Sineğin homoseksüelini yakalayan paşa çocukları

  • GİRİŞ28.06.2010 11:03
  • GÜNCELLEME28.06.2010 11:03

Meğerse paşa çocukları “sineğin homoseksüelini” yakalamış!

Vakit Gazetesi’nin ortaya çıkardığı bu gerçeğe dair asker kanadından henüz tatmin edici bir açıklama gelmedi.

Başbakanın “mevzide siper almasını” diline dolayan siyaset cambazlarıysa, bu ahlaksızlığa karşı “üç maymunu” oynuyor.

Siyaset cambazlarına, “sanki sen gidince amuda mı kalkacaksın be kardeşim” diye sormayan medya maymunları da sessizlik içerisinde “askerlik hilesine” karşı.

Hergün en az bir şehit haberi alınan dağlar, kışlalar, birlikler, bölükler paşa çocukları için “yasak bölgeymiş” meğerse.

Ben de merak ederdim, yahu neden bugüne kadar tek bir paşa kendi çocuğunu teröre şehit vermedi diye.

Meğerse onların bilumum çoğunluğu sineğin homoseksülini yakalamış da haberimiz yokmuş.

Bu da ne demek diyeceksiniz biliyorum…

Askerlik yükümlülüğümün ilk ayağı olan İskenderun Deniz Er Eğitim Alay Komutanlığı’nda her dönem dilden dile dolaşan bir efsanedir “homoseksüel sinek hikayesi”.

Hikayeye göre dayısı merkez karargahta bol yıldızlı paşa olan bir kısa dönem er, usta birliklerinin belirlenmesinden önce bölük astsubayına, askerliğini sahil yörelerinden birinde bulunan askeri tesiste tamamlamak istediğini aktarır. Ancak ne var ki kendi ikametgahı da bu bu tatil yöresindedir.

Garip astsubayı tırstırmak için de dayısının bol yıldızlarını sayar.


Yazının devamına bu linkten ulaşabilirsiniz

Zihni ÇAKIR / Cafesiyaset
zihni.cakir@hotmail.com

Yorumlar5

  • lf84 13 yıl önce Şikayet Et
    çok mu zor. yani bir kerede iyi bir yorup yapsa bazıları. Bir kere de tersten bakmasa. Bir kere de acaba buradan şu partiye nasıl saldırırım, acab şu kişiye nasıl yafta yapıştırırım demese. bir kere de evet doğru demiş dese. BİR KERE DE AKA AK DESE. ÇOK MU ZOR?
    Cevapla
  • DADAŞ 13 yıl önce Şikayet Et
    mert. yazıyıda yorumuda iyi oku..yazıda paşa çocukları diyor..zengin çocuklarından bahsetmiyor..çürük alan devlet adamlarının çocukları ne olacak..herkes eşitse eşittir.. değilse eşit olsun diye çalışmalı..yazar diğer çocukları niye yazmıyor...particilik yapmayın..ilahi adaleti düşünün..vesselam
    Cevapla
  • MERT 13 yıl önce Şikayet Et
    DADAŞ. fakir fukaranın çocuğu kırılırken, torpilli zevatın çocukları keyşf çatıyor. bu sence bu milleti,n derdi değilmi? sende "hiç önemli değil, analar yine doğurur, moral bozmaya gerek yok" diyen güruhtanmısın,? sence bu konunun işsizlik yada yoksulluk kadar da değeri yokmu? neden bu kadar alındın!
    Cevapla
  • BIRAK BENDE KALSIN 13 yıl önce Şikayet Et
    Vala size kalsa.... Askerliği kendi evinizde yaptırırdınız... Bırakın paşalarla uğraşmayı.. Biz paşa çocukları için de askerlik yaparız.. siz yeter ki dokunmayın paşalarımıza..
    Cevapla
  • DADAŞ 13 yıl önce Şikayet Et
    sinekçi yazar. bir günde milletin derdi ile uğraşsan..işsizlik..yoksulluk..patronların kızar amma sende deki..yahu birazda milletin derdine baksak..sineğin ile uğraşacağına milletin derdi ile uğraş..vesselam
    Cevapla
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat