Tecavüz, cinayet ve toplum
Tecavüz, cinayet ve toplum
Bir genç kızımızın, hunharca tecavüz edilip öldürülmesi, haklı olarak Türkiye’yi salladı.

Yorumlar8

  • malil 9 yıl önce Şikayet Et
    Din en ekber kanunların bile üstündedir. Karanlıkta kimsenin olmadığı bir dünyada dahi günaha meyledeni günahtan alikoyar...Allah bizlere gerçek müslümanlar olma kabiliyeti versin....
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • Osman BEREKET 9 yıl önce Şikayet Et
    Tam anlamıyla herkese hukuk kuralları uygulanıp ADALET sağlansaydı, bu tür toplumu derinden yaralayan cinayetler olmazdı. Tam anlamıyla herkes dinini öğrenip uygulasaydı, ALLAH'TAN korkardı hepimizi derinden yaralayan bu cinayet işlenmezdi. Okulda ki eğitim camideki eğitim bunun için çok ama çok önemlidir.
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • siyaset 9 yıl önce Şikayet Et
    ülkede meclisten istediği kanunu çıkarmaya muktedir parti malum. lakin kendi çıkar ve menfaatleri dışında hiçbir şeye ellerini sürmüyorlar. ülkenin çivisi çıkmış umurlarında değil.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • serhat 9 yıl önce Şikayet Et
    insan ahayatının en ucuz olduğu memleketlerden birisi maalesef türkiye
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Uyarıcı 9 yıl önce Şikayet Et
    %60-70'i tam dindar, mütedeyyin toplum olmadan ittihad-ı islam partisinin iktidar olması zararlı ise bu durumda günümüzde idamı istemek ne derece doğru olur? İdamı siyasal islamcılardan isteme hakkına sahip miyiz?
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Mizan 9 yıl önce Şikayet Et
    Umumi i'tibarıyla doğru teşhis ve fikirler. Lakin 'aklı başında birkaç gazeteci'olarak tavsif ettiği adamlar, mukaddesat ve dinin bazı hükümlerinin(mesela namaz,tesettür) düşmanlığıyla temayüz etmiş herifler olduğunu bilmekteyiz.-Ki insanları açık-saçıklığa teşvik/tavsiye ettiğini de kendisi söylüyor zaten- Dikkat edelim.!
    Cevapla
  • ali vefalı 9 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Üstadım, bu ülkenin düzelmesi başımızdaki, kapasitesi, beynelmilel bilgisi, analiz yeteneği çok yetersiz olan lider dediğimiz kişiler ile olamayacağı kesindir. Hiç birisi üç gün sonra ne olabileceğini kestiremiyor. O zaman geriye şu kalıyor denebilir. Canabı Hak beklenmedik olaylar, sebepler yaratarak bu ülkemizi ve ne yaptıkları belirsiz islam dediğimiz milletleri zorla bir yola sokacaktır. Tabi bu arada gelmesi muhtemel musibetlerden, Allah art niyetli, menfaatkar olmayan masumları korusun.
    Cevapla
  • misafir 9 yıl önce Şikayet Et
    İdam diyorsunuz da ülkemizde idam varken kesinlikle bu tür suçlulara uygulanmamış siz de bubu bir araştırın. Mevcut yasalar iyi hal indirimi af gibi olaylar olmasa caydırıcı olur
    Cevapla Toplam 1 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat