Siz de Charlie Hebdo musunuz?
Siz de Charlie Hebdo musunuz?
Ben sözü evirip çevirmeyeceğim. Tabii teröristleri savunacak halim de yok bir mümin ve Müslüman olarak.

Yorumlar10

  • ahmet yüksel 9 yıl önce Şikayet Et
    çok güngör kardeşim, m.ali bey batının ve rusya' nın inşaalah ilerde müslüman evlatlar doğuracağını iyi bilir. risaleleri de hıfz etmiştir. o yüzden yorumunuz bizleri aydınlatır ama m. ali beye hatırlatmak biraz ayıp kaçar.
    Cevapla
  • Hakan Sönmez 9 yıl önce Şikayet Et
    O TVleri muhatap almayın, ne diyorlarsa kısa döngüleri içinde, dar çevrelerinde kalsın. Tekrarlar onlara kıymet sağlıyor.
    Cevapla
  • metin 9 yıl önce Şikayet Et
    hay ağzına sağlık bulut hocam hislerimize tercüman oldunuz Allah ilminizi fehminizi artırsın Rabbimiz aramızda adaleti konuşanların adetini çoğaltsın.....
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Abdürrahim Çokgüngör 9 yıl önce Şikayet Et
    Ne olursa olsun terör terördür, lanetlenmelidir. Ancak dünyadaki terör olaylarının 3 faal merkezi vardır:ABD-İsrail-İngiltere. Almanya-Fransa yardımcı aktördür. Paris’teki son terör ilk üçlünün daha doğrusu İsrail’in fesad hamlesidir. Filistin devletini tanımaya kalkışan Avrupa’ya dur ihtardır. Almanya’da ayaklandırdığı ırkçı faşizmin Fransa kolunu hareket geçirme hamlesidir. Ama, batının tamamı böyle değildir. Batının bir yüzü deccalizmi ise diğer yüzü fecirdeki Mesihiyettir. Ve o Mesihiyet anlaşılmasa da uyanıyor. Ye’cüc ve Me’cüc olarak tarif edilen ahir zaman fitnesi terör ün sonu da yakındır. Celladı da Mehdiyle-Mesihiyet ortaklığıdır.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • ibrahim 9 yıl önce Şikayet Et
    hadi ya mehdiyi deccali sen mi belirliyosun? :)
  • hülya pala 9 yıl önce Şikayet Et
    Allah razı olsun Mehmet Ali beyden yüreğim soğudu....
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • ibrahim 9 yıl önce Şikayet Et
    bu durumda herhangi kötü bir hal allahin cezalandirmasi oluyor.basina kötü bir durum gelen bir insan yada millet suclu oluyor.belki allah hesani öbür dünyaya birakiyordur.masum biri yada millet haksizliga ugrar hakkini öbür tarafta alir.olamazmi? osmanli haketti yikildi dersek yüz senedir oldugu gibi sürünmeye devam ederiz.gördükki osmanlinin dagilisi geride kalan elli ülke icinde bir felekatle sonuclandi
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • hasan 9 yıl önce Şikayet Et
    aslında çok güzel biir yazı anlamak isteyene, anlayabilene, anlama kapasitesi olana
    Cevapla Toplam 11 beğeni
  • herzamandikdur 9 yıl önce Şikayet Et
    ben hep demisimdir siyasetin yarisi yalan üzerine kuruludur. Paristeki maskeli balodur ve gitmek yalakaliktir. (Yalaka dedim diye parti-holiganlari beni chp'ci diye linc ederler simdi...;)
  • can 9 yıl önce Şikayet Et
    haklı
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat