Yalanı hayatlarının bir parçası haline getirdiler!

  • GİRİŞ26.01.2023 08:10
  • GÜNCELLEME26.01.2023 08:10

Seçime 4 ay kaldığı halde ne ‘aday’ları var ne de somut herhangi bir projeleri…

Ya AK Parti’nin projelerine çöküp tatmin oluyorlar ya da paralı trollerini devreye sokarak kirli mizansenlerle algı operasyonları yürütüyorlar.

Kürsüye çıkardıkları, mikrofon uzattıkları; “Açım, ölüyorum, perişanım” diyerek dert yanıyor, geçinemediğini söylüyor fakat çok geçmeden kendi adamları çıkıyor.

Her fırsatta “millet aç, aç” diyerek duygu sömürüsü yapan muhalefet, aynı senaristin elinden çıktığı anlaşılan ucuz mizansenlerinde oynatacak gerçek bir “aç” bile bulamıyor.

Örnekler o kadar çok ki!..

Centilmenlik yaparak, önce başrolde Meral Akşener’in yer aldığı mizansenleri hatırlatmak istiyorum:

• Akşener’e dert yanan Nurgül Sipahi adlı bir kadın vardı. İP üyesi olduğu ve 2 de dairesi bulunduğu ortaya çıktı.

• Akşener’in kürsüye ‘kebapçı’ diye çıkardığı İbrahim Çetinkaya’nın, CHP Gölbaşı Belediye Meclis üyesi adayı olduğu anlaşıldı.

• Akşener’in Silivri’de karşılaştığı ve “Evden çıkamıyorum, ağlıyorum” diyerek dert yanan Ensar Kaşçıoğlu, İP Kartal İlçe Başkanlığı’nda görevli çıktı.

• ‘Barınamıyor’ diye İP kürsüsüne çıkarılan Hacettepe öğrencisi Deniz Barış Çatal’ın, İtalya’da tatil yaptığı fotoğraflandı.

• Konya’da esnaf ziyareti yapan Akşener’in yolunu keserek,  “Esnaf aç” diyen Yüksel Temur’un, Konya’nın sayılı restoranlarından birini işlettiği ve milyonluk araçları olduğu öğrenildi. 

• Akşener’in “işsiz genç” diye konuşturduğu Serhan Koray Çiftçi’nin de şatafatlı hayat yaşadığına ilişkin görüntüleri çıktı.

• Akşener’in Hatay’da ziyaret ettiği kuyumcuda tezgah arkasına geçip, “Benim eşim 8 aylık hamile. Çocuğumun yarınlarını göremiyorum” diyen Reşat Kayman’ın, CHP Gençlik Kolları heyetinde yer aldığı belirlendi.

• Erzurum’da “Geçinemiyorum” diyen Enes Can adlı gencin babası, “Öyle bir şey yok. Geçinebiliyoruz” diyerek oğlunun oynadığı tiyatroyu ifşa etti.

• “Para yapmıyor” diyerek soğanlarını Akşener’in önüne döken çiftçi Mehmet Bülbül’ün devletten her ay binlerce lira aldığı ortaya çıktı.

CHP’liler derseniz, zaten adamların işleri güçleri film, fırıldak!..

“Oyunculuk” yeteneklerini insanları eğlendirmek için değil de adeta seçmeni kandırmak için kullanıyorlar.

• Hatırlayın, kendini ‘müftü karısı’ olarak tanıtan Gül Taşlı Cenal, CHP’li Burhaniye eski ilçe başkanının karısı çıkmıştı.

• CHP’li Veli Ağbaba’nın kürsüye çıkardığı ve “Torunlarıma süt alamıyorum” diyerek duyar kasan Yıldız Bacıoğlu adlı CHP’li trolün ise viskicinin teki olduğu anlaşılmıştı. Üstelik hiçbir torunu da yoktu. 

• Bir sokak röportajında, “Bir önceki seçimde Binali Yıldırım’a oy vermiştim bu seçimde Ekrem İmamoğlu’na vereceğim” diyen kişinin de CHP Kartal Meclis Üyesi Umut Daştan olduğu saptanmıştı. 

• İBB’den gıda yardımı alan ve “İlk defa kendimi bu ülkenin vatandaşı gibi hissettim” diyerek duyar kasan Ali Genlik’in, gerçekte lüks bir hayat sürdüğü ifşa olmuştu.

• Yine başka bir sokak röportajında, sıradan bir vatandaş gibi davranarak İmamoğlu’na övgüler yağdıran başörtülü kadının CHP’li Esenyurt Belediyesi Meclis Üyesi Emine Polat olduğu ortaya çıkmıştı.

• CHP milletvekili Tuncay Özkan’ın “Anadolu köylüsü” dediği kadın ise CHP Parti Meclisi Üyesi ve İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Hüsniye Kaya çıkmıştı.  

• Hakeza CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun Keçiören’de, ‘elektrik kesintisi mağduru’ diye ziyaret ettiği Güllü Demir’in elektriğinin kesik olmadığı, ziyaret boyunca elektrik şalterini indirdiği belgelendi.

•Yine Kılıçdaroğlu’nun görüntülerini servis ettiği ve çöplerin içerisinden ekmek toplayan çarşaflı kadının, insanların duygularını istismar ederek para toplayan bir dilenci olduğu anlaşıldı.

Sırada, İBB’deki ilk iş gününde, yemekhane yerine İBB Özel Kalem’e ait çay ocağına giderek “antrikot-musakka” mizansenine imza atan Ekrem İmamaoğlu’nun “tiyatroları” var ama köşe sığmayacağı için yazamıyorum… 

Sandıktan umudunu kesen ve yukarıda örneklerini sıraladığım onlarca ucuz tiyatroya ve ajans işi prodüksiyona imza atan zillet bileşenleri son olarak, Habertürk muhabiri Fatmanur Boylu’nun, “Karne hediyesi et” adlı kurgu haberine balıklama atlayarak, iktidarı yıpratmak istediler.

Haberin “yalan” olduğunun anlaşılması sonrası muhabir apar topar işten kovulurken, düzmece haber üzerinden Türkiye ekonomisini ve AK Parti iktidarını hedef alan paylaşımlar yapan Meral Akşener, Ahmet Davutoğlu, Faik Öztrak, Mansur Yavaş, Özgür Özel, Lütfü Türkkan gibi zillet paydaşları, özür dilemedikleri gibi rezil paylaşımlarını da silmedi.

Malum güruhun bu kadar rezalete rağmen yalanda ısrar ettiğini görünce, aklıma CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun adeta kendisini ve arkadaşlarını tarif eden şu sözü geldi: 

“Yalanı, kendi hayatının bir parçası haline getirmiş siyasetçiden bu ülkeye hayır gelir mi?”

Aynı soruyu şimdi ben onlara soruyorum?..

YENİ AKİT

Yorumlar2

  • Ahmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Kaleminize sağlık, şu mübarek gece dualarımızı kabul eyle Rabbim, bunlara iktidar nasip etme.... Ölümüne Reisleyiz her daim ölümüne biiznillah
    Cevapla
  • Mustafa Bozdemir 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu tür istatiksel bilgiler kayıtlara kronolojik olarak geçmeli ve sürekli bu sahtekarların suratına vurulmalı...Teşekkürler Zekeriya say
    Cevapla Toplam 13 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat