Çanakkale Geçilmedi…
Çanakkale Geçilmedi…
Elhamdülillah, bu millet bir kez daha Çanakkale’nin geçilmez olduğunu gösterdi. Bir kere daha, bu millet, Rabbin ‘kahraman ordusu’ olmaya layık olduğunu gösterdi. Ve üstelik bu kere dâhildeki bir hıyanete karşı durarak!

Yorumlar23

  • Mustafa 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu yazıyı darbeden iki yıl sonra şu gece yarısı okuyorum.. Demek içimizde ne ihlaslı samimi gerçeği doğruyu ve orta yolu gören ilmi ile amil açıksözlü ileriyi görebilen ağzı dualı yazarlar arifler var.. Ya Rabbi Içimizdeki saduku masduk arifler hürmetine milletimizi devletimizi payidar eyle.. Selamlar.. Keşke M Bulut bey yazılarına devam etse..
    Cevapla
  • mustafa 7 yıl önce Şikayet Et
    O' sav guzel ve mukel insan mekke fethinden aman verdi liman verdi .... bildirilmisti torunlarinin sehid edilecegini af dileyen sufyan, oglu muaviye samda vali.. ,Hz.Ali hayber fatihi ve sama surulen yahudiler ve sam valisi muaviye ve sahid edilen Hz.Ali rah.,, O' sav 'in cangozleri Hz.Hasan ve Hz.Huseyin (buarada sehid olacagim diyen) ve gelisen olaylar ........... canakkale gecilmez dedik.. gelgorki gecilen canakkale,,, yonetime dikilen top namlulari ve baslayan vede HALA DAHA DEVAM EDEN...... KURTULUS MUCADELESI.....
    Cevapla
  • Mehpare 7 yıl önce Şikayet Et
    Hocam her zamanki itidalden yana olan tavrinizi gördüm yazin zda Kaleminize sağlık çok guzel yazmışsınız. Sadece pişman olanlara liman vermk lazım demişsinizz ;evet ama onlar öyle bir yapidalar ki pişmanliklarina bile guvenilmiyor. Nifaki sezmek çok zor. Tehlike ihtimaline karşı tüm bedenin zarar gormesindense hasta organin kesilmesi daha iyi olmaz mı?
    Cevapla
  • atsız 7 yıl önce Şikayet Et
    Git rüzgar dostuma onu nasıl sevdiğimi anlat, mutluysa usulca gel yanıma mutsuzsa dostun her zaman yanında diye fısılda kullağına unutmasın yüreğim daima onunla. Dost düğünde halaya, ölümde tabuta omuz verendir. Biz dostumuzun her daim yanındayız, ayrılmayız.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • okuyucu 7 yıl önce Şikayet Et
    sizi kınıyorum mehmet ali bey insan üstü bir varlık mıdır ki hakkındaki hiçbir eleştiriyi yayınlamıyosunuz yaptığınız çok yanlış bu ancak mehmet ali beyi küçük düşürür
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Mehmet 7 yıl önce Şikayet Et
    Ne Saltanat ne de Cumhuriyet şeriat ile idare edilmeye mani değil.Hz Ömere senin yerine oğlunu gecirelim dedniginde(Saltanat) hayir demedi.Size bunu ne emr ederim ne de nehy ederim dedi.Dikkat.Osmanlı bir İslam devletiydi.İftiharimizdir.Şek yok şüphe yok.
    Cevapla
  • Çakabey 7 yıl önce Şikayet Et
    Teşekkürler MEHMET ALİ abi .Harika bir yazı kalemine sağlık.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • İsimsiz 7 yıl önce Şikayet Et
    Hocam fetö teror orgutu acik acik tehditler savuruyor hala. 14 agustos'u isaret ediyorlar. İnsallah bu zorluklardan siyrilacagiz tabii gerekli tedbirler alindiktan sonra diyorsunuz. İnsan ye'se dusmeden edemiyor vatani icin. Ama sizin yazilarinizi okurken umutlaniyorum. Lutfen erdogan ile irtibata gecin bu bildiklerinizi ona da aktarin. Belki biliyordur ama tekrar tekrar soylemekte fayda vardir...
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • muzaffer 7 yıl önce Şikayet Et
    mehmet ali bulut kalemine saglik gun bir beraber olma gunudur yahudiyi ve onun gibi olanlari sevindirmemek lazim
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • atomniyazi 7 yıl önce Şikayet Et
    Kesinlikle şunu ifade edeyim darbe girişimi sırasında Turgay Guler camilerde ezan ve sala veilmesini ilk söyleyen kisidir cunku olayin heyecanıyla önemli kanallara zıplayıp durdum ezan ve saladan bahseden yoktu.Turgay gülerin hissi kuvvetlidir. M. Ali hoca sadece nurcularin tehlikede olacagini soyledi bence nurcu degil samimi ve temiz cemmatleride zorda birakmazlar. Bu boşluga dileriz ki insan görünümlü şeytanlar girmez
    Cevapla Toplam 5 beğeni
  • Mehmed 7 yıl önce Şikayet Et
    Bir kısmına katılmasamda gen,el hatlarıyla güzel tespitler var Allah razı olsun
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • hilmet 7 yıl önce Şikayet Et
    ben anlamıyorum.. eger tayip erdogan talut sa...ilahi teyid altında olan davud demektir...yanii tayyibin safında olmak davuda karsı olmaksa..yanlıs safta olmak degilmidir..hem o kıssada.. talutun.. kıskanclıkla davuda saldırdıgı ifade edilmektedir.ve sonund akaybettigi.. ve allahın davudun eli ile mileti selamet cıkartıgı soylenmektedir......nasıl olcak bu iş..tayyip tallutsa mileti felakete surukluyecek demektir.sonucta..cemaat davudsa..yine mileti kurtaracak olan onlar olcak demktir....benım aklım almadı dogru..
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • ali eren 7 yıl önce Şikayet Et
    Önemli bir noktayı kaçırıyorsunuz: Amerikadaki Kuran'a göre değil Tevrata göre Davud'tur ve tevrat ile hüküm veriyor. "Şimdi anlıyorum ki bizim Davut’umuz Kur’an’ın ahkâmıyla değil Tevrat’ın ahkâmıyla hareket ediyor. " Onlar anca yahudileri kurtarır.
    Toplam 3 beğeni
  • Hasan Ünal 7 yıl önce Şikayet Et
    Benim de anlamadığım konu bu
  • atsız 7 yıl önce Şikayet Et
    senin aklın karıştıysa mab buna ne yapsın ilacı yok ki
    Toplam 1 beğeni
  • muharrem 7 yıl önce Şikayet Et
    Risalelerden özellikle 5. Şua nın başlangıcından bir kıyaslama yaparak bize yorumlar mısınız? Bunu birde SÜFYAN boyutu ile okur musunuz?
    Cevapla
  • Acip 7 yıl önce Şikayet Et
    İyi bir tarih bilgisi olmayan kim olursa olsun bu devlette yazarlık-çizerlik yaptırılmaması lazım. Geçmiş günümüze hep ayna olmuştur. Dünü anlayamayanlar bugünü de anlamada zorluk çekiyorlar. Bu milletin günü kurtaran yazarlara değil, geçmişten geleceğe ışık tutan yazarlara ihtiyaç var. Hocamı tebrik ediyorum. ortalığın karıştığı her dönemde M. Ali Hocam ne yazmış diye beklerim. Allah hayırlı uzun ömür versin.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • atsız 7 yıl önce Şikayet Et
    İslam sadece zalimlere karşı cihadı emreder eğer insanlar hatalarından dönerlerse onlara iyi muamele etmemizi ister. Bu operasyonda bu konuda hassas olup hainlerle kandırılanların tespitinin iyi yapılması gerekir, peygamberimizin vahşiye gösterdiği affı kandırılanlardan esirgememek gerekir. Elbette merhametimiz adaletin üstüne çıkmamalı ancak adalet isterken kin ve nefret duygularından uzak durmamız gerekir
    Cevapla Toplam 5 beğeni
  • Anti-sionist 7 yıl önce Şikayet Et
    Merhamet etmeyene merhamet olunmaz
    Toplam 2 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat