Türkiye-İran ilişkileri ve Halkbankası gerçeği
Türkiye-İran ilişkileri ve Halkbankası gerçeği
Türkiye 6 gün önce bir şafak vakti herkesten gizli , önemli merkezlere yapılan ve sansasyonel yönü ağır basan bir operasyonu konuşuyor.

Yorumlar11

  • Hiçkimse 10 yıl önce Şikayet Et
    Bazıları" BEYİNLERİNİ " kullanmayıp, AYAKKABI KUTULARINDA SAKLIYORDA, Müdür MAKBUZLU, ŞAHİTLİ OKUL YAPTIRMA paralarını koymuş çok mu ?. Neden ayakkabı kutusuna koyduğu sizin derdiniz mi? MESELE PARANIN KAYNAĞI değil mi? "PARALAR MAKBUZLU BAĞIŞ PARASI 4 adette ŞAHİT VAR" diyen müdüre inanmayıp,iblisin gazına gelmeye devam mı edeceksiniz? Müdür YALAN SÖYLEMİŞSE zaten ortaya dökülecek, ama ya DOĞRU SÖYLEMİŞSE? Sizin anneleriniz hanımlarınız evde paralarını türlü şekillerde saklamıyor mu? Şimdi o paralarada ÇALINTI mı demeliyiz? PARANIN KÖKENİ mi ÖNEMLİ saklanma şekli mi? Bunlara aldırmayan bazı PAPAĞAN stilli taze yorumcular ve YILMAZ ESKİ SİSTEM HAYRANI malum yorumcular, her haberin altına KELİME KELİME AYNI yorumu kopyala/yapıştır yaparak haklı çıkmaya, KARALAMA YAPMAYA çalışıyorlar.. Ayrı ayrı cümle kurmak işlemciye fazla geliyor galiba.. MAVİ EKRAN HATASI verip donup kalıyorlar o cümlelerde..
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Abit ŞEKER 10 yıl önce Şikayet Et
    İbrahim Bey'e katılmamak imkansız!. Ne kadar da güzel özetlemiş her şeyi! Unutulanlar : Çelik Kasa, Para Sayma Makinesi, Evlerde bulunan Milyon Dolarlar, Fotoğraflar vs vs vs...
    Cevapla Toplam 6 beğeni
  • yalnız kurt 10 yıl önce Şikayet Et
    AYAKKABI KUTUSUNDA YASAL TİCARET Mİ OLUR....... ayakkabı kutusunda yasal ticaret mi olur......
    Cevapla Toplam 7 beğeni
  • yalnız kurt 10 yıl önce Şikayet Et
    İRAN ın TÜRKİYE BÜYÜKELÇİSİ yok mu? Reza SARRAF ta kim oluyor da İRAN ADINA iş yapıyor.. İRAN ın TÜRKİYE BÜYÜKELÇİSİ yok mu? Reza SARRAF ta kim oluyor da İRAN ADINA iş yapıyor.
    Cevapla Toplam 6 beğeni
  • süleyman akgül 10 yıl önce Şikayet Et
    R.T.E seni ALLAH için seviyorum..... sadece gezinin büyük devamı ama boş bu filmi daha önce seyrettik hedef gerçek mücahidlerle 2023 durmak yok büyük ustayla yola devam...
    Cevapla Toplam 22 beğeni
  • Murat Kara 10 yıl önce Şikayet Et
    Yolsuzluk Olduğu İçin mi........... 2001'de memuruna maaş ödemeten aciz devlet, milyor dolar tutarındaki yatırımları yapılor. Hatırlayın IMF'den 300 milyon dolar geldiğinde satılmış basın "IMF 300 Milyonu serbest bıraktı, ekonomi rahatlayacak" diye başlık atıyordu. Bu ülkeyi idare edenler hem yolsuzluk yapacak, hem de milyor dolarlık yatırımlar yapılacak. Sadece marmaraya 5,5 milyor dolar yatırım yapıldı. Kadıköy-Kartal metrosu 3 yılda bitti ve yaklaşık 2 milyar dolara maloldu. Çok çemkiren ana ve yavru muhalefet (yavru muhalefet Türkiye'yi batıran 3'lü koalisyonun ortanca ortağı idi) ikdidara gelip, binbir emekle biriktirilmiş merkez bankasının kasasını boşaltmak için ağızlarını sulandırıyorlar!
    Cevapla Toplam 28 beğeni
  • EYLÜL SONBAHAR 10 yıl önce Şikayet Et
    net ve kısa bir cevap . bilgi karışıklığına, bu yazı....herkes layığını bulsun tabii....kimin ne hesabı varsa biz de bilelim, eteklerdeki taşlar dökülsün...yüzlerin aslı çıksın ortaya...hakikatin sahibi Hakk olduğuna göre , karanlıklar örtülemeyecektir...ve gerçekler bir gün gün yüzüne çıkacaktır.Allah başbakanımızın yardımcısı olsun.
    Cevapla Toplam 33 beğeni
  • halil ibrahim 10 yıl önce Şikayet Et
    mehmet ö. mehmet çalıp çalmaması yolsuzluğu yapıp yapmaması ayrı onu mahkeme çıkarsın suçlu bulunursa muhalefet partilerinin yapamayacağını akparti yapar muhalefet partileri çeteleri teröristleri desteklerlerken akparti teröristleri çeteleri çökerten iktidar mehmet ö bende sana soruyorum sen kendi ülkene operasyon düzenleyen yahudilere destekmi olacaksın onların amacına hizmetmi edeceksin yoksa türkiyeyi tekrar cihan devleti yapmak isteyen ve yahudilerin ekmeklerine göz diken bir başbakana sahipmi çıkacaksın eğer vatan seversen bu gün yolsuzluğu çalıp çırpmayı bırakırsın bu başbakana sahip çıkarsın çünkü herşey gün gibi ortada bu bir yahudi operasyonundan başka bişey değildir türkiyede vatan haini görmek isteyenler bu operasyon üzerinden başbakana sataşanlara baksınlar orada vatan hainlerini görürler
    Cevapla Toplam 13 beğeni
  • HalitBinVelit 10 yıl önce Şikayet Et
    mehmet ö? Haber 7 yazarı? olayı çok güzel anlatmış bunu anlamamak CHP.lileşmek demektir..yani yolsuzluk filan yok! aksine...Burada Türkiyemize karşı Çok Büyük bir Vatan hainliği var?. ...Olay bu kadar net? Herşey prosedüre uygun şimdi Türkiyemizi zarara uğratan cıa ajanları ile ortak çalışan bir operasyon konumuna giriyor ve bunların kesin divanı harpde yargılanması lazım?..Bence asıl bu Vatan hainliğine soruşturma açılması lazım?..zaten bunu bekliyoruz göreceksin bunlar aynı ergenekon gibi yargılacaklar!!?...
    Cevapla Toplam 22 beğeni
  • sinan açış 10 yıl önce Şikayet Et
    sayın ibrahim bey. ibrahim bey dediklerinizin hepsinde haklısınız tebrik ediyorum.yalnız kafama takılan şu sorulara da cevap verir misin ? halkbanka operasyon var ama kimse demiyor ki arkadaş müdürün evinde para yoktu.... lütfen samimi cevaplar verin.
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • mehmet ö. 10 yıl önce Şikayet Et
    Sen onu bunu bırak. Çok net soruyorum Çaldımı çalmadımı,yolsuzluk varmı yokmu Önce buna cevap ver sonra söylediklerini oturur konuşuruz.
    Cevapla Toplam 9 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat