Mescid-iAksa yıkılabilir mi?
Mescid-iAksa yıkılabilir mi?
Bu halimiz ile yazık ki evet.

Yorumlar11

  • Recai Karahan 9 yıl önce Şikayet Et
    Sizi okumaya devam edeceğim.Saygıyla kalın.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • seyit özcan 9 yıl önce Şikayet Et
    seviyorum bu adamı
    Cevapla
  • Yavuz ÖZÜDOĞRU 9 yıl önce Şikayet Et
    "Allah'ın mescidlerinde O'nun adının anılmasına engel olan ve onların harap olmasına (yıkılmasına) çalışandan daha zalim kim vardır! Aslında bunların oralara ancak korkarak girmeleri gerekir. (Başka türlü girmeye hakları yoktur.) Bunlar için dünyada rezillik, ahirette de büyük azap vardır." (Bakara 114)
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • Abdürrahim Çokgüngör 9 yıl önce Şikayet Et
    Kabe de yıkılmadı mı? Ama sonra yeniden yapıldı. Bazen yıkım yenilenmenin habercisidir. Türkiye’de kapatılan-yıkılan cami sayısı bindi. Sonra çoğu yeniden açıldı, üstünü üstlük binlercesi yapıldı. Peki Ayasofya hâlâ (Süfyan’ın) esiri değil mi? 47 yıldır esaret altındaki Mescid-i Aksa yıkım tehlikesi altında. Şimdi yıkılacak mı? Gaybı Allah bilir. Ancak yıkılsa da yıkılmasa da İsrail’in yıkılacağı muhakkak. İsra 8. Ayeti 104 Ayet ile birlikte mütlaaa edilmeli. Yahudiler 3. kez sürgünden dönünce, 8. ayette uyarılıyor: “Umulur ki, Rabbiniz size merhamet eder (yani merhamet ettik yeniden döndünüz), fakat siz (bozgunculuğa) dönerseniz biz de (sizi aşağılık kılmaya ve cezalandırmaya) döneriz. (yani sizi yine cezalandırır ve sürgüne göndeririz)” Bir dizi bozgunculuktan zaten 3. ceza yolda. Mesci-i Aksa yıkılırsa hızlandırılır. Mesela 7 yıl önceye alınır. Ve mescidin daha güzeli inşa edilir.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • emin 9 yıl önce Şikayet Et
    sahi bugün-yarın en kutsal bildiğimiz mekan yıkılsa ne yaparız bugünden farklı olarak bir-iki damlagözyaşından başka...
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • M.Fatih 9 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Hocam, Hristiyanların 'ruhanileşmesi' yani hakikate yapışmaları gerekiyor. Necaşi gibisini bulmak veya 'yetiştirmek' lazım. O da külli ve kati iman hakikatlerini bir an önce ve ciddi bir şekilde yaymak ve anlatmak ile olacaktır. İsa (as) ve Mehdi (as), o halis şakirtlerini 'hazır' bulacaklar. Aklı ve kalbi şaşkın ümmetten ne çıkar? Çıkacaksa iyi bir bilinç ve kardeşçe yaşamayı bilenden çıkar.
    Cevapla
  • acar 9 yıl önce Şikayet Et
    bizlerden uzak kalıyorsunuz.....
    Cevapla
  • ilhan 9 yıl önce Şikayet Et
    heralde her müslümanın düşündüğü ama söyleyemediği şeylerin özeti..
    Cevapla
  • ayça 9 yıl önce Şikayet Et
    hocam sanırım bahsettiğiniz şahıs golda meir. israilin ilk kadın başbakanı.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Sinha 9 yıl önce Şikayet Et
    Hocam Allah razı olsun elinize kaleminize sağlık.Sayenizde ufkumuz genişliyor. İnşallah yakın zamanda yeni bir kitabınız çıkar ve bizde okuruz. Selamlar
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Fuad 9 yıl önce Şikayet Et
    Cok guzel analiz yapmiwsiniz sizin yazilar ufkumuzu aciyor, Allahu teala kalbinize ferahlik ilminize derinlik versin, Amin.
    Cevapla Toplam 3 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat