“ Babasız evler” ve bizim gerçekliğimiz
“ Babasız evler” ve bizim gerçekliğimiz
Alman yazar Heinrich Böll, 2. Dünya Savaşı sonrasında yaşanan aile dramlarını “Babasız Evler) (Haus ohne Hüter) adlı romanında tüm çıplaklığıyla anlatır.

Yorumlar6

  • Ahmet kasım 7 yıl önce Şikayet Et
    "Babasız evler" hocam "anasız evler" de artıyor.... Buna da dikkat çekmek gerekir
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Nuriye 9 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Hocam, gerçi yazınızın üzerinden bir yıl geçmiş, ancak Twitter'den linki yeniden vermişsiniz. Ama iyi ki okudum. Toplumsal bir yarar "babasız evler" veya "anasız evler"
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • Şehabettin: 9 yıl önce Şikayet Et
    ebeveynlerinden sadece birisiyle yaşayan çocuklar, diğer akranlarıyla karşılaştırıldığında, okulda daha başarısız oluyorlar, "ve Özgecan'nın katili gibi patolojik hasta oluyorlar. Gerçekten çocukları canavarlaştıran bu ayrılıklardır. Boşananlar bir kez daha düşünse iyi olur
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • Ömer YILDIZHAN 10 yıl önce Şikayet Et
    TEŞEKKÜRLER. Gerçekten çok önemli tespitler. Öğretmen olarak boşana aile çocuklarının problemli olduğunu yaşadık. Fakat böyle bir çalışma olmadığı için nedenlerini çok da düşünmedik. Çözüme yönelik çareler aranıyorsa dinimiz bunun en güzel örneklerini veriyor.
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • KEREM ERDEM 10 yıl önce Şikayet Et
    YÜREĞİNİZE SAĞLIK . Sayın hocam tesbitler yerinde ancak çözüme yönelik yapılacak çalışmalar daha çok önleyici olsa daha sağlıklı sonuçlar elde edilir. yani evlilik öncesi eğitimler vb..
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • Mehmet 10 yıl önce Şikayet Et
    Bunun Adina Hizmet derim!. Hocam tebrikler, insaallah, bu yazinizi daha bir cok insan okurda, düsünülür. Emeginize saglik. Suscsuz günahsiz cocuklar adina Tesekkür ederim.
    Cevapla Toplam 3 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat