göklere sığdıramamıştı Kılıç'ı. Ehh hayırlısı olsun ne diyelim. Ne demiş atalarımız; "Her yiğidin gönlünde bir aslan yatar" Bakalım o aslan meydanlara inince ne olacak? Tabii gerçek şu ki ben bunların hiçbirini anormal falan karşılamıyorum.

Yani bunlar bana göre olağan işler.

Öyle ya! İktidar daha dün yüzde 46 alıp halkın güvenine mazhar olmuş Erdoğan gibi güçlü ve karizmatik bir lideri köşke çıkarmak için lobi yaparken, sandıktan çıkan rakamla tam bir hezimet yaşayan sakalsız ve çetesi ve siyasetteki uzantılarının elleri armut toplamayacak. İllaki onlar da Erdoğan'ı devirme hayaliyle farklı bir şeyler düşünecek.

Devamı için tıklayın >>>

Bu yazıya ilk yorum yapan sen ol

Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat