Tanrı ile güreşen İsrail!
Tanrı ile güreşen İsrail!
Yahudilere göre bir insan Yahudi değilse zaten insan sayılmaz. Dinden tecerrüt etmiş Batıların, Batılı olmayan bir insanı, insan saymamaları alışkanlığı da Yahudiler ’in onlara bir armağanıdır.

Yorumlar8

  • Fikret 2 yıl önce Şikayet Et
    Yahudi cesaret madalyası alan siyonost liderlerle görüşüp hahamlara kendini kutsatan incirligi ve İzmir'i açıp ırak ve Libya işgaline destek olan İsrail'e ihtiyacımız var diyen İsrail üstündeki OECD vetosunu kaldıranlar hakkında ne düşünüyorsunuz
    Cevapla
  • Abdürrahim Çokgüngör 9 yıl önce Şikayet Et
    1435’in müjdelerinin ikincisi de tamam, hamd olsun. Dinde kehanet yoktur. Gayba ait haber vermek de. Ama Kur’an’ın işaratı, Peygamberlerin, ashabın, büyük zatların keşifler ve ilham-ı ilahiyle verdikleri müjde ve tebşirata dayanarak bir beyanda bulunmak, ki bunlar da sağlam delillerle teçhizi halinde izin vardır. Aralık ayının o karmaşa günlerinde içinde bulunduğumuz hicri 1435 yılının müjdeleri olduğunu ve bunların 1 manevi+3 siyasi olduğunu yazmıştık. Bugün seçim oldu. Sonuçlar saat 20.15 itibarıyla Erdoğan’ın zaferini (bu 1435'in 1+3'ün 2. müjdesini) gösteriyor. Bununla ilgili tevafuk ve işarat konusunda Sayın M.Ali Bey’in yorumuna ekleyeceğiz inşallah. Bugün 10.08.2014. Bugüne bakan ayet şöyle:(8/10.) Allah size bu yardımı, ancak sizin için bir müjde olsun ve kalpleriniz tatmin olsun diye yapmıştır.Nusret ve zafer ancak Allah katındadır. Muhakkak ki, Allah’ın kudreti her şeye galiptir ve onun her işi hikmet iledir.
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • Cihat 1 yıl önce Şikayet Et
    Abi 10.8 ayetle nasıl bağdaştırdın tesadüf olamaz mı Erdoğan’ın daha önce kazandığı seçimlerinde tarihinede baktın mı?
  • sibel simpson 9 yıl önce Şikayet Et
    tesekkur. Mehmet Ali Bey ,sonunda yazabildiniz bu kadar aradan sonar,sitemimi mazur gorun ama yazilarinizi merakla bekleyenler var lutfen bunu hatirlayin..tesekkurler.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Abdürrahim Çokgüngör 9 yıl önce Şikayet Et
    M.Ali Bulut yeniden aramızda şerefine . Mani zail olunca memnu avdet eder. Osmanlı daha doğrusu Türkler amatör kümeye düşünce Kur’an’ın tabiriyle zillet ve meskente mahkum edilen Beni İsrail avdet eder. İki mevkiye 1. Kalb-i İslam’a 2- Dünyanın zirvesine. Tevrat da öyle diyordu değil mi? Deccal zuhur edince Yahudi’nin dünya hükmeder. Ne zamandan beri 1917’den beri. Öyle ki Kaniat İmamı’nı bile bizden çıkaran Yahudi şeytana şapka çıkarttı. Beni İsrail’i tarife gerek yok. Cinayet ve katliamlarına. Bu onun idam fermanıdır. Onları bir zat değil. Ahir zamanın iki büyük kutbu Mesih ve Mehdi cemaatleri yok edecek. Ne zaman? Amatörden, mahalli oradan da 1. Lige çıktıktan sonra hazırlık başlar. Süper Ligi’nin ilk gününde hesabsı görür. Derin Tarih iki ay önce Mevlanazade Rıfat Bey’in Siyonistler Osmanlı’yı Nasıl Yıktı kitabını armağan etti. Rıfat bey 1923’te yazdığı bu eserde İttihat ve Terakki’ye’Yahudi kuruluşu’ der ve anlatır:
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • Abdürrahim Çokgüngör 9 yıl önce Şikayet Et
    Müjdeyi Bediüzzaman’dan al. 1917 Belfour Beyannamesi’yle Filistin’e akın eden Yahudiler hemen TBMM Hükümeti’ne heyetleri gelip gider. Rıfat Bey ‘İsrail’in Anadolu’da güçlü bir ordu tasavvur etti’ der. Ki Araplar Yahudileri vurursa onları durdursun diye. Öyle ki Türkiye yıllar sonra ABD’nin muhalefetine rağmen İngiliz himmetiyle NATO’ya alındı. Niçin? Menderes denge için Bağdat Paktı’nı kurdurdu. Ama binin hesabını ipte verdi. Sonra denetim için ABD, NATO ve İsrail tezgahında 4 darbe ve son olarak sözde Kainat İmamı ve cemaatinin darbe-i hükümeti. Ama Allah’ın hesabını Bediüzzaman el yazması Mektubat’ın 326.sayfasına Türk Ordusu için not düşer erk veir ve askerin kendi Milleti aleyhinde değil, İslâm Dünyasının selâmet ve zaferi için kullanacağı müjdesini verir:“Kılıncını ayağına vurdurmaz düşmanına vurdurur. Ağalayan Alem-i İslam’ı güldürür” Ne zaman mı? İsra Suresi ve Muhyiddin-i Arabi tarih veriyor. Araştırın.
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • Takunyalı 9 yıl önce Şikayet Et
    Herzaman ki gibi. Anlayanlar için ve anlaşılması gereken süper bir yazı. İnşallah şu gaflet uykusundan bir an önce uyanırız. Ellerinizden öpüyorum hocam. Selamlar.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Alpay Alkan 9 yıl önce Şikayet Et
    teşekkür. Allah razı olsun, ellerinizden öpüyorum. Filistin meselesinin yıllardır çözülememiş olmasından müslüman olduğunu söyleyenlerin içinden hangileri memnun, hangileri sistemini buna göre oturtmuş, bunu da açmak lazım belki biraz.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat