Öfke rüzgârı…
Öfke rüzgârı…
Öfke rüzgârı esmeye başlayınca, olan “hakikat”e olur. Taraftarlığa yaslanan cephelerde “doğru” yetim kalır.

Yorumlar11

  • selimfirat 10 yıl önce Şikayet Et
    Akıllar tutulmuş. Aklı selim olanların konuşması bu zamanda susmaktan hayırlıdır. Vicden ehli herkesin virgülüne bile dokunmadan kabul edeceği bu yazı için teşekkürler. "karşı taraf" diye tabir edilince kızan gel görelim ki "cemaat" deyince de kızan kardeşlerimizin toplum nezdinde hatalı görülen çok tavırlarını "Kardeşlik hukuku" gereğince savunduk yıllarca. Bana göre beddua onlara göre mualene gerçekten ipleri kopardı. Yolsuzluk adı altında meşru hükumeti alaşağı etme gayreti apaçık ortaya çıktı. Kıymetli ağabeylerimize "Fitneci" yaftası vurmaktan geri durmadılar. "bazen ateş sudan daha iyi temizler". Bu ateş en çok da onları yakacak ve biz bazıları gibi zil takıp oynamayacağız. tamir için elimizden geleni yapmak boynumuzun borcu. Fakat mevcut halde yangını söndürmek isteyenleri bile onlarca müaleneye amin demeye zorluyorlar. Ne diyelim Hak şerleri hayreyler..... Vesselam
    Cevapla Toplam 7 beğeni
  • kadir şinass 10 yıl önce Şikayet Et
    gönlümüze tercüman oldunuz... sayın hocam kıymetli hocam.. günlerdir canım ülkemin içinde olduğu duruma olan üzüntümü kendime bile tarif edemediğim anda hızır gibi yetiştiniz.. demek bi ben değilim bu düşüncelerde olan.. ALLAH SİZDEN EBEDEN RAZI OLSUN..
    Cevapla Toplam 6 beğeni
  • halil demir 10 yıl önce Şikayet Et
    anlayamıyoruz. sayın hocam çok güzel bir yazı Allah razı olsun.Hocam bizim yıllarca üstüne koyarak biriktirdiğimiz İktidar partisini,Tamda küresel güçleri rahatsız edip ülkemizi bir yerlere getirmek üzreyken; yıllarca maddi manevi çabaladığımız ve bütün müslümanlar olarak bir yerlere getrdiğimiz cemaatin kurt adama dönüşüp bir takım operasyonlar yapmasını hazmedemiyoruz, yaptıklarını,beddualarını anlayamıyoruz,içimiz daralıyor hocam.
    Cevapla Toplam 17 beğeni
  • Ahmet kılıç 10 yıl önce Şikayet Et
    Para,Nisa,Masa. İktidarın cazip imkanları ve haram para herkesi bozar.Milli görüş kalmadı ortada bari nurculara ilişmeyin.Adamlar 40 yıldır aynı kıvamda dini çalışma yapıyorlar.Hırsızlık yapanında kesin elini gitsin.Paralel olmak diye bir günah yada suç varsa oda ceza alsın.
    Cevapla Toplam 10 beğeni
  • Ejder Ejderha 10 yıl önce Şikayet Et
    cevabı. türkiye teröre destek veren ülkeler sınıfına sokulduğu zaman göreceksiniz nerede hata yapıldığını. ne yatırım gelecek nede turist. sap gibi kalacağız ortada. kahramanı olduğumuz araplar acıyarak bakacaklar bize.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • turgut1 10 yıl önce Şikayet Et
    sayın senai hocam. yıktılar onca çalışmayı eylediler viran........gönül törpüsü oldular.....bu millete yabancı ve el oldular...bir varmıııış bir yokmuş oldular..sevinmem,bayram etmem üzülmem naçar durmam..kalplerde kaynayan taştı..sadece bilemeyenler vardı bildiler...
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • Dr S İsmail Cihan 10 yıl önce Şikayet Et
    100 Türk Büyüğü. 100 Türk Büyüğü üslubuyla bir bilen vakarıyla yazınca olmuyor.Bu gün safını belirliyemiyorsan vay halimize.Bilinki artık milletin balık hafızası sanal hafıza sayesinde kalktı.Adamın seceresini tek tuşla döküveriyorlar. Bu yazılar iki sene sonra duruşunuzu eleverir.Sayın meslektaşım."Dik dur eğilme bu millet seninle"Bu sloganlar kapalı kapılarda yazılmıyor.Yürekli ve tarafını belirlerken millete yazdırılıyor.
    Cevapla Toplam 6 beğeni
  • Dr S İsmail Cihan 10 yıl önce Şikayet Et
    Ne Şiş Yansın Ne Kebap. Duruş çok önemli.Saf belirlemek en önemlisi. Taraf olmayanlar yanlış tarf demektir. Bir bilen üslubuyla "çözümsüzlük debelenmeleri" bişiy getirmiyor. Ak/Kara bu günlerde belli oluyor.Aziz meslektaşım."Flu" bir kişilik siliniyor.Turnusol günleri işte tam da bu günler.Etliye sütlüye karışmayan bahar ve yaz aylarında hiç karışmasınlar.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • e-simsek 10 yıl önce Şikayet Et
    helal. süper olmuş bilbortlara asılcak yazı
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • Halil SİNANOĞLU 10 yıl önce Şikayet Et
    HARİCİLİK,MUAVİYE'YE ÇALIŞMAK DEMEKTİR.. Ucu,Hz.Osman'ı ve Hz.Ali'yi şehit etmeye kadar gider.Acaba haricilerin akıllarına (!),Muaviye'yi öldürmek niçin gelmez de,hep cennetle müjdelenlerin şehid edilmesi gelir.Velhasıl Haricilik zor (!) zenaattir
    Cevapla Toplam 5 beğeni
  • programlayan 10 yıl önce Şikayet Et
    Harici misin?. Sevgili Ağabey, Noktası virgülüne sizinle aynı düşünüyorum. Bu düşüncelerimi alevli tartışmaların ortasında dillendirdiğimde, -tabiri caizse- her iki tarafa da vurduğumda (ya da her iki tarafta söylediklerimden alındıklarında) ilk tepkileri, "harici mi olalım" oldu.. Evet illa bir taraf olmaksa, gönlümüz "Ali'den" yanadır. Taraf olmanın bu kadar abartıldığı taraf olmayanın dışlandığı bir ortamda, öfke rüzgarının ortasında, Allah (c.c) hepimize akıl fikir versin. Amin.
    Cevapla Toplam 5 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat