Küfür ve hakaretin emzirdiği çocuklar!
Küfür ve hakaretin emzirdiği çocuklar!
Gazze işgal edilmiş, haksızlığa uğramış, her türlü baskının egemen olduğu bir mazlum diyardır! Gazze'li mazlumdur, vatanında parya olandır! Gazze'li vatanını seven, onun için Yahudi tanklarının altına yatan iman dolu müminlerdir.

Yorumlar48

  • demokrat 10 yıl önce Şikayet Et
    sahra adlı Kardeşime teşekkürler! Şu yorumu için. "Bir yorum bana Nasreddin Hoca'nın eşek ve oğlu ile yaptığı yolculuğunu hatırlattı hani en sonunda bakmıştı ya kimseye yaranamıyor ,eşeği kendi sırtlanmıştı.. İşte o fıkradaki gibi Meryem Hanım geçen yazılarından birini Doğu Türkistan'daki Türklere ithafen yazmıştı da o yazısında da neden Suriye'den bahsetmiyorsunuz diye tepki almıştı..Suriye'den bahsetse Gazze'den, Gazze'den bahsetse Doğu Türkistan'dan neden bahsetmiyorsun denilir..Halbuki bu hanımın yazılarında bu toplumsal kıyımların tümüne zamanı geldikçe değindiğine şahit oluyorum..Srebrenitsa'dan Suriye'ye bir ayrım yapmadan yazıyor ama insanlar ya artniyetli olduklarından ya da sürekli takip etmedikleri için yargısız infaz etmekten çekinmediklerinden olsa gerek bu tip haksız yaklaşımlarda bulunabiliyorlar..Taksim'de ambargo mu var,Taksim bombalar altında işgal edilmiş ve bizim mi haberimiz olmadı.."
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • Nasuh BİLEN 10 yıl önce Şikayet Et
    Fıkrada namaza yaklaşmayın diyene benzer ayetin tamamını almadan bize yazmış. Sayın ali bilici'nin yorumunu okuyunca aklıma gelmişti,baktım gerçekten ayetin tamamını yazmamış.
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • Nasuh BİLEN 10 yıl önce Şikayet Et
    Sayın ali bilici ayetin açıklamasının gerektiği belli oluyor. Bilmediğimi belirteyim de açıklama olmazsa otomatikman eh o zaman başkasının yaptığı kötülük te kendimden olduğu anlaşılabilir ki bu dünya ve öbür dünyanın cezasını nasıl açıklayacaksınız.
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • EYLÜL SONBAHAR 10 yıl önce Şikayet Et
    pes doğrusu, yazar hak etti de buldu öyle mi?. sen dilinde desem de hepimize:kötülüğü insan ille de kendisi çekmez, yaşanacak vardır yaşarsın..imtihanlar çeşit çeşittir bunu bilir yaşarsın...ders alabilirsen ala,her şeyde bir sebep olmaz...her şey için de neden diye sorulmaz.islam kayıtsız şartsız teslimiyeti gerektirir.kişisel görüşlerin islamda yeri yoktur.öyle değil de böyle olsaydı diyemezsin ,kalkıp peygamberimizin sünnetini sorgulayamazsın, sahabiden,tabiundan önde hadisçi ve yorumcu olamazsın.
    Cevapla Toplam 5 beğeni
  • ali bilici 10 yıl önce Şikayet Et
    hayır ve şer. Meryem hanım, Nisa 79 ayeti kerimesinde "Sana ne iyilik gelirse Allah’tandır. Sana ne kötülük gelirse kendindendir" buyurulmaktadır. Bu hususa dikkatinizi çekmek istedim. Hayırlı ramazanlar...
    Cevapla Toplam 6 beğeni
  • EYLÜL SONBAHAR 10 yıl önce Şikayet Et
    tebrikler..... iş yoğunluğundan ancak yazınız.ı okuyabildim..ve belirtmek isterim ki; tüm cümlelerinize katılıyorum. sağlık huzur esenlik diliyorum size Yaradandan, hayırlı ramazanlar....sevgiler....
    Cevapla Toplam 6 beğeni
  • anarşist 10 yıl önce Şikayet Et
    sayın demokrat. üstad,öyle gezici oturucu falan,ayıp oluyor.kendimizi inatçı ve kavgacı bir takvaya bir talebe gördük,görüyoruz, görüşümüz üzerimize duamız olsun! biz bu dini ve dindarlığı kitaplardan öğrenip kitaplarda yaşamıyoruz,korunaklı fanuslarda,geri tehlikesiz yerlerde,ite dalaşmadan çalıyı dolaşarak,kaçak köçek,en ufak sıkıda binbir taklalı teville kolaya kaçarak olmadı serüvenimiz,şükürler olsun..ulusal geizicileri de global ağababalarını da az çok tanırız, değil kendimi burada teolojik olarak,fıhki anlamda beni tekfir eden muhteremleri de o taifen görmem,bunu onlara bile konduramam..farklı düşünmek başka bişeydir bu çok başka....ben öyle derim.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • anarşist 10 yıl önce Şikayet Et
    sayın demokrat. yav,arayı bozmak için bahane arıyorsan bişey diyemem ama burda öyle bir malzeme yok bence :) hem,hakaret,dışlama,tekfir,aşağılama..vb olmadığı sürece ayrı noktalara düşenlerin aralarının bzoulmasının gerektiğini hiç düşünmüyorum...!doğrusu bu konuya sizin kıvraklığınızda birinin o taraf olacağını pek ihtimal edinmemiştim,şaşırttınız beni:) şimdi;elbette Allah onay vermediği sürece yaprak kıpırdamaz ama bu şerri ona has kılmaya delil olamaz.islam kader anlayışı statik değil dinamiktir,Allah cc ın hayata müdahil olduğu alanlar vardır ama insanlığın eylem ve edimlerinden ötürü oluşan menfi hallere rıza göstermekliği de vardır! ne yani, yoldan geçen bir kız çocuğunu bir tanhaya götürüp ona tecavüz eden kişinin eylemini Allah cc onaylamış mı oluyor şimdi,yapmayın? bu bir şerdir ama olayı tetikleyen ve planlayan Allah değildir,o sadece olmasına engel olmamıştır,zira insan iradeli varlıktır!
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Sahra- 10 yıl önce Şikayet Et
    Taksim'de prptestocuların minik çocukları. yaka paça gözaltına mı alınmaya götürüldü ya da tencere tavaları mı ellerinden alındı da haberimiz olmadı,Taksimliler yurtlarından yuvalarından mı çıkarılmak isteniyor,Taksimde gösteri yapanların ellerinden bira şişeleri mi alındı? Resim çok şey anlatıyor aslında ve verilen orantısız tepkiler..Bakın gnçler afiyetle yemek yiyorlar,can güvenlikleri olmasa polis yanıbaşında dururken nasıl yemek yesin sofra kursunlar?Polis onları o sofrada alıkoymuş olmamalı diye düşünüyorum..Silah doğrultup yemek yiyeceksiniz demiş olamayacağına göre gençler hayli rahat..Ama rahatsız olan bir esnaf ve bir de halkın diğer kesimi var ki polis orada vazifesini yapıyor,çünkü polis belli kesimin değil tüm halkın polisi..Kaldı ki bu bir hata,bir de kasıtlı yapılan provokasyonlar neydi ya?Polis panzerle ezdi,şu kadar kişi öldü diye yalan haberler üretenler kimlerdiHerkes işini yapıyor siz de işinize..
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • Sahra- 10 yıl önce Şikayet Et
    İnsanlara yaranamazsınız... Bir yorum bana Nasreddin Hoca'nın eşek ve oğlu ile yaptığı yolculuğunu hatırlattı hani en sonunda bakmıştı ya kimseye yaranamıyor ,eşeği kendi sırtlanmıştı.. İşte o fıkradaki gibi Meryem Hanım geçen yazılarından birini Doğu Türkistan'daki Türklere ithafen yazmıştı da o yazısında da neden Suriye'den bahsetmiyorsunuz diye tepki almıştı..Suriye'den bahsetse Gazze'den, Gazze'den bahsetse Doğu Türkistan'dan neden bahsetmiyorsun denilir..Halbuki bu hanımın yazılarında bu toplumsal kıyımların tümüne zamanı geldikçe değindiğine şahit oluyorum..Srebrenitsa'dan Suriye'ye bir ayrım yapmadan yazıyor ama insanlar ya artniyetli olduklarından ya da sürekli takip etmedikleri için yargısız infaz etmekten çekinmediklerinden olsa gerek bu tip haksız yaklaşımlarda bulunabiliyorlar..Taksim'de ambargo mu var,Taksim bombalar altında işgal edilmiş ve bizim mi haberimiz olmadı..
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • Sahra- 10 yıl önce Şikayet Et
    Bu hakaret ve küfürleri savuran kişiler. 5 yaşındaki Gazzeli çocuğun İsrail askerleri tarafından ağlayarak sorgulamaya götürüldüğü zaman da aynı tepkiyi İsrail askerlerine verebildiler mi, veremediler sessiz kaldılarsa kendi insanlıklarını sorgulayabildiler mi, eğer sorgulayamadılarsa şimdi neden duruyorlar?
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • ŞAHİN AVCI 10 yıl önce Şikayet Et
    KORAY VE TÜM ÇAPULCULARA. Fikrini şiddete başvurmadan savunabilmekten aciz çapulcu güruhu elbette küfürde ne kadın tanır ne başbakan ne tesettür ne cami. Sanki tek hata yapan Meryem hanım oldu bu süreçte. Hadi o kasıt yok diyor, sizin iğrenç düşüncelerinizin aktığı kanalizayonlarda olsun,dergi gazetelerde olsun facebook , twiter mesajlarınızda olsun daha ilk günden beri defalarca sahte resimler konulup yalan haberler yapılmadımı, yok panzerin ezdiği adam, yok bilmem kim öldü , yok alman köpekleri başbakana hitler diye havladı vs, eeee bunlara biz ne kadar küfretmemiz lazım sizin onları geri almanız için.
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • demokrat 10 yıl önce Şikayet Et
    Enbiya suresi 21.ayette var! . Anaşist kardeşim bu sorunuzun cevabını Enbiya suresinde görürsünüz okursanız şayet.
    Cevapla Toplam 5 beğeni
  • demokrat 10 yıl önce Şikayet Et
    Valla Anarşist Kardeş yine o merakınız aramızı bozacak!. Yahu şimdi hangi yanasın?1. Bu tartışmanın yeri ve zamanı mı? 2. Allah'ın Ya Kabız, Ya Kahhar! isimlerinin manası açık değil mi? 3. Allah'tan habersiz, onun rızası olmadan zerre kıpırdar mı? 4. ve Allah istemese başımıza musibet gelir mi? stop! Yani kardeş yazar bunu Allah'tan biliyor, ve teslim oluyor. Bu düşüncenin neresi yanlış. Bu yazının amacı ve hedef kitlesi belli iken ortalık toz duman iken senin de yaptığına bak! İşte biz müslümanların da bu zaafları var birader. Zor zamanlarda kenetlenmeyi, birlik ve beraberliği bilimiyoruz. Yatıp sağa sola buyruk verip eleştiri yağdırıyoruz. Yoksa sende mi gezicisin demiyorum zira konduramıyorum. Selamlar.
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • Nasuh BİLEN 10 yıl önce Şikayet Et
    Bizler dünyadaki hiçbir bayana yazıdaki"saniyedeki hesaba gelen"bu durumun yaşatılmasını insan olarak istemeyiz. Artık üzülmeyenler insanlıklarını sorgulasın
    Cevapla Toplam 3 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat