Ermeniler
Ermeniler
Bu dönem Türkiye’si açısından Ermeni, iki; bilemedin üç hadise etrafında anlamlandırılan bir gerçekliktir.

Yorumlar6

  • ilhami bey 9 yıl önce Şikayet Et
    Yazar in paralel konusundaki tutumu biraz esrarengiz. Fetullah gulen hakkindaki durusu da oyle. Fazla paralel e gonderme yapmak iddialari zayiflatir derken, hakli gorunup, bir sekilde sanki paralel e karsi mucadeleyi de bi taraftan zayiflatmak gibi niyeti var. Zaten genel olarak Risalei nur a haddindan fazla onem atfeden yazarlar veya sahislarin dunya gorusleri hep o merkez e gore endekslenir. Fetullah gulen ve paralelciler de bir sekilde "oradan" gelme ihtimali var. O zaman fikir ve dusunceler o yonde hassas oluyor. Bu yazar in Erbakan azimsizligini (bakiniz Erbakan in vefati uzere nahos yazisina)oldugunu da bildigim için bunlari soyluyorum.
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • said 9 yıl önce Şikayet Et
    yorum ve tesbitlerinize katılıyorum. özellikle abd. britanya ve israille işbirliğini öneriyor.. bunlar zaten düşmanımız.. sn. bulut gizemli takılmayı seviyor..
    Toplam 2 beğeni
  • yo-tik 9 yıl önce Şikayet Et
    bol miktarda paralel gönderme ile, henüz uyanmamışları da uyandırma ihtimali var... uyanmamakta israr edenlerin kendi bilecekleri iş..
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Musa 9 yıl önce Şikayet Et
    Ermeniler hristiyan , kullanan devletler de hristiyan , ama kürtler müslüman ve kullanan devletler YAHUDİ ve HRİSTİYAN....Ben Ermenilerden çok Kürtlerin daha büyük oyuna düşürüldüğünü düşünüyorum.Gavur müslüman için iyi rüya görmez EY KÜRT.Uyan artık.Ümmet bilinciyle hareket edelim.İsrail yeni Filistin oluşturmaya çalışıyor.Kürt çocuklarının yeni hedefi İsrail jipleri olmasın.Gelin 1000 yıllık kardeşliği bozmaylalım.Oyuna gelmeyelim.Ermenileri kaybettik Kürtlerimizi kaybetmeyelim.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • bergamalı 9 yıl önce Şikayet Et
    onların bır hesabı varsa ALLAHINDA bır hesabı var. kurtlere qcıyorum gun gelecek efendılerı yarı yolda bırakıcak sonra............
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • YİĞİT 9 yıl önce Şikayet Et
    Yüreğinize sağlık Mehmet bey
    Cevapla Toplam 4 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat