Taksim'e en çok sen yakışırsın…
Taksim'e en çok sen yakışırsın…
Geçmişi karanlık, yüzü kasvetli, vatandaşını kesip biçen otoriter devletin karşısında bildik biz seni. Üzerimize gölgesiyle dağ gibi çullanmış devletçilere, ırkçılara, “derin”lere, “paşa gönüllü”lere posta koymanı sevdik biz senin.

Yorumlar14

  • bilal seher 10 yıl önce Şikayet Et
    KALEMİNİZ İN MÜERKKEBİ BİTMESİN. Evet içimizden yanlış yapanlara dahi müsamaha ile yanaşmış bir lideri yemek istiyorlar bazıları gazetelerinde yürekleri yetip sahip çıkamasada biz evde de sokaktada her zaman her yerde seninleyiz
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • Huseyin Yeter 10 yıl önce Şikayet Et
    YUREGINE SADLIK HOCAM. Gunlerdir her yone cekilebilen, siyasi terimlerin sakiz gibi cignendigi, siyasetin kirli havasinin yuregimizi daralttigi bu gunlerde;. Boylesine duygu yuklu, icimizi isitan, gonlumuzde tasidigimiz ve fakat dile getiremedigimiz bu guzel yazi icin tesekkur ederiz hocam. Agzina saglik. Butun kardeslerime San Francisco'dan selamlar. Birlikteyiz.
    Cevapla Toplam 8 beğeni
  • MenesH 10 yıl önce Şikayet Et
    Yüreğine sağlık. Duygularımıza tercüman oldunuz. Evet biz Başbakanımıza sahip çıkmalıyız, eylemciler daha doğrusu şehir eşkıyaları nasıl davalarına sahip çıkıyorsa biz onlardan daha fazla sahip çıkarsak yıkılmayız, yıktırmayız, bozdurmayız, ve biiznilleh onların oyunlarını bozarız. Rabbim tuzak kuranların en hayırlısıdır ve inşallah bu tuzak kuranların tuzaklarını kafalarına geçirecek...
    Cevapla Toplam 13 beğeni
  • Ali HACIHASANOĞLU 10 yıl önce Şikayet Et
    kalemine, gönlüne sağlık. Hislerimizi ne güzel ifade etmişsiniz Allah razı olsun.Aynen yazdıklarınız için biz olduğu için, bizden olduğu için sevdik onu.Rabbim onu korusun ve muaffak etsin.
    Cevapla Toplam 10 beğeni
  • anarşist 10 yıl önce Şikayet Et
    sayın sonbahar.... siz beni anlamamışsınız efenim :) bendeniz ne zamandan beri hümanist? ne vakittir kendi öz kavramsallığımı terkedip eski yunanın insanı putlaştıran,hayatın ve varlığın merkezine koyan sapkın algınıza evrildim de haberim olmadı? şu buna mı yenik düştü falanca ötekinin hakkından niye gelemedi yok efenim ne olacak trabzonspor un hali yollu cümlelerinizi ise cehaletime verin ki hiç bir yere oturtamadım..
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • EYLÜL SONBAHAR 10 yıl önce Şikayet Et
    neden beğenmediniz?neden hazmedemediniz?. derin manalar düz mantığa mı dönüştü? gerçek anlam , mecaziye yenik mi düştü? hangi yolda taşa tutuldu ayağınız? depremler mi oluştu beyninizde....şimdi efenimmmmmmmmmmm yorumlarını hümanizm felsefesi ile yazan bi insana bu yaklaşımı yakıştıramadım.ve hala sözümdeyim.özümde olduğum gibi.
    Cevapla Toplam 6 beğeni
  • anarşist 10 yıl önce Şikayet Et
    dedeniz hayli donanımlı biri demekki.... zira şimdi efenim ile başlamak herkesin harcı olmasa gerek :) şimdiii,şu teziniz ispata muhtaç,hem de nasıl muhtaç.verdiğiniz örneklere bakarsak siz,eylül ve sonbahar; bu siz misiniz :) sahra çöl mü, siyahnur ayvayı yedi o zaman :) e ben de o zaman pek iyi bişey değilim..yav sizin teziniz gümledi galiba, he mii!
    Cevapla
  • EYLÜL SONBAHAR 10 yıl önce Şikayet Et
    dedem konuşmaya başlamadan önce şöyle derdi:şimdi efenimmmmm,. satır araları paragraf olmadan anlamsızdır , parçalar bütünü oluşturur.fakat şu bir gerçektir ki, parçalara bakılarak( yani satır aralarına) bütün hakkında hüküm vermek doğru değildir.bu bir. eğer insan kendine atfen bir söz, bir söylem içinde ise yani adınıa eylül sonbahar , anarşist yahut siyahnur ....sahra...vs demişse mutlaka bu söylemde kendisinden bir şeyler vardır.bu iki. güzel ya da çirkin yorumun trabzonlulukla alakası var mı? yok, sadece trabzona duyduğum sevgi ile yazdım.bu üç. cumamız mübarek ola, hayır getire ..amin.bu dört.....tamam bitti.bu da beş.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • gök türk 10 yıl önce Şikayet Et
    YORUMA DEVAM:). ERDOĞAN İSLAMIN EN BÜYÜK LİDERİ ŞU AN.hepimiz ona sahip çıkalım.eğer onun doğrultulmaya ihtiyacı olursa da onu yine bizler doğrultmalıyız.ancak kendisinin çok çok çok az hataları oluyor.yaptıkları bir okyanus gibi,o hatalar hiç görülür mü?EHLİ İMAN-''KORKMAYIN,ÜZÜLMEYİN,EĞER İNANIYORSANIZ ÜSTÜN OLAN SİZLERSİNİZ'' ALİ İMRAN 139.
    Cevapla Toplam 13 beğeni
  • gök türk 10 yıl önce Şikayet Et
    RABBİMİZ SANA HAMD OLSUN. RABBİMİZ SANA HAMD OLSUN....İNŞALLAH BU ŞER GÖRÜLEN olaydan birçok hayır çıkacak.ALLAH VE RESULUNU SEVEN bu adama sahip çıkmalı.İSLAMIN ŞU AN EN BÜYÜK LİDERİ KENDİSİDİR.
    Cevapla Toplam 7 beğeni
  • anarşist 10 yıl önce Şikayet Et
    eylül sonbahar. muhterem, iltifatınızı dua niyetine alıyorum,teşekkür ederim lakin satır arasına''..senin gibi birinden böyle güzel bir şey sadır olabileceğine ihtimal vermezdim'' zimnetmenizden hayli müteessir oldum! cümlemiz bize göre sıradan,üzerinde düşünülmüş bişey değil;refleksif.ha,bunun trabzon luluk ile bi alakasi varmidur diye sorar isan,valla ona bişey diyemeyeceğum,siz bilursunuz. cumanız hayr getire..
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • EYLÜL SONBAHAR 10 yıl önce Şikayet Et
    dün ve bugün. dün cüzzamlı hasta muamelesi görülenlerdendik başbakanımız sayın Recep Tayyip ERDOĞAN bu muameleyi yıktı,yok etti..dumanlarla kara lekelerle sislerle islerle mücadeleetti...ve dahi paslardan pislerden bir nebze kurtardı memleketi.sayın senai demirci de bu yazı ile bu durumu pek güzel ifade etmiştir.bugünse başbakana cüzzamlı muamelesi yapılmk istenmekte.ama Allah büyük ve mazlumun yanında.
    Cevapla Toplam 14 beğeni
  • EYLÜL SONBAHAR 10 yıl önce Şikayet Et
    aaaaaa şaşırdım bu ne güzel bir yorum sayın anarşist. gerçi memleket iki gözüm ciğerparem Trabzon olunca şaşırmamak lazım:)
    Cevapla Toplam 7 beğeni
  • anarşist 10 yıl önce Şikayet Et
    senai bey, kalbi tebrikler... biz hiç bir vakit taif li olmayacağız, küfe li olmayacağız! bizi hakikate çağıranlara ve bizim hakikat adına öne geçirdiklerimize asla ihanet etmeyeceğiz,onları çağın tiranlarına,firavunlarına ve dahi çakallarına yem/meze etmeyeceğiz..inatçı ve kavgacı bir takvanın hikmetli bir savunucusunu himaye edeceğiz zira o bizden birisi..
    Cevapla Toplam 39 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat