Kayınvalide de bir
Kayınvalide de bir
Evlilik hayatını düzenlemek adına bir sürü çalışma yapılıyor. Kimi evliliği düzenliyor, kimi düzenleyeceğine daha da zor noktalara taşıyor.

Yorumlar7

  • Yıldız 7 yıl önce Şikayet Et
    Benimde bir oğlum var Ve son dönemde kızlarımızın ve annelerinin halini ve isteklerini görüyor ve duyuyoruz;erkek çalışsın iyi para kazansın aman oğlunuzu temiz yetiştirin ,aman biz çektik oğlunu evlenince rahat bırak ,aman yemek yapmayı öğret gibi her lafı bizlere söylüyorlar. Bende sizlere cevap veriyorum ;hayat müşterekse eğer seninde kızın çalışsın , sende kızını temiz titiz yetiştir,sende kızını ahlaklı yetiştir ,sende kızına yemek yapmayı öğret ve sende evlenince kızını rahat bırak.Senin benden ve oğlumdan olan beklentinin aynısını paylaştım.Suratınız hiç düşmesin bu yazıyı okuyunca eee sizinki evlat da bizimki ne ?
    Cevapla
  • gençliğim 8 yıl önce Şikayet Et
    Ben size katılmıyorum.Gencecik kızları,anne evlatlarını evlendirip.ilk günden zulüm eden kaynana ve görümceler.Daha aklına kötülük gelmeyen masum aile çocuklarına eziyet edip,ezip oğlunun arkasına gizlenen insafsızlar. Belli yaşa gelince gelinler beddua ediyor işte. Allah onlarada aynısını yaşatsın diye. Ezildikten yıllar sonra herşey eskisi gibi olmuyor..
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • millet 8 yıl önce Şikayet Et
    bu işler çok karmaşık Allah merhamet insaf adalet versin kime ne diyelim herkes ettiğini görür elbette ilahi adalet sapmaz......
    Cevapla
  • misafir 8 yıl önce Şikayet Et
    kayinvalideler de gelinlerin "kadın" oldugunu, ogullarinin eslerini oldugunu unutmamali.. etraftan duyduklarim hayret verici.. "siz de kadin misiniz" diyerek oglunun eşinin (yani kayinpederin) ayagini yikatmalar, oğlu doldurup eşine şiddete vesile olmak vs. hic bir iyilik tek tarafli yürümüyor iyi niyet cift tarafli olmali
    Cevapla Toplam 5 beğeni
  • suna(son bölüm) 8 yıl önce Şikayet Et
    Hakim insaflı (!) davranarak kızınınkini iptal etti. Şimdi soruyorum. Annne evde bakım parası alsa dahi, evde evladına bakarak çalışmadığı halde 3 bin tl nin üzerindeki ödemeyi hangi haksızlıkla ödemek zorunda bırakılıyor. Beni arayıp çevremden zekat vermek isteyen olursa kendisine yönlendirip yönlendiremeyeceğimi ezik büzük bir şekilde istemek zorunda kalıyor. İki sene önce Avukat tutmak için tek bileziğini bozmuştu. O da sadece danışma ücreti şeklindeydi.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • suna 8 yıl önce Şikayet Et
    Yattığı kanepenin yaylarının sırtına geçtiğine varana kadar acındırma yöntemlerini mahkemede denedi ve başardı. İki yıl öncesine kadar 750tl ödeme yapması kararı verildi. Yetmedi ortak yaşadıklrı ev için 16 yaşındaki boyunilik felçli kızı ve anneden birikmiş kirayı mahkemeden, eve gelen bilir kişi raporu ile de 6 bin tl nin üzerinde, talep etti.
    Cevapla
  • suna 8 yıl önce Şikayet Et
    İyi güzel. Ben de bir örnek vereyim. Doğuştan bedensel engelli evlat, ömrünü ameliyatlarla hastanelerde geçiren anne baba ve kızın yükünü baba artık taşımak istemiyor, yıldırma psikolojisiyle anneye ayrılma kararı verdiriyor. kendini de emekli olamaya yakın bir işsiz gösteriyor. Oysa muhasebesine baktığı gayri resmi bir yığın işi var. Baba da annesi babasının evine taşındı.
    Cevapla
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat