TÜM YORUMLAR

Öğrenci affı ne zaman çıkacak? Af kimleri kasamayacak? AK Parti tarihi duyurdu
Öğrenci affı ne zaman çıkacak? Af kimleri kasamayacak? AK Parti tarihi duyurdu
EĞİTİM ÖĞRETİM
02 Haziran 2022, 09:16
Öğrenci affı ne zaman çıkacak? Af kimleri kasamayacak? AK Parti tarihi duyurdu
Öğrenci affı bekleyen 4 milyondan fazla öğrenci için sevindirecek haber AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu'ndan geldi. Bu yıl mecliste yasalaştırma çalışmalarına başladıklarını açıklayan Akbaşoğlu, merakla beklenen öğrenci affı için tarih verdi.
YORUMLAR 7
  • acil af 2 yıl önce Şikayet Et
    kaydım silinmiş ve tek dersim kalmıştı emeklerim boşa gitti tek ders sınavına kadar af gelsin bari 4 dönem kayıt yenilemedim diye kaydım silinmiş
    Cevapla
  • Öğrenci Affı 2 yıl önce Şikayet Et
    #öğrenciaffı yasasının 2022-2023 Güz dönemine yetişmesi için, Meclis tatile girmeden önce yasalaştırılması gerekir. haber7.com'un bu konuda haber yapması önemlidir. Teşekkürler.
    Cevapla
  • şenay 2 yıl önce Şikayet Et
    Lütfen bu dönem bilimsel hazırlıktan kalıyorum. Bu dönem kalanlar da affa dahil olsun. 2022-2023 yılında geçerli olacak şekilde, bu senenin ikinci döneminde kalanlar da af kapsamın alınsın. lütfen.
    Cevapla
  • Emre 2 yıl önce Şikayet Et
    Af çok önemlidir. Yol köprü hastane gibi icraatlerden daha değerlidir. Çünkü direkt olarak insanlara hayatını değiştirme olanağı sunuluyor.
    Cevapla
  • H. Çakır 2 yıl önce Şikayet Et
    ÖYP'li arş. gör. iken mobbing gibi sebeplerden istifa edenlere de kadroya dönüş imkanı verilecek mi?
    Cevapla
  • H. Takan 2 yıl önce Şikayet Et
    2018'de ÖYP'lileri de kapsayan aftan sonra mobbing sebebiyle müstafi olarak ayrıldım. Bölümde bizimle uğraşan bir doçent başka üniversiteye geçti; mobbing yapan bölüm başkanı değişti. 2018'deki aftan sonra bu gibi sebeplerle işten ayrılan ÖYP'lilere dönüş imkânı sağlanırsa birçok işsiz eski ÖYP'li işe dönebilir.
    Cevapla
  • Öğrenci Affı 2 yıl önce Şikayet Et
    2022-2023 Güz Dönemine yetişecek şekilde affın çıkmasını temenni ederim. Teşekkürler.
    Cevapla