Türkiye gemisi bu, Nuh'un gemisi değil
Türkiye gemisi bu, Nuh'un gemisi değil
Türkiye'nin güvenliği ve istikrarı için bir an önce siyasî sistemin de halkın iradesi ve ihtiyaçları ile örtüşecek tarzda doğal meşruiyetini yansıtması gerekir.

Yorumlar8

  • Paşalı 9 yıl önce Şikayet Et
    Anti satan adlı yorumcunun yazdığının tam aksine anlaşılır açıklamalı ve örnekli Türkiye nin son günlerdeki gündemini izah eden ve olması gerekenlerin hiç birini eğip bükmeden taraf -karşı taraf fark etmeksizin her zaman olduğu gibi yazıya döken yazarın istifade edilecek yazılarından birini okumuş oluyoruz.Yeni Türkiye söylemine uygun kriterlerde hayata geçirildiğinde yazarın olması gerektiğine ait görüşleri de yaşanmış olacaktır.Bunun da yolu 7 Haziran seçimlerinden geçiyor.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • anti anlaşılır 9 yıl önce Şikayet Et
    Yazı ile ilgili yorum yapılır olumlu veya olumsuz ama ne demek istendiği okuyucular tarafından anlaşılmalıdır.Yazar da anlamalıdır ki o yorumlara göre ilerideki yazılarında tepkisini verebilsin.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • anti saçma 9 yıl önce Şikayet Et
    Anti satan;siz kusura bakmayın biraz ama,yazarın konuya ne kadar hakim olduğu apaşikar ortada iken,gerçekten siz konuya ne kadar alakalısınız anlayamadım.Zira "tevsir" dedikten sonra kanaatinizin ölçüsü ortaya çıkıyor.Yazının ismini yanlış yazdığınız manada ehlince iltifata layık görüleceği de muhakkaktır.Hocamıza ufkumuza pencereler açtığı için Allah razı olsun diyorum...
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • anti satan 9 yıl önce Şikayet Et
    sen ne kadar hakimsin kardeş!?konuya ayeti kerimeyle girmiş ve tevsir yapmış konuyu mantık denen en alt düzey mantık yoluyla açıklıyor peygamber hadisi boşamı var?sana sorayım!görüş belirttim saçma herneyse sen oldun.
  • anti satan 9 yıl önce Şikayet Et
    sayın yazar keşke öyle kafanıza göre tevsir işine girmeseydiniz lütfen kimse saygısızlık olarak algılamasın büyük hatalar var yazıda.
    Cevapla
  • kenanelli 9 yıl önce Şikayet Et
    "Türkiye'nin güvenliği ve istikrarı için bir an önce siyasî sistemin de halkın iradesi ve ihtiyaçları ile örtüşecek tarzda doğal meşruiyetini yansıtması gerekir." Evet konunun özü bu ifadede yatıyor. Seyir ve gidişat da bunun tesisi yönünde.Hayır olur inş.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • İsmetlim 9 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye bir geçiş dönemi yaşıyor.Burada iktidarın sürekliliği ile karşıtlarla mücadelenin kriterleri birbirini etkileyen iki faktör haline gelmiştir.Elbette Türkiye'yi Dünyaya şikayet ederek tokatlatmaya çalışanlar için en hızlı şekilde gereği yapılmalıdır.Ama diğer taraftan da sureti haktan görünen fırsatçılar da görülmelidir.Yani firasetli olmalı,iştişareler sonuna kadar yapılmalıdır.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • ahmet aslan 9 yıl önce Şikayet Et
    hocam allah razı olsun hiç kimseyi incitmeden çok güzel uyarılar yapmışsınız ağzınıza sağlık...yalan ve iftiralarla hele buna dini söylemleride katarak oy istemek ...farz ı ayın demek beni dahi ürpertti
    Cevapla
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat