İran Avrupa'yı işgal edecek

  • GİRİŞ25.08.2009 08:56
  • GÜNCELLEME25.08.2009 08:56

New York’taki kulelerin yıkılacağını önceden gören Nostradamus’un kehanetleri bir bir çıkıyor. Nostradamus, kehanetlerinde, İran’ın Avrupa’yı işgal edeceğini söylemişti. Şimdi, bu kehaneti de gerçekleşiyor. İran’ın Avrupa’yı işgal edeceği kehaneti, herkese “akıl dışı” gelmişti. Ancak, “İslam Cumhuriyeti” modelinin önümüzdeki 30- 50 yıl içinde kaçınılmaz olarak tüm Kıta Avrupa’sı ülkelerinde uygulanacağı anlaşılıyor.

Köşe yazısının tamamını okumak için bu linki kullanabilirsiniz

 


Yorumlar12

  • salih güngör 14 yıl önce Şikayet Et
    -----. Hayatimda böyle berbat bir yazi okumadim.Her telden calan fakat melodisi olmayan giygididan öteye gitmeyen bir yazi olmus.Iran dan bi haber,avrupa dan bi haber ancak böyle yazilirdi herhalde.Avrupa ya "kacan" Iranli sayisini göz önüne almadan ve bunlarin kendisini ne derece iranli olarak tanimladigini düsünmeden atip tutulmus.Cezayirli,Tunuslu,Fasli vs günün birinde iraliyim derse(ki imkansiz) Avrupa nin belki % 20 si araplasir. Cengiz Candar in Iranla ilgili harika bir kitabi var,önce onu bi tavsiye edeyim
    Cevapla
  • batmanligalileo 14 yıl önce Şikayet Et
    YAZIK OLACAK AVRUPAYA. eğer dedikleri gibi olursa, bu avrupa kültürünün yıkımı olur. bazıları benim islaaı küçümsediğimi sanabilir;ama söylenen olursa,bu islamın yaılması değil, araplığın yayılaması olur.bugünkü arap kültürü kendi geleneklerini islamın üstünde tuttuğu için ,arap kültürünün islamı yücelteceğini sanmıyorum. bir korkum var oda, avrupayı yöneten derin devletlerinharekete geçmesidir.büyük bir savaşın olması sanki kaçınılmaz.
    Cevapla
  • namık kemal 14 yıl önce Şikayet Et
    kendimize bakalım. bu ülkede bakamam diyip 1 ya da 2 çocuk yapan çiftler var. aynı hastalık ülkemizi de sarmış. başbakan en az 3-4 çocuk diyerek doğruyu söylüyor.
    Cevapla
  • ömer yavuz 14 yıl önce Şikayet Et
    bu da yazara. 'İslam âleminin teröre, canlı bombaya, istilaya ihtiyacı yok.' Nostradamus'un sözünden yola çıkarak bir sürü kahve diyaloğunu sıralayan yazarımızın son sözü bu olmuş. Bu inkar bir ikrarın neticesi olsa gerek. İkrarın sebebine gelince, 30 bin liradan ziyade maaş alan yazarın 'takıldığı' kahveden olsa gerek.
    Cevapla
  • ömer yavuz 14 yıl önce Şikayet Et
    numaralar. 1.İran Avrupa'yı istila edecek sözü yazarın değil Nosturadamus'un sözüdür,anlamadan konuşmamak lazım.2.İran'daki İslam anlayışıyla ehli sünnet vel cemaatin görüşleri ne kadar uyuşmaktadır? Yani her yer İran'a benzese bize ve dünyaya ne faydası var?3.Avrupadaki nüfus artış hızının azalması masalını bırakalım da kendi ülkemizdekine bakalım.4.Evlenme oranlarının düşmesi, din dışı yaşantının artması, boşananlar listesinin her geçen saniye uzaması, acaba size hangi ülkeyi hatırlatıyor? 5.Uyanmak lazım...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat