NATO kafa!

.

  • GİRİŞ06.12.2019 11:22
  • GÜNCELLEME06.12.2019 11:22

Londra’daki NATO Zirvesi’nden “Terörizm bütün türleri ve tezahürleriyle hepimiz için tehdit olmaya devam ediyor” sonucu çıktı! 

Ayrıca, “Bir müttefike yapılmış saldırının tüm üyelere yapılmış sayılacağını” öngören şu Beşinci Madde’ye bağlılık vurgulandı!

Evet, Türkiye’nin bastırmasıyla; Yetmişinci Yıl Deklarasyonuna “terörle mücadele hassasiyetini dile getiren” bu minvaldeki ifadeler girdi.

Ancak…

ABD’nin lokomotifliğindeki NATO devletlerinin yine “bildiklerini okuyacaklarına” kuşku yoktur!

Bu “güçlü vurgulamalar” denilen ifadeler, kâğıt üzerinde kalmaya devam edecektir!

Çünkü…

NATO devletleri, Türkiye’nin sunduğu bilgi ve belgeleri görmezden gelerek PKK’nın Suriye’deki uzantısı YPG’yi terör örgütü olarak kabul etmeme kahpeliğini sürdürüyorlar!

*

YPG-PKK terör örgütünün elebaşı Ferhat Abdi Şahin, Türkiye’nin Kırmızı Bülten ile aradığı; 1996-2012 arasında Türkiye’yi hedef alan tam 17 terör saldırısının talimatını vermiş bir teröristtir.

PKK’nın bu terör saldırılarında, Türkiye’miz toplam 212 şehit vermiştir.

Trump “General Mazlum Kobani” diye andığı bu Ferhat Abdi Şahin teröristini Beyaz Saray’da ağırlamaya hazırlanıyor!

Haydut ABD, binlerce TIR dolusu silah sevk ettiği YPG-PKK terör örgütünü “Suriye’deki Kara Ordusu” olarak istihdam ediyor…

Milli Savunma Bakanı Akar, ABD’nin YPG’ye verdiği her silahın Türkiye’ye karşı kullanıldığını (21 Ekim’de) tekraren söyledi!

*

PKK-YPG terör örgütüne bizzat komuta eden NATO’nun lokomotifi ABD’dir…

Bu NATO devletleri, terörle mücadele etmek şöyle dursun; en başta PKK-PYD-YPG ile FETÖ olmak üzere bilumum terör örgütlerini destekliyor ve himaye ediyorlar.

Dahası, Türkiye’mize terör örgütlerini saldırtan ABD/NATO’nun ta kendisidir!

Bunlar, Beşinci Madde’yi ihlal etmeye devam edeceklerdir…

O maddeyi “tersinden” yani Türkiye’mize karşı uyguluyorlar!

Velhasıl…

Londra Zirvesinden çıkan “Beşinci Madde’ye bağlılık” vurgusu, tıraştan ibarettir; aldatmacadır; “yasak savma” kabilindendir.

DÜZENBAZ MACRON

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron PKK-YPG’nin baş destekçileri arasındadır.

Kahpeliği “Hayat Tarzı” yapmış bir siyasetçi olan Macron “Türkiye; IŞİD’e karşı bizimle birlikte omuz omuza savaşanlar ile (YPG) savaşıyor” diyerek…

Türkiye’mizin PYD-YPG-PKK terör örgütüyle mücadelesini eleştirdi; dahası “Türkiye’yi IŞİD ile işbirliği içinde imiş” gibi göstermeye yeltendi!

Türkiye’ye çamur atan “Terör Sevici” Macron; Trump’ın “IŞİD’i, Obama ile sahtekâr Hillary kurdu” itirafını (2016) kasten görmezden geliyor.

Ha, IŞİD’le mücadele eden de Türkiye’dir:

Türkiye dışındaki NATO ülkelerinin “IŞİD’le mücadele ettiklerine” dair laflar, devasa bir göz boyamadan ibarettir!

Onlar, Suriye’nin kuzeyinde YPG-PKK’ya alan açmak gayesiyle IŞİD’i görevlendirenlerdir.

Bunların “doldur-boşalt” taktiği çoktan deşifre olmuştur: İlk yarıda Suriye’nin kuzeyinde IŞİD’in ilerlemesine yol açtılar; ikinci yarıda, “mücadele” maskesiyle onların yerini YPG-PKK’lı teröristlerin almasını sağladılar!

*

YPG-PKK’nın terör saldırılarında hedef olan Türkiye’nin, terör örgütüyle kıyasıya mücadele etmesi; Macron’a batıyor!

Üstelik: Türkiye’yi hedef alan terör örgütleri arasında IŞİD de yer alıyor.

(Dikkat: IŞİD, asla İsrail’i hedef almıyor!)

PKK elebaşı Murat Karayılan’ın teröristlerine “IŞİD’le işbirliği yapın” talimatını verdiği; YPG’nin kadın bombacısı olan bir itirafçı tarafından -daha yeni- deşifre edildi!

Yani? Kimse bize hikâye anlatmasın!

MADEM ÖYLE, GEL BÖYLE

NATOdemek, Gladio demektir.

Türkiye’deki Baronsal Gladyo’nun kaşar Etki Ajanları son NATO tartışmaları vesilesiyle bir kez daha “NATO’larına bağlılıklarını bildiren” işbirlikçi yazılar döşendiler!

Bunların “en gayretlisi” 007 Ertuğrul da…

“Hayatımın hiçbir döneminde ‘NATO’ya Hayır’ sloganı atmadım. Türkiye’yi Batı coğrafyasına bağlayan ve orada tutan bütün kurumları destekledim…” diye yazdı!

“Kaşar İllüzyonist” Ertuğrul “Türkiye’yi Batı’ya bağlayan NATO vb. gibi kurumları, aynı zamanda demokratik seçimlerin garantisi olarak” sunuyor!

*

Her darbeden sonra; Cuntacıların “NATO’ya bağlıyız” yollu açıklamalarını nereye koyacağız, peki?

Ertuğrul’un “balatayı fena yaktığı yer” tam da burasıdır!

Çünkü: zaten darbeleri yaptırtan NATO’nun ta kendisidir!

*

NATO’nun kuruluş anlaşmasındaki Gizli Protokole göre “Bir ülkenin NATO ittifakına katılabilmesi için, devlet içinde gizli bir örgüt kurması (Gladio) kurması şart koşulmuştur!

Dikkat: “Seçmenler farklı eğilim gösterseler bile; ne pahasına olursa olsun, üye ülkelerin Batı Bloku ile aynı doğrultuda hareket etmesini sağlamakla yükümlü” bir gizli örgüttür, bu! 

Yeni Şafak

Bu yazıya ilk yorum yapan sen ol

Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat