Türkiye, Suriye işbirliği yapabilir mi?
Türkiye, Suriye işbirliği yapabilir mi?
Türkiye, geleceğini yakından ilgilendiren olayların yaşandığı tüm dönemlerde olduğu gibi yine iç meselleriyle meşgul durumda…

Yorumlar9

  • Latif Sakar 8 yıl önce Şikayet Et
    Hocamın sonzamanlarda yazdığı en güzel yazı.Artık parti menfaatleri bir yana bırakılmalı ve ülke menfaatleri korunmalıdır.Çok tehlikeli günlere doğru gidiyoruz.Hocamın uyarıları gayet isabetli.
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • Biz-bize 8 yıl önce Şikayet Et
    Hocam esetle işbirliği öneriniz hiç doğru değil.denize düştüğümüzü düşünüp yılana sarılmamızı mı öneriyorsunuz.kendimizi kurtarma uğruna katil olduğu cani olduğu şüphesiz esetle ortaklık mı öneriyorsunuz.Bunu abd israil de ister-isityor.F.gülen gibi güce teslim olmayı mı teklif ediyorsunuz.Hem Allah,doğrunun iyinin yanında değilmiydiydi?
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • napsitli 8 yıl önce Şikayet Et
    Bence o kadar degil hocam
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Çelebi 8 yıl önce Şikayet Et
    Topyekun bir tevbeye ihtiyacımız var, ülke olarak. Çözüm bu kadar basit.
    Cevapla Toplam 5 beğeni
  • ali 8 yıl önce Şikayet Et
    esad bölümüne katılıyorum ama sonraki dediklerinize katılmıyorum ve şaşırıyorum yazık
    Cevapla
  • gülşah 8 yıl önce Şikayet Et
    Hocam, kaleminize sağlık , bakış açınızla yine fark yaratmışsınız... insallah herkes bu yazıdan payına düşeni alır da birey olarak bizler her zamankinden daha çok birbirimize karşı hoşgörü sahibi olmayı, devlet olarak da partiler ve kurumlar gerekli tedbirleri almayı başarabiliriz. Allah yardımcımız olsun
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • Kayhan 8 yıl önce Şikayet Et
    Bu kadar bilgi birikimi, hayat görüşü, tecrübe ve ferasete sahip olmanıza rağmen bizden uzaklaştığınızı hissediyorum. Yazılarınızda daha çok iktidarı dövmek var. Daha geçen ki yazınızda, eli kanlı, sazlı Demirtaş'a bile çiçek çocuk muhabbeti çektiniz. Size kalsa her hafta başka biri ile bir oluşum içine girmek gerekecek. Not: Yıllar, yıllar önce, Suriye meselesi ilk çıktığı zamanlarda, Suriye meselesini dert etmeyin, siz daha farkında bile olmadan o mesele çözülüp gidecek demiştiniz. Hatırlatırım.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Kayhan 8 yıl önce Şikayet Et
    Neyse, Hocam, artık sizi hayretle ve üzüntüyle izliyorum ve okuyorum. Her yazınız, birbirinden bağımsız, kopuk olmaya başladı. Çok eğilip bükülmeye başladınız. Nerede durduğunuzu anlamakta zorlanıyorum. Aslında zorlanmıyorum, ama, size karşı hala geçmişten bir sempatim kaldığı için yakıştıramıyorum.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • SİNAN KAYA ARTVİN 8 yıl önce Şikayet Et
    Deaş tam musul kerkük petrolleri Türkiye üzerinden dünyaya pazarlanacakken piyasaya çıktı. Tam pkk Silah bırakacakken ortaya çıktı. Bu bile ilk günlerde deaş ın kimlere hizmet ettiğini bize gösteriyordu, ama göremedik.
    Cevapla
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat