Paralel yapıyla mücadele tehlikesi
Paralel yapıyla mücadele tehlikesi
Türkiye'de AK Parti hükümetleri döneminde tanık olduğumuz

Yorumlar7

  • yeren 9 yıl önce Şikayet Et
    paralel denilen insanlar on bin rakamını geçmez çok dikkatli olup mazlum insanların gadrine girmemek lazım herkesin geçindirmek zorunda olduğu çoluğu çocuğu var chp zihniyetinin ekmeğine yağ sürmemek lazım
    Cevapla
  • ebabil 9 yıl önce Şikayet Et
    4 yıl önce cemaatin en büyük ortağı ve yardımcısı hükümet değil miydi? Cemaat cezalandırılacaksa hükumetin de cezalandırılması gerekmez mi?
    Cevapla
  • gül 9 yıl önce Şikayet Et
    hiçbir suçu olmayan insanları önce suçladılar.sonrada toplum önünde küçük düşürmeye çalıştılar.hayali bir düşman oluşturuldu.on iki yıl artı daha öncesinde hizmet hareketini bize sevdiren tanıtan bu hükümet değilmiydi?iftira atanlar birgün onu güllerle karşılayacaklar diyenler bu hükümet değilmiydi?şimdi ne oldu? yazık çok yazık yazmakla yorum yapmakla insanlar bu kadar kolay suçlanmamalı.inşallah rabbim eğriyi doğruyu bize gösterir.
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • çubuktan 9 yıl önce Şikayet Et
    Sapla samanı karıştırmak diye bir tabir var. İletişimin hat safhada olduğu şu dönemde insanlar neden cezalandırılır anlamıyorum. Hiç mi akıl edilmez. "Bir fasık haber getirdiğinde araştırın." hiç mi göz önünde tutulmaz.
    Cevapla Toplam 6 beğeni
  • çubuktan 9 yıl önce Şikayet Et
    Olayların çok iyi incelenmesi gerektiği kanaatındayım. Toptancı bir yaklaşım yanlışlıkları beraberinde getirir. Öyle veya böyle bazı kurumlarda çalışanları olduğu gibi damgalamak suretiyle cezalandırmak olur bu. Hatası yanlışı olan var sa incelensin. Ama topluca hep aynı kefede olması yanlış olur.
    Cevapla Toplam 6 beğeni
  • M.Paşalıoğlu 9 yıl önce Şikayet Et
    Haklı olarak biz iyi niyetimizin kurbanı olduk ve dostlar tarafından sırtımızdan vurulduk deniliyorsa ;önceden bu kurumlarda çalışmaya başlamış ama en ufak bir paralel yapı bağlantısıyla ilgisi olmayan çalışanlarında hakkını korumak ve onların önünü açmak yine bu hükümetin görevi olmalıdır.Herşey insan için,herşey millet için söylemi onu gerektirir.
    Cevapla Toplam 7 beğeni
  • M.Paşalıoğlu 9 yıl önce Şikayet Et
    Yazıda da belirtildiği gibi toptancı yaklaşım olduğunda bu yapı kurumlarında çalışıp ta bunlarla ilgisi olmayan ve her şeyin iyi olduğu yıllarda bu kurumlarda çalışmaya başlamış ve süreç sonucu kurumları kapatılan ve kamu alanında da çalışmasının önü kesilen mağdurların hakkı ne olacak.Bu şekildeki mağdurların sırtından kim vurmuş olacak.Kaş yapayım derken göz çıkarılmayacak mı.
    Cevapla Toplam 9 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat