Faşistler

  • GİRİŞ28.03.2014 08:11
  • GÜNCELLEME28.03.2014 08:23

Memleket dediğimiz; bir yığın "ulusal"cının, toplumun bazı kesimlerini reddeden tavrından; bir yığın "aydın"ının ötekileşmekten şikayet edip, ırkçılık ve faşistlik yaparak ötekileştirmenin sınırlarını aşmalarından, kiminin makarna deyişinden, kiminin "demokrasi" diye bağırıp, tanıtım yapan partileri taciz etmelerinden oluşuyor. Yazık … Ortada bitmek tükenmek bilmeyen kasetler.. İftiralar.. Bölünmüşlük .. Parçalanmışlık …

Birileri iktidar partisi mitingine gidebilmek için kıyafet değiştirdiğini söyleyebilecek kadar alçalabilirken, bu fikre peşkeş çeken "aydın" gazeteciler iğrençleşiyor. Neyi nereden tutsak bin dert oluyor … Sevmek, sevmemek, desteklemek, desteklememek … Mevzu bunu aşalı çok oldu.. Önce iktidar partisi mitinglere katılanlara para dağıtıyor dediler, sonra mitinge katılan casus çapulcular, "Bunlar bir yudum suya muhtaç!" dediler. Bu ne yaman çelişkidir çapulcu arkadaş? Adam miting başına 250 tl alsa, milyonlarca mitingten bayağı para toplamış olması lazım.. Hala suya mı yutkunuyor, senin deyiminle bu "meczuplar".?

Faşizme karşı elele diye sokaklara dökülüp, faşistliğin dik alasını yapmak nasıl bir çelişkidir? "Bu adamların boyları kısa, besleyemedik biz bunları." deme cüretini fütursuzca gösterebilmek mi demokrasi çağrısı yapmak?  Sen kiminle bu cüretle konuşabilirsin? Sen iktidar partisi destekleyicilerine "besleyemedik biz bunları" diye nasıl aşağılıkça konuşabilirsin? Sen kimsin arkadaşım? Seni destekleyen "aydın" gazeteci, gazeteciyim ben diye nasıl ortada boy gösterir?  

Demokrasi diye ortada her gün kafamızı ütüleyen arkadaşlar, nasıl olur da herhangi bir partinin tanıtım yapmasına engel olmaya kalkarsınız? Bu mu sizin de demokrasi anlayışınız? O zaman sevgili muhalefet partinize söyleyin, "Her kesimi kucaklayacağız!" diye martavallar okumasın boşuna!

Ayrıca ortada boy boy başbakanın bir spikerle kaseti çıktı diye haber yapanlar …  Hiçbir video ortada yokken, kafası bile gözükmeyen iğrenç bir sahneyi, sözüm ona buzlayarak gazetecilik yaptığını sananlar ve bunu eğlenerek yayanlar … Şimdi siz mi ahlakçılık yapar oldunuz bu tavırlarla?

Twitter, her sene Fransa'nın yaptığı onlarca şikayeti anında kaldırılırken, İngiltere'nin yaptığı sayısız şikayetle hemen ilgilenip, ulaşımı engellerken, Türkiye'nin yaptığı bir şikayeti nasıl olur da görmemezlikten gelir? Bu durumda Twitter'ın Türkiye dikkate almaması bizi kızdırıyor olmalıydı! Bu durumda tepki koyan başbakan değil. "Başkalarının ayakkabılarıyla yürümeye başladığımızda insan olacağız!" Sizin başınıza gelse, ki bu fikre bile tahammül edemeyeceksiniz eminim, bir şekilde adınıza sahte bir hesapla, çıplak fotoğraflar yayılsa, size sahip çıkılmasın mı? Eğer twitter yasağına karşıysanız bir de bunu böyle düşünün bakalım. Ama o zaman da "Başbakan bize sahip çıkmadı" dersiniz. Siz önce kendinize sahip çıkılsın mı çıkılmasın mı ona bir karar verin!

İktidar partisine oy verenlere tahammül bile edemiyorum diyenler, siz ki ayrımcılığın dik alasını yapıyorsunuz ve bu ülkede iktidar destekleyicilerine "tahammül etme" gibi bir gayret içindesiniz, lütfen yorulmayın, ve terk edin bu ülkeyi. İnsanları, fikri zikri yüzünden tahammül edilemeyecek olarak değerlendiren bağnaz bir düşünce silsilesi, bu ülkenin geleceğinden uzak dursun!

 Muhalefet partisi de, bu arada bas bas bağıra dursun, "Herkesi kucaklayacağız!" diye, daha Kürtleri ağzına alamıyorsun Sayın Muhalefet.. Kimi kucaklıyorsun sen!

Ya Allah aşkına! Bu insanlar mı bizim geleceğimiz? Bu insanlar mı muhalefet! Muhalefet et de, bir mantık silsilesi içinde yap bari, akıllı sanalım sizleri!  Protesto etmenize bir şey diyen yok ama, tadında bırakın her şeyi. Gece gündüz, öğlen, akşam; mecbur muyuz bu sesleri dinlemeye! Bir yanda protestolar cıyak cıyak, bir yanda miting tezahüratları …  Huzurun peşinde olduğumuzdan emin miyiz biz?  

Faşistlerin demokrasi arayışları ..   Demokrasiymiş …   Demokrasiden ne anlanıyor acaba merak içerisindeyim!

Bu arada Kim Jong Un'un, babası öldüğünde az ağladılar diye idam ettikleri bir yana; şimdi de erkeklere mecburi traş zorunluluğu geldi. Komünist saç tipi, kendisininki gibi olurmuş.!  Yaşasın ileri demokrasi!

Yorumlar2

  • anadolubeyi 10 yıl önce Şikayet Et
    ÇOK YAZIK!. Faşistlerin Kızılları ile uğraşırken bir de başımıza Yeşilleri musallat olmuş. Lanet olsun devlet ve millet düşmanlarına!
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • ayhan birol 10 yıl önce Şikayet Et
    cumhuriyet, demokrasi, demokratik sol, sosyalist makarna sosu vs.vs.. chp; cumhuriyet halk partisi...aynı zamanda sosyal demokrat...ABD bu işi bilmiyor... neden mi...? orada iki parti var demokrat parti ve cumhuriyetçi parti nasıl oluyor da...oluyor...merak işte...Aslında sosyalist enternasyonal üyesi olan(orası da nasıl kabul ettiyse) bu malum parti sapına kadar Nasyonal sosyalist bir partidir.(NOKTA)
    Cevapla
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat