Artık yemezler!

  • GİRİŞ08.07.2011 10:43
  • GÜNCELLEME08.07.2011 10:43

Eğer dün yazı günüm olsaydı muhtemelen ben de yeni kabineye dâir görüşlerimi belirtecekdim. Ama yayınlanan onca yazıdan sonra sâdece bir yurddaş sıfatıyla bu ekibi olumlu bulduğumu söyleyerek keseyim. Bence isterse çok iyi işler çıkarabilecek bir takım. Umarım ki benim gibi düşünenleri yanıltmaz.

Şimdi gelelim başka bir konuya:

Ben başından bu yana PKK/BDP eşitdir Kürdler hatâsından kaçındım. Bâzı okuyucuların ısrarla bunu anlamamakda direnseler bile ikisinin farklı şeyler olduğunu vurgulamaya elimden geldiği kadar hep özen gösterdim. Evet, bütün Kürdcüler Kürdür ama bütün Kürdler Kürdcü değildir! Tıpkı bütün Türkçüler Türk olmakla berâber bütün Türklerin Türkçü olmaması hâli gibi. O bakımdan evvelki yazımda PKK/BDP’nin niyeti üzüm yemek değil bağcıyı döğmek olduğu için onları tam bağımsızlık ve Türkiye’nin ikiyüzbin kilometrekare toprağından aşağısı kesmez meâlindeki yazımda da bahsetdiğim, sarâhaten belirtdiğim üzere “Kürdler” değil onların bir bölümünü teşkîl eden PKK/BDP zümresiydi.

Bunun en bâriz örneklerini, bir yandan demokrasi ve insan hakları diye vızıldanırken bir yandan da harıl harıl kalleşçe adam vurmaya devâm etmelerinde görüyoruz.

Yazını devamını okumak için bu linki kullanabilirsiniz

Yağmur Atsız - Star Gazetesi

Bu yazıya ilk yorum yapan sen ol

Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat