Dava Adamı
Dava Adamı
.

Yorumlar10

  • Muhammed 3 yıl önce Şikayet Et
    Dava Adamı çok güzel yazmışsınız sizi Sarıgazi Beldesi seçimlerinden çok iyi tanırım dava adamlığınıza zerre laf etmem şuan Akparti içinde dava adamları kaçtanedir ? Sizce Dava Adamına ihanet değilmidir Recep Tayyip ERDOĞAN'A İhanet etmiyorlarmı siz güzel yazmışsınız birazda deşin !
    Cevapla
  • Murat özdemir 5 yıl önce Şikayet Et
    Umraniyeli bir aday saygın
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Hüseyin Özmen 6 yıl önce Şikayet Et
    İslam coğrafyasının, mazlum coğrafyaların hatta insanlığın içinde iyiliğin, adaletin olduğu değerler için emek veren dava adamlarına çok ihtiyaç var. Ekmek gibi su gibi ihtiyaç var desem belki abartılı bir söz olmaz. Çünkü insanlık merhametin, insanlığın ölümünü yaşıyor sanki. İslam coğrafyasının hali ortada. Mazlumların hali ortada. Söylenecek çok söz var. Zaten bu güzel yazınızda bu sözleri yazmışsınız. Elinize, yüreğinize, kaleminize sağlık. Teşekkürler, çok teşekkürler.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Besim özsüer 6 yıl önce Şikayet Et
    Sizi kutluyorum.Allah razı olsun.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Recep Kaplan 6 yıl önce Şikayet Et
    İhtiyaç duyulan bir yazı, bilgi yüreğinize sağlık
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Kemal Bayoğlu 6 yıl önce Şikayet Et
    Gerçek Dava adamı nın parmak sayısı kadar olması bizleri kamçılamalıdır.Günü kurtaran silik kişiliklerin sayısının epeyce olduğu fani şu dünyamızda Kuran-ı Kerime sarılmak Sünnete sarılmak bu hastalığı tedavi eder kanaatindeyim.Bir bakmışız gerçek dava adamları hayli artmış ve ülke sorunlarıda daha kolay halledilebilir olur. Bu konuya eğilen Kadir Gurbetçi kardeşimize teşekkür ederim. Kemal Bayoğlu
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Ayhan Küçük 6 yıl önce Şikayet Et
    Günümüzde herkesin anlayamadığı zor insanlara ne de çok ihtiyacımız var...
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Ayhan Küçük 6 yıl önce Şikayet Et
    Herkesin anlayamadığı zor insanlara
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Nail kotan 6 yıl önce Şikayet Et
    Teşekkürler dostum ve kardeşim Kadir bey sizlerin samimiyetinden şüphem yok allahın izniy'le çok hızlı bir şekilde toparlanarak içimizdeki dava adamı gibi gözüküp dava'ya zarar verenleri temizlersek inş türkiye ve dünya mazlumlarıda bıraz olsun nefes alırlar inş allaha emanet ol
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • ALİ AYDOĞAN 6 yıl önce Şikayet Et
    Teşekkürler kadir bey kardeşim ,Gerçek dava adamı yazınızla bizlere asımın neslini hatırlatmış oldunuz ,İnşallah o idealist gençlik ,yani M.Akifin ve Necip Fazılın hayal ettiği gençlik önce memleketimizde sonrada bütün dünyada zuhur eder .
    Cevapla Toplam 3 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat