Kem Söz Sahibine Aittir

  • GİRİŞ06.03.2020 11:43
  • GÜNCELLEME06.03.2020 11:44

CHP Milletvekili Engin Özkoç, Cumhurbaşkanımıza karşı ağza alınmayacak derecede kötü sözlerle hakaretlerde bulundu. Bir gün önce de Parti Meclisindeki konuşmasında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da aynı şeyi yapmış Cumhurbaşkanımıza karşı çok çirkin kelimelerle hakaret etmişti. Devlet büyüklerimize karşı böyle hazımsız nutuklar çeken siyasetçilere yazıklar olsun. Bunlara karşı atalarımızın dediği gibi “Kem söz sahibine aittir” diyerek Meclisimize yakışmayan bu kişileri kınıyorum.

 

 

“Zaten Kılıçdaroğlu bunu her zaman yapıyor hatta bu yüzden sayısız kez mahkemeler tarafından cezalandırıldı, malumu ilan etmek gibi böylesine fena insanları yazmaya ne gerek var?” diye soran okuyucularıma şu hususu hatırlatmak isterim.

Elbette hiçbir zaman bu sözler söylenmez. Fakat üzücü olan husus; bu konuşmalar milletimizin birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğu bir zamanda yapılmaktadır. Düşünebiliyor musunuz? Her gün şehit haberlerinin geldiği ve Cumhurbaşkanımızın Rusya’ya yapacağı ziyaret öncesinde bütünleşmek ve çatlak ses çıkarmamak vatanperverlik düsturu iken böylesine çirkin sözler sarf edilebilmektedir.

 

 

Türkiye, Cumhuriyet döneminden beri en büyük askeri yığınağı İdlib’de yapmış milyonlarca sivilin hava bombardımanları ile yok edilmeye çalışıldığı bir zamanda imdada koşarak büyük bir katliamı önlemeye çalışmaktadır.

Kahraman ordumuz daha önce Fırat Kalkanı, Zeytin Dalı ve Barış Pınarı Operasyonlarından ölçek olarak çok büyük bir harekâta imza atmaktadır. Bahar Pınarı Harekâtı, Suriye Rejim Kuvvetlerine karşı yapılmakta olup savaş tarihinde bir çok ilki barındıran bir büyük olaydır.

Kendi ürettiğimiz Silahlı İnsansız Hava Araçları (SİHA), Fırtına obüsleri ve Koral adı verilen elektronik destek tedbirleri ile dostlara güven ve düşmanlara dehşet vermektedir. İlk 3 günün sonunda 3 savaş uçağı, 8 helikopter, 3 İHA, 300’e yakın tank, zırhlı araç ve 3 binden fazla rejim askeri etkisiz hale getirilmiş olup bütün dünyada Türk Silahlı Kuvvetlerinin başarıları dilden dile dolaşmaktadır.

Bilim kurgu filmlerinde rastladığımız türden Suriye Rejimine ait zırhlı araçların ekranlara yansıyan görüntüleri, millet olarak göğsümüzü kabartacak cinstendir. Bu silahların üretilmesi ambargolara rağmen Cumhurbaşkanımızın öncülüğünde kararlı bir tutumla gerçekleştirilmiştir.

Şimdi kalkıp halkımızda infial uyandırmaya sebep olacak derecede kaba ve küfürlü konuşmak hatta bunu Meclis kürsüsünden yapmak; olsa olsa Kılıçdaroğlu gibi kişilere ve başkanı olduğu CHP’ye ait bir meziyettir. Fakat milletimiz, bu yapılan konuşmaları unutmayacaktır. Oy almak için seçim meydanlarına çıktıkları vakit; halkımız gereken dersi verecektir. Nitekim sayısız kez vermiştir fakat bu sefer çok daha ağır bir sonuçla karşılaşacaklarından kimsenin şüphesi olmasın.

Mahkemelerin birkaç bin lira ceza kesmesi yüreğimizi serinletmiyor. Çünkü halkın seçtiği yöneticilere üstelik birlik ve beraberliğin en çok önem kazandığı bir zamanda çirkin söz söylenmesi ve Meclis’teki kürsülerden küfürlü konuşmalar yapılması vatandaş olarak herkesi çok rencide etmektedir.

Fakat böyle kişileri gördükçe lanet okuma yerine “Allah ıslah etsin” demelidir. Çünkü ahiret çok yakındır. Zaman çok hızlı akıyor. Allah'ın hiç bir emrini yerine getirmeyip bütün işi gücü Müslümanlara hakaret ederek haksızlık edenler bunun karşılığını çok ağır bir şekilde görecekler. Cennet ucuz olmadığı gibi cehennem de lüzumsuz değildir, vesselam… 

Yeni Akit

Yorumlar1

  • BRL 4 yıl önce Şikayet Et
    Bolca özlü söz kullanmışsınız benim de aklıma geldi bir tane , İt ürür, kervan yürür.
    Cevapla
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat