Senin emdiğin süt helal mi peki?

  • GİRİŞ08.04.2010 12:04
  • GÜNCELLEME08.04.2010 12:04

Sınırını bil söyleyeceğin sözlerin.

Hakkını bil hakkını…

‘Devlet’lu buyurmuş:

“Helal süt emmiş kimse AK Parti’ye destek vermez”

Tersten okuyunca AK Parti’ye destek verenler ve verecekler, “haram süt emmiş” demek istiyor.

Yani “bu ülkede yüzde 47-50 aralığında emdiği süt haram olanlar var” demek istiyor.

Senin emdiğin sütün helal olduğunu nereden bilelim peki?

Şimdi kalkıp, helal süt emmiş hiç kimse, “binlerce ülkücü şehidin katillerince dikte ettirilmiş bir anayasaya sahip çıkmaz, bu anaysanın değiştirilmesi çabalarına karşı, esastan ve usulden karşıyız diyemez” deseler; hak mı vereceğiz onlara?

Ülkücüler için “katiller sürüsü” benzetmesini yapan Rahşan Hanım ve Bülent Bey’in dizi dibinde oturup cunta koalisyonuna evet demeyi hangi ülkücü “haram süt emmişlik” olarak tanımladı bugüne kadar?

Bu ülkenin başına yeni 12 Eylül çorapları örme gayretindeki örgütlü yapıyı tasfiye etme ve yargı karşısına çıkarma çabalarını sekteye uğratmak için sergilenen yüksek yargı direncine sessiz kalmak, bu yönde yüklenilen siyasal sorumluluk gereği tepki göstermemek emdiğin sütün helalliğiyle mi paralel diyelim şimdi?

Birilerinin emdiği süte dil uzatırken, camiye gitmenin, oruç tutmanın, namaz kılmanın suç sayıldığı tek parti rejimi hevesindeki CHP ile dirsek temasına girmenin “sütübozukluk” olduğunu söyleme hakkı yarattığının farkında değil misin?

Hangi yüzle, hangi hakla sandığa gidecek milyonların karşısına çıkıp destek isteyeceksin?

Bu milyonların emdiği sütü bile siyaset batağına çekmeye çalışırken düşünmedin mi bunları?

Bak efendi!

Yazının devamına bu linkten ulaşabilirsiniz

Zihni ÇAKIR / Cafesiyaset

Yorumlar7

  • Ahmet Kır 14 yıl önce Şikayet Et
    . Ama, 70-80 senedir bu memleket bir arpa boyu yol aldı mı? Hakim güç "ERGENEKON-DERİN DEVLET", öyle değil mi.(herkes kabul ve itiraf etti, sen etmesen de farketmez). Tayyip gelmeseydi 2002 nin 3 Kasımızda, Türkiye hepten batmıştı. Tayyipi ilk belediye başkanlığından beri severim. Ama son Yerel seçimlerde ilk defa AKPye oy verdim. Bahçeliye gelince, Müslümanlık ve Türklük için, "ÜÇ KAFADARLAR HÜKÜMETİNİ" de göz önüne alarak ömrünce faydalı bir icraatı olmuş mu? Aksine, düşmanlığını açık etti..
    Cevapla
  • Kürşat Kurt 14 yıl önce Şikayet Et
    bir söz düşünün kü ancak ve ancak bu kadar çarpıtılır bu kadar yönlendirild. bravo yazar. sn Bahçelinin ne dediği ancak bu kadar çarpıtılırdı,aşşağıdaki arkadaşlar siz yazarın ne yazdığına değil. Bahçelinin ne söylediğine bakarak yorum yaparsanız hiç bir Müslüman Türk evladının Bahçelinin demesi ile südü bozuk değildir demiştir anlayana. haburu,çuval olayını,şehide kelle apo ya sayın diyen bir zihniyetin yanında olmaz demekten ne anlarsınız? bunlara razı değiliz anlarsınız değil mi? eğerki razıysanız evet sn Bahçeli doğru demiş o zaman sizin kanınız da bozuk sade sütünüz değil.
    Cevapla
  • Bayram Gökçek 14 yıl önce Şikayet Et
    ÖNCE KENDİ EMDİĞİ SÜTE BAKSIN. Ben yıllarca MHPde değişik görevlerde bulundum.Aç kaldım,çıplak kaldım.Ailemin bana gönderdiği harçlıkları MHP ye verdim.Çok arkadaşım gözlerimin önünde can verdi.Etrafım hala bacağı,kolu eksik olanlar ile hafızasını işkecelerde yitiren ülkücü arkadaşlarımla dolu.DEVLET EFENDİ (!) Burayı iyi oku." Bu insanların hepsi Ayasa değişiklik paketine cansiparena EVET,EVET,EVET Diyen insanlar.Çünkü,bu insanların hepsi 12 Eylül anayasasını kurbanı.ŞİMDİ DEVLET EFENDİ (!) Bizim mi emdiğimiz süt bozuk,SENİN Mİ?
    Cevapla
  • İsmail İbrahimoğlu 14 yıl önce Şikayet Et
    yaptıkların unutulurmu sence. ülkücülere katil diyen rahşan ecevitin elini ayağını öpüyordun şimdi insanların emdiği sütün helal mi haram mı olduğunu mu soruyorsun
    Cevapla
  • modern müslüman 14 yıl önce Şikayet Et
    BAHÇELİ SİYASİ KARİYERİNİ BİTİRDİ. zaten çoktan bitmişti de millet Türkeşe hürmeten ona değil MHPye oy veriyor. Çünkü Türkeş yaşıyor olsa şimdi bu yargı reformuna karşı Erdoğana canı gönülden destek olurdu,çünkü o Türk-İslam birliği aşığıydı, vatan evladıydı, bahçeli koltuk sevdasına olmadık hatalar yapıyor, kimse de ona dur-hop demiyor partiisinden, bi düşünün yorumcular şu yargının kepazeliği, size de kurtulmak istemiyormusunuz bu belalardan?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat