Daha büyük işler yapacaksın ey millet, pes etme!
Daha büyük işler yapacaksın ey millet, pes etme!
Telaş etmeyin, bu millete daha çok iş düşecek. Daha çok işimiz var, insanlık adına yapacağımız. O yüzden cesur olun.

Yorumlar9

  • fatih 8 yıl önce Şikayet Et
    Buyuk isler sizlerin zamani bittikten sonra yapilacak, o zamanlarda insan icine cikicak yuzun olmiyacak, ama dogru bu millet buyuk isler yapicak
    Cevapla
  • bireysel 8 yıl önce Şikayet Et
    Şunu Bilin Metafizik savaş kazanılmıştır.. ((yani manevi cihad kazanılmıştır )) Şirk sahipleri çekilmek zorunda kalmışlardır.. Duaya devam ey müminler! Tapınakcılar bu ülkeden tard edilmişlerdir. .. ALLAH bu millete rahmetiyle muamele buyurmuş ve büyük zaferi nasip etmiştir. Manevi olarak kazanılmış olduğu kesinleşen bu zaferin maddi tezahürleri de zamanla görülecektir. ALLAH a sonsuz hamd-ü senalar olsun. ..
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • fantazi-Bursa 8 yıl önce Şikayet Et
    Hocam, Mükemmel bir yazı olmuş. Altın vuruş yapmışınız. Allah razı olsun
    Cevapla
  • gülşah 8 yıl önce Şikayet Et
    Hay Allah razı olsun birlik ve beraberliğimizi koruyabilelim.başımıza gelecek musibetleri hak etmeyelim diye insanlara bu toplumun halklarına açık çağrı, çağrılar yapıyorsunuz. bizler zaten size ve düşüncelerinize muhalif okuyucular değiliz.( her daim katılmaktan başka ne gelir elimizden ) Keşke yalnızca karşı durmayı, hakaret etmeyi , feraseti , anlayışı, tahammülkarlığı bir kenara bırakmış insanlar da sizi okusa hocam.hatta sadece okumasa da idrakiyetleri artsa idrakiyetimiz artsa ve millet olmayı başarbilsek ne iyi olur. sonra da hesap sorulacaksa sorulur.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • sariye demir 8 yıl önce Şikayet Et
    Birlik olmalı..bu şeçim vatan millet seçimidir...bu sefer kızları şer odaklarna vermeyelim.....islam bayrağı kardeş çe elimizde olarak taşıyalım
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • Hatıra 8 yıl önce Şikayet Et
    Allahım hayırlar yaz başımıza iyiler çıkar karşımıza amin
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • m demir 8 yıl önce Şikayet Et
    Yapacağımız tek şey birlik olmak....artık kendinize gelin..birlik olmann ne zararı olur..duaya sarılıp birlik olalım.
    Cevapla Toplam 5 beğeni
  • nedim 8 yıl önce Şikayet Et
    imdad-ı ilahi bu bölünmüş millete mi gelecek? dua edelimde Allah kahru perişan eylemesin. zulüm almış başını gidiyor, parti puturtu sevdası dinin, imanın, insanlığın önüne geçmiş, sizde son dönemeçteyiz diyorsunuuz. daha çok bekleriz köşelerde sayın yazar.
    Cevapla
  • konyali 8 yıl önce Şikayet Et
    serlamün ayleküm 2011 yilinda bir rüya gördüm türkiyenin dünya üzerindekiyere uzaydan türkiyenin büyüktügünde nur indi tam o anda türkiye icindende zifiri karanlik birsey cikib giddi.(o da türkiye büyüklügündeydi) o nur sonra tükiyenin cevresine yayildi ben hemen hayretle uyandi ve dedimki insallah zafer bizden yana.
    Cevapla Toplam 10 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat