Oylar Ak Parti'ye...

  • GİRİŞ10.01.2014 09:27
  • GÜNCELLEME10.01.2014 09:27

Bu fırsatı kollayan, Ak Parti hükümetinden hoşnut olmayan kesimse yine bulduğuna sarıldı ve geviş getirmeye devam ediyor.

Gezi Parkı olayında "ağaç sever" arkadaşlar, ağaçları havaalanına, kanal İstanbul projesine bağlayınca hangi dış mihraklı kuvvetlerin olduğu anlaşılmıştı zaten...

İşin enteresan tarafı ise, yolsuzluk iddiasıyla açılan soruşturmalarda, aklı başında, sağ salim düşünebilen herkes görür ki; havaalanı projesinde adı geçenler, kanal projesine destek olanlar vardı.

Buradan bile meselenin Gezi Parkı devamı olduğunu çıkarabiliriz.

Benim gerçekten anlayamadığım, ülkesini çok sevdiğini, elinde Türk bayraklarıyla ulu orta, bağıraşanlar nasıl olur da, bu ülkenin sömürüden artık kurtulmasını, bir güç haline gelmeye başlamasını hazmedemeyip, şikayetçi olurlar.

Bu insanlara 'siz Türk değil misiniz, siz bu ülkeyi sevmiyormusunuz' diye sormak isterdim. Andımızı her sabah söyleyerek, hiçbir zaman benim kadar Türk olamayacaksınız.

Kürt sorununun çözülmesine destek vermeyenler, bugün şehit edilenlerin Kürtlerle alakalı değil de, siyasi güç kaygısının bir sonucu olduğunu ısrarla kabul etmeyenler, hiçbir zaman benim kadar bu ülkeyi sevemeyeceksiniz.

Mavi Marmara olayında, İsrail'i "otorite" diye görenler, vakti zamanında "askerin sözü dinlenmelidir" diyenler hiçbir zaman benim kadar bu ülkeyi sahiplenmeyeceksiniz.

Ülkesini terk edip giden, uzaktan kumandayla memleketini düşündüğünü söyleyenler, hiçbir zaman benim kadar Türk olmayacaksınız.

Müslümanlık adına hizmet ettiğini iddia edipte, Hristiyan topraklarında soluk alanlar, hiçbir zaman benim kadar bu toprakları sevmeyeceksiniz.

Devletin içinde destek vererek yol alırken, bu ülkenin, Türkiye'nin dış ilişkilerine köstek olmaya çalışarak, hiçbir zaman bu ülkeyi geliştiremeyeceksiniz.

Şahsi çıkarlarını, bu ülkenin çıkarlarından daha önemli tutup; bunu da haklı görüp, sonunda da ülkenin çıkarlarını düşündüğü için hükümete operasyon düzenleyenler; hiçbir zaman bu ülkeyi bu hükümeti destekleyenler kadar sevmeyeceksiniz.

Sırf hükümete karşı güç olabilmek için, sözde ideolojinize ters düşenlerle birlik olanlar, hiçbir zaman bu ideolojiyi bizim kadar sahiplenmeyeceksiniz.

İdeolojimiz Müslümanlıksa, Müslüman topraklarında, mücadelemiz Türklükse, Türkiye topraklarında ....

Uzaktan kumandayla, köşklerde, konaklarda değil, burada, el ele olunmalıydı.

İki gün önce devlet içine yerleşmeye çalışan bu oluşun, hükümete yakın isimlerin desteğiyle ülke ülke gezecek, sonra da onu gezdirene operasyon düzenleyecek... Biz artık bunları yemiyoruz. Biz artık manipülasyonları fark ediyoruz. Biz bu oyunları anlıyoruz.

Başka bir açıdan bakalım.. Ayakkabı kutularından çıkan paralar mı, yoksa Feriköy'deki Lala Şahin Caddesi'nin ortasına dikilen apartman mı?

Bu oluşumun, çıkarları engellendi diye ortaya attığı bu yolsuzlukların gerçek olduğunu düşünsek bile, Dünya Belediyecilik tarihine yaptığı yolsuzlukla geçen Mustafa Sarıgül oldu. Star Gazetesi'nin haberine göre, 200 yıllık caddenin ortasında parsel açıp, apartman diktiren bu yolsuzluğun yanında, bana göre ayakkabı kutusunun esamesi okunmaz.

Medyadaki haberlere göre, Sarıgül'e destek veren isimlerden ikisi Aydın Doğan ve Rahmi Koç. E tabi dış kaynaklı bu desteğin hakkını verdiğini itiraf etmek lazım.

Eğer sahtekarca, aşağılıkça hazırlanan bu tezgahı göremiyorsanız diyecek söz yok. Ülke elden giderken yolsuzluk teraneleri ile ortalığı bulandırmaya çalışanlara inat benim oyum AK Parti Hükümetine...

Şeyma Kısakürek Sönmezocak - Haber 7

seymakisakureksonmezocak@gmail.com

Yorumlar7

  • muharrem tosun 10 yıl önce Şikayet Et
    بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِBismillahirrahmanirrahim. biz biraz okuma kültüründen oksunlaştın anlaşılan bazı yorumları okuyorken bu yorumları hangi mantık ile yazdıklarını anlamaya calışıyorum . anlaşılan haber sitelerinde açelesi olanlar bir yazarın köşe yazısını tsadece başını be bir kaç paragraf okuyacak kadar emeye saygısı olan yorumcular olması düşmüş oldugumuz durumu en iyi anlatır çinsten sanırım .. objekdifmi tarafsızmı mıyz . bizde bir söz vardır yiğidi öldür ama hakkını ver . ne varki dini deyerlerimizi artık kaybetmiş milli deyerleri kaybetmiş çok kardeşlerimizin olması .. bir yazarın emeyini bile okumakdan yoksun olan lar ikdidarın yapmış oldugu hizmetleri takdir etmesi beklenemez.. atlanılan bir durum var zalimin hesabından önce mazlumun duası vardır ..
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • ertaş özdemir 10 yıl önce Şikayet Et
    Lütfen at gözlüklerini çıkaralım. Şeyma hanımefendi insanların ne maksatla ailesini geride bırakarak yurt dışına çıktıklarını anlamadan köşenizden ahkam kesmek kolay geliyor galiba...Peygamber davasına hizmet etmeyi düstur edinmiş , ahirete göçerken yanına azık almayı hedefleyenleri horlamak sadece sizi küçültür.28 Şubat döneminde hocaya atılan iftiraları , yapılan linç girişimlerini bilmemeniz mümkün değil
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Irfan Kurt 10 yıl önce Şikayet Et
    Icimizdeki Laik Fransizlar. Öncelikle Saygillar.Türkiyenin gecirdigii su günlerdeki zor günlerin sorumlusu icimizdeki Fransiz Laikleri .Avrupada Laiklik Hiristiyanlik demektir.Bizim Bati Düskünler zanediyorki iyi bir seyler yapiyorlar zanedmesinler,ki Avrupalilar onlari Ne Zaman kucagina alacagini bilirler.Kusura bakmayin .Biz hic kimsenin hayat tarzina karismiyoruz.yalniz hic kimseninde hayat tarzimiza karismasindanda hoslanmiyoruz her kes hadini ve sinirini bilsin .ne o Sayin Basbakani ne de Onun gibi sahsiyetli insanlarimizi yetirtiriz nede onlardan zere kadar süphe duyariz.Devletimiz icin Dinimiz icin calisan her vatan evladi vede Ummeti Muhamedin Yaptigi ve Bugüne kadar yapilanlar Allah katinda sevabi Görülecektir-Onlara sonsuza dek Güveniyoruz yaptiklarinin dogru olduguna inaniyoz-Ak parti Milletin Partisi ,Vatanini Sevenleri Partisi,Dinini sevenlerin Partisi.Onlar Hic kimsenin usagi vede piyonu olmamistir.yine %46 üstu Yolla Devam Durmak Yok Hizmette Allah yardimciniz olsun.Sevgiller.
    Cevapla Toplam 16 beğeni
  • Ejder Ejderha 10 yıl önce Şikayet Et
    yüzde 40'ı geçemez. ak parti maalesef 3. dönem seçildiği günden beri kendisine büyük umutlarla oy veren kesimleri aldatmıştır. anayasa için kılını bile kıpırdatmamıştır. şimdi kalkmış hsyk için anayasa değiştirmeye çalışıyor. bunu da sırf hsyk üzerinde otorite kurmak içi istiyor. çünkü diz çöktüremediği bir orası kaldı. velhasıl tam otoriter bir şekilde ülkeyi idare etme telaşında. -başka bir arzunuz derler- adama.
    Cevapla Toplam 6 beğeni
  • Ahmet Başaran 10 yıl önce Şikayet Et
    Kafa Çok iyi. Abla senin kafa çok iyi. Gezinin devamı diyorsun da gezi olaylarını basatıran 2000 polis görevden alındı. Buna ne cevap vericen. Bu da mı dış güç. Peki bakanlar neden istifa etti? Erdoğan bayraktar istifa ederken ne dedi? MIT nisan 2013 raporuna ne diyeceksin. Artık bu işleri bırakın yakında günlük 100 kişinin ziyaret ettiği bir siteye döneceksiniz böyle giderse.
    Cevapla Toplam 15 beğeni
Daha fazla yorum görüntüle
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat