Yön duygusu

  • GİRİŞ14.11.2009 09:43
  • GÜNCELLEME14.11.2009 09:43
BAŞBAKAN Erdoğan “eksen kayması” tartışmalarına kızıyor.

Geçen hafta bu konuya da değinen Başbakan Türkiye’nin bölgesinde aktif dış politikaya yönelmesi ve İslam ülkeleri ile sıkı bağlar kurmasına yönelik eleştirilere karşı üzerine basa basa şu görüşleri tekrar etti:

“Doğu da bizim, batı da, kuzey de bizim, güney de. Hiçbirinden vazgeçemeyiz...”

Şu sıralar Türkiye’yi izleyen yabancılar bu tür ifadelere rastlayınca “Ne oluyor bu Türklere, yönlerini mi şaşırdılar, bulmaya çalışıyorlar?” diye düşünebilirler.

Köşe yazısının tamamını okumak için bu linki kullanabilirsiniz

Yorumlar1

  • mehmet tokat 15 yıl önce Şikayet Et
    TÜRK İSLAM BİRLİĞİ KURMUŞ BİR TÜRKİYEYE AVRUPA BİRLİĞİ KAPILARINI ZATEN AÇSIN. dünya ve avrupada savaşların önlenmesi, terörün önlenmesi sadece türk islam birliğiyle olacaktır. terörü sadece binlerce yıllık birikime sahip lider bir ülkenin evlatları çözer. terörü dünyadan bir tek türkiye kaldırır, türk insanı kaldırır, türklerin yönlendirdiği kürtler, araplar, malezyalılar, afganlar kaldırır. türklerin yönlendirmesi çok önemli. bunu bir tek biz yaparız. bu enaniyet değil bu bir gerçek, tarihi bir misyon ve tarihi bir gerçek. türkler bunun bilincinde yaşasınlar.
    Cevapla
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat