FETÖ’nün ‘Ablaları’ nerede?
FETÖ’nün ‘Ablaları’ nerede?
Dünyanın birçok ülkesinde küresel güçler zaman zaman iktidarları değiştiren operasyonlar yaptılar ama hiçbirinde ihanet derecesi bu kadar yüksek olmadı.

Yorumlar6

  • vatandaş 9 yıl önce Şikayet Et
    cemat ablalarından biri evdeki kızlara soruyor adliyeye katip olmak isteyen varmı kızlardan birisi abla bizim adliyeyle ne işimiz varki ablası bizim dosyayı öne alacak bizim dosyayı sona alacak bizim dosyayı bizim hakime denk getirecek dogru tespit ablalar nerede
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • m.m. 9 yıl önce Şikayet Et
    nerede olacaklar, hepsi evlerinde. günlük ritüellerine devam edip haftalik cetele toplamaya devam ediyordular.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • hasan 9 yıl önce Şikayet Et
    İt doğuruyorlar
    Cevapla
  • sevgi 9 yıl önce Şikayet Et
    aynen oyle abi Allah belalarini versin din adi altinda neler yaptilar yillarca
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • hayati efe 9 yıl önce Şikayet Et
    Kesinlikle haklısınız bu kadınlar nerede bunların iyi incelenmesi ve araştırılması lazım diyanetin kadın imamları ve hocaları didik didik edilmesi lazım mahalle camilerinde bunlardan çok var.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Mustafa Çimen 9 yıl önce Şikayet Et
    Çok önemli bir konu. Hep aman bizden olmasın bizden bulmasın dedik ama sonrasındaki bu ihaneti görünce kesinlikle üzerine gidilmesi gereken bir konu. Sadece ablalar kısmı değil. Diğer ülkelerdeki okullarında yetişenlerde o ülkelerin başına dert olacağını dost ülkelere acil koduyla bildirmeliyiz. Lider ve önder ülke olmak hasebiyle.
    Cevapla
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat