İki Said ve Kürtler!
İki Said ve Kürtler!
Osmanlının yıkılışı bir Mason hareketi operasyonudur. Operasyona 1826’da start verindi. O tarihten itibaren Masonik hareketler önce orduya, ardından saraya ve çevresine hulul ederek, İslam’ın en son kalesi ve devleti olan Osmanlı’yı yıktılar!

Yorumlar12

  • Hatice 8 yıl önce Şikayet Et
    Hocam merhaba, Size nasıl ulaşabilirim bir e mail- tel no'nuzu bulamadım.Can Boğazdan Çıkar kitabınızi aldımm. A grubuyum, kombu çayı içiyordum ancak A grupları için sirke zararlı yazmışsınız. .Bu durumda kombu içmeye devam edebilir miyim hocam?
    Cevapla
  • keke m.Ali-2 8 yıl önce Şikayet Et
    .....2 side öz be öz hakiki kürtler, ama sünneti seniyeye riayet etmelerinden dolayı manevi ali beyttendir, dolayısı ile bediuzzamanın öz be öz kürt olması büyük mehdi olmasına engel değildir,ustat derki büyük mehdinin evsafı zan edildiğinden farklı olacak
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • misafir 8 yıl önce Şikayet Et
    yani hocam oylarımızı akp ye verelim başkanlık gelsin reis anında çözer sorunu değilmi...
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • gülşah 8 yıl önce Şikayet Et
    ağzınıza kaleminize elinize sağlık Hocam sizi okumak kişiyi aydınlatıyor tabi kısmeti miktarınca Allah gücünüzü gayretinizi arttırsın. bizlere de iman ve birlik beraberlik versin. amin.
    Cevapla
  • karayel 8 yıl önce Şikayet Et
    Yorum yapan kardesler yorumlarıniza nifak sokmayin .Hocam allah razi olsun. Bu sancili donem bitecek allahin izniyle.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • pir 8 yıl önce Şikayet Et
    allah razı olsun
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • akif 8 yıl önce Şikayet Et
    dışişleri, içişleri, emniyet, mit, bakanlıklar,siyasetçiler, cemaatler, stklar, işçiler ve memurlar. bunların arasında ne kadar Siyonist masonik gruplar ve isevi tapınak şövalyeleri ile yabanci ajanlar varsa hepsi temizlensin. türkiye aında süper hatta süperüstü devlet haline gelir.
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • asss 8 yıl önce Şikayet Et
    okurken tüylerim diken diken oldu fakat kürtlerin bunu anlayacak ne beyni var ne sabrı.tek düşündükleri faşik tc.yıllarımız kürtlere din kardeşi ve kader kardeşi olduğumuzu anlatmakla geçti ama sonuç ortada.bırakın türklersiz yaşasınlar bizde kürtlersiz.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • anti satan 8 yıl önce Şikayet Et
    yuhh bunumu anladın yani?
    Toplam 6 beğeni
  • Hasan 8 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim birliğimizi bozmasın,kendi yolundan ayirmasin bizi de, Kürt kardeşlerimizi de. Hocam yazılarınızı her zaman sabırsızlıkla bekliyorum. Harika tesbitleriniz var. Allah sizlerin sayısını artırsın.
    Cevapla Toplam 8 beğeni
  • anti satan 8 yıl önce Şikayet Et
    amin.hocam şahane bir yazı olmuş ama sadece kürde anlatmışsınız emin olun kürd bunu biliyor ve kürd neden sadece böyle kürde yükleniyorsunuzki sanki tek sorun sadece kürtte o buna uyarsa herkes kurtulacak uymazsa kürt deccal olacak diğerinde problem yok gibi olmuş bu bence hata,türkünde aynı hassasiyetle kürde yaklaşması şarttır kaçınılmazdır zira algı bildiğiniz gibi değil yada biliyorsunuzda sadece kürdün üzerine su döküyorsunuz diğeri sorun değil gibi olmuş.bu arada doğuda olupta gerçekten kürt tarafından kendisine kasıtlı olarak sorun çıkarılmış kimseyi tanımıyorum ama batıda çok böyle şeyler var.deccali seçeceklerse bunun batıdan kaynaklandığı fikri ağırlıkta mağlesef.
    Cevapla Toplam 8 beğeni
  • Allah razı olsun 8 yıl önce Şikayet Et
    Hocam durumu bu kadar güzel izah edebilen bir yazı kaleminize sağlık
    Cevapla Toplam 6 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat