Kayan eksen değil, monşer saltanatı

  • GİRİŞ14.06.2010 09:45
  • GÜNCELLEME14.06.2010 09:45

Dünyada coğrafyaların sınırları yeniden yazılırken görev yaptıkları elçiliklerde sekreterlere sarkanlar, soğuk savaştan daha beter diplomasi savaşları yaşanırken ‘kırklar meclisi’nde ‘mum söndürenler’(*) mi eksende tutuyordu ülkeyi sani?

Vaktiyle saygı duyduğum bir istihbaratçı, bir Dışişleri Bakanı Özel Kalem Müdürü’nün gizli örgütlere nasıl çalıştığını anlatmıştı.

Bu zatın Gladyo adlı gizli örgütle olan bağlantısının devlet arşivlerinde bulunduğunu; ancak arşivlerin ‘asıl devletin’ kontrolü dışında himaye edildiğinden söz etmişti.

Anlattığına göre; aynı Özel Kalem Müdürü, konumunda hızlı bir tırmanışla büyükelçiliğe kadar yükselmiş ve ünlü bir başkentte büyükelçilik görevine getirilmişti.

Biliyorum şimdi hepiniz merak edeceksiniz; kim bu HAİN diye.

Şu kadarını söyleyebilirim; tekaüte ayrılan bu zat, birkaç yıl evvel adını evindeki siyasete müdahale toplantılarıyla da duyurmuştu hani…

Yazının devamına bu linkten ulaşabilirsiniz
Zihni ÇAKIR / Cafesiyaset

Yorumlar6

  • mehmet tokat 13 yıl önce Şikayet Et
    MHPNİN EKSENİ TÜRKEŞ VEFAT EDİNCE, MUHSİN BAŞKANI MHPDEN UZAKLAŞTIRINCA. KAYDI, CHPNİN 1938 DE KAYDI.. chp açılımcı atatürkçülükten, ulusalcı sosyalizme, statükoculuğa, mhp de baasçı saddam milliyetçiliğine kaydı. HEM DE DÜZELEMEYECEK, TURANI, TÜRK İSLAM SENTEZİNİ UNUTACAK KADAR KAYDI AYAKLARI.
    Cevapla
  • ABUBEKİR YILMAZ 13 yıl önce Şikayet Et
    monşer ekseni. Sayın Zihni Bey Elinize ve Fikrinize sağlık bizlerin tercümanı oldunuz,eksen kayması sayın demiyorum vatan hainlerine siyonist monşerlere kaysa kaysa onların çıkarları ve kendi zihniyetleri bir daha o koltuğu göremeyecek olmalarıdır.
    Cevapla
  • m. şahin habir 13 yıl önce Şikayet Et
    hangi eksen. doğru aslında eksen kayıyor. Artık türkiyede iktidarlar, ABd nin, AB nin ve uluslararası siyonizmin ekseninden Türk milletinin çıkarları eksenine kayıyor. Az kaymamı? Her kayma abd nin ab nin ve siyonizmin canını yakıyor. Tayyip bey, lütfen insaf edin monşerlerin sahiplerine. Böyle vicdansızlıkmı olur, adamların 200 yılda kurdukları düzene bu kadar çok çomak sokulmazki! (üstelik bana göre daha sadece çomak sokuluyor eski düzene)
    Cevapla
  • Netcafe 13 yıl önce Şikayet Et
    Hanu amerika uşağı idi. Eskiden Amerika uşağı diyorlardı şimdi amerikadan ve batıdan uzaklaşıyoruz diyorlar. Allah bunlara akıl versin..
    Cevapla
  • Muhammet SUİÇMEZ 13 yıl önce Şikayet Et
    TÜRKİYENİN EKSENİ VARMIYDI. Türkiyenin ekseni kim binerse oydu. Ama şimdi artık sırtında başkalarını taşımıyor. Dimdik yürüyor. İşte eksen bu. Dilediği tarafa bakarak gitmek. Eskiden olduğu gibi çoh denerek nereye gittiğini bilmden yürümesi değil.....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat