Gülen cemaatine hazırlanan yeni komplo

  • GİRİŞ05.07.2010 07:15
  • GÜNCELLEME05.07.2010 07:15

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Sarıyaprak Karakolu “gözetleme mevziinde” verdiği pozlar, terörden nemalanan, terörün ‘korku ve gerilime dayalı propaganda yönteminden’ oy devşirmeyi hedefleyen siyaset anlayışının son örneği.

Bu pozlarla, muhalefetin, kan ve gözyaşının hakim olduğu şehit cenazelerinden oy devşirme dışındaki anlayışların da esaretinde olduğunu gördük.

Yine bu pozlarla, TSK-CHP ittifakının ayyuka çıktığını hayretler içerisinde izledik.

Ayrıca Kemal Bey’in, günlerdir mevzilere kendisi gittiğinde, “asla çömelmeyeceğini”, hangi iradeye dayanarak ilan ettiği sorusunun cevabına da ulaştık.

TSK karanavasındaki ıspanak menüsünü hüpledikten sonra göğsünü gererek Temel Reis edasında pozlar veren Kemal Bey, Başbakana yılın golünü atmış olmanın huzuru içerisindeydi siyasi tarihin utanç karelerinde.

Kemal Bey siyasetçidir.

Bürokrat olduğu dönemde devlet bürokratlığı yerine CHP memurluğu portresi sergilemiş birinin, terör vurdukça oy çetelesi tutmasını yadırgamam.

Böyle bir ideoloji esaretindeki zat’ın teröre karşı oluşturulan mevziler ve siperlerde siyasi rakibinden daha üstün gelecek fotoğraflar yaratma amacı gütmesi de abes kaçmaz.

Ama Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın bölgeye gerçekleştirdiği ziyaret sonrasında yaşanan “çömelme” polemiğini kendi lehine çevirmeye çalışan bir siyasetçinin, TSK’yı kullanmasını mazur göremem.

Onlarca yıldır siyasi iradeyi, terörle mücadelede sadece lojistik destek birimi olarak gören TSK’nın, üstesinden gelemediği terörün yarattığı kaotik ortamını, kendine yakın gördüğü bir siyasi örgüt ve başkanına propaganda malzemesi olarak sunan komutanlarını lanetlerim, lanetliyorum da.

Çeyrek yüzyılı aşan terör belasını, hiç esirgenmeyen siyasi, ekonomik ve lojistik desteğe rağmen bitirememenin hesabını vermeyenlerin, bugün bu konuyu siyaset malzemesi yaptırması ve adeta bir “TSK prodüksiyonu” olarak kamuoyuna aktarması, elbette kınanacak ve lanetlenecek davranıştır.

Yine PKK’nın, özellikle son dönemde İsrail ve MOSSAD kontrolünde eylemler yaptığı bilinirken, Kemal Bey’in “ittifaka dayalı plan dahilindeki” sınır gezisinde bir-iki günlük eylemsizlik uygulaması bir “MOSSAD Prodüksiyonu”ndan başka ne olabilir?

KASET KOMPLOSUNUN ARDINDAKİ EL

YAZININ DEVAMINA BU LİNKTEN ULAŞABİLİRSİNİZ
Zihni ÇAKIR / Cafesiyaset

Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat