İGA 1000 stajyer ve 20 yeni mezun alımı yapacak! İşte başvuru detayları ve şekli....

İGA 1000 stajyer ve 20 MT programı kapsamında yeni mezun alımı gerçekleştireceğini açıkladı. İngilizce seviye tespit sınavına tabi tutulacak adaylar operasyonel birimler ağırlıklı olmak üzere, Terminal Operasyon, İGA PASS ve farklı departmanlarda görev alma imkanına kavuşacak. İşte merak edilen soruların cevapları...

İGA 1000 stajyer ve 20 yeni mezun alımı yapacak! İşte başvuru detayları ve şekli....
İGA 1000 stajyer ve 20 yeni mezun alımı yapacak! İşte başvuru detayları ve şekli....
GİRİŞ 02.06.2022 09:18 GÜNCELLEME 02.06.2022 09:19

İstanbul Yeni Havalimanı (İGA) 1000 stajyer ve 20 MT programı ile yeni mezunu işe alacağını açıkladı. Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi tarafından gençleri iş hayatına hazırlayacak Ulusal Staj Programı kapsamında gerçekleştirilecek olan program ile geleceğin havacılık uzmanlarının yetişmesi hedefleniyor ve yeni iş istihdamının kapıları aralanıyor. Söz konusu alıma ilişkin İGA resmi duyuru metnini yayınlamadı. Metnin yayınlanması ile birlikte başvuru şartları, tarihi ve sürecine ilişkin merak edilen tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Altın fiyatları yükselecek mi? 1 Haziran Çeyrek Altın, Gram Altın, Tam Altın  alış satış fiyatıAltın fiyatları yükselecek mi? Çeyrek Altın, Gram Altın, Tam Altın alış satış fiyatı

İGA 1000 Stajyer Alınacak!

İGA İstanbul Havalimanı, kendine güvenen, sorumluluk sahibi, yeniliklere açık 1.000 kişiyi Ulusal Staj Programı kapsamında stajyer olarak alacak. 

İGA

1, 2 ve 3. sınıf öğrencilerinden seçilecek stajyerler İngilizce seviye tespit sınavına katılacak ve akabinde başarılı olanlar operasyonel birimler ağırlıklı olmak üzere, Terminal Operasyon, İGA PASS ve farklı departmanlarda görevlendirilecek. 

MT Programı’yla 20 Yeni Mezun İşe Alınacak!

İGA tarafından yapılan duyuruya göre MT programı kapsamında 20 yeni mezun İGA İstanbul Havalimanı’nda çalışma fırsatı yakalayacak. Adaylara 3 haftalık bir başvuru süreci tanınacak. 

İGA İstanbul Havalimanı

MT (Management Trainee) nedir?

Şirketlere yönetici pozisyonunda personel kazandırmak için verilen çeşitli eğitim ve değerlendirme süreçlerinin tamamına “Management Trainee” denir. MT (Management Trainee) olarak bilinir. Türkçe karşılığı yönetim stajyeri anlamına gelmektedir. MT olarak bir işe girdiğinizde belirli bir süre boyunca yönetim anlayışınız ve yönetim kabiliyetleriniz ölçülür. Başarıyla geçirdiğiniz MT programı sürecinde şirketlerin çeşitli projelerinde yer alma fırsatı sunuluyor. Büyük şirketlerin kendi bünyelerine yeni mezun, potansiyel yönetici adayları kazandırmak için özellikle bu programa başvuruyor.

Nasıl Başvuru Yapılacak?

MT programı ve İGA İstanbul Havalimanı'ndaki staja 'https://talentopia.co/sirket/iga/' internet adresi üzerinden başvuru yapılması gerekiyor.

Ahmet Özcan . Haber7.com - SEO
Haber 7 - Ahmet Özcan .
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Onlar işaret edildi! Erdoğan-Biden zirvesini engellemeye çalışıyorlar
PKK/KCK'nin Almanya yapılanması sözde sorumlularından Saim Çakmak İstanbul'da yakalandı