Siyah yastan değil asaletten olsun

  • GİRİŞ07.11.2013 09:07
  • GÜNCELLEME07.11.2013 09:30

Malumu olanlar var, lakin ilk kez öğrenenler de olacaktır ki nam-ı diğer Gölge olarak bilir fakiri tanıyanlar. Yeni kitabımızın isminde olduğu gibi; hem gölgenin içinde hem de benim hayatımın bir çok yerinde SİYAH başka bir kapsamdadır.

Evet SİYAH ilk etapta olumsuz bir çağrışım yapsa da biraz derine indiğinizde veya üzerinde farklı bir zaviyeden ve daha fazla durduğunuzda yastan, karanlıktan başka hatta bu negatif hisleri dağıtacak şekilde bir güç barındırır bünyesinde. Velhasıl SİYAH asildir, asalet sunar ruha yeter ki umutla, sabırla bakmasını bilelim ona ve hayatın beraberinde gelen her karaya !

Bugün köşemizde yine sesimden bir kayıt var. Sizlerin yoğun isteği üzerine kitabımıza da nasip olan, buradan da dinlemeyi ve dinletmeyi arzu ettiğiniz bir düşündürücü yaşanmışlık...

İşte yeni kitabımız " SİYAH "ın bir bölümünde de yer alan o müthiş kıssa;

Not: 9 Kasım Cumartesi 13.00 Konya''dayım. Vav Kitabevi'nde yeni kitabımız SİYAH'ın ilk imza günüyle buluşacağız. Demedi demeyin diye yazmak istedim. Bu arada tüm iyi mesajlarınız, dualarınız ve ilginiz için çok teşekkürler. Allah layık kılsın, hüsnü zannınız konusunda hayal kırıklığına uğratmasın.

Sesli oluşuyla farklı bu köşemizde sıra bana gelmediyse, yani hala bir gölgem varsa  tekrar buluşalım

Ve o zamana kadar hatırlayalım; 

Dün gitti yarın gelmedi elde bir bugün var,

kıymetini bilip anı yaşayalım! 

Huzurlu anlar.

Muhabbetle Eyvallah.


Talha Bora Öge - Haber 7

baygolge.com

facebook.com/talhaboraoge

twitter.com/talhaboraoge

youtube.com/talhaboraoge

Bu yazıya ilk yorum yapan sen ol

Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat